A+ A-

Erdészházban 2. rész

Teljesen feldobódtam a levéltől, hogy megint találkozhatok titkos ismeretlenemmel. Szinte nem is voltam magamnál, amikor eljött a kedd reggel. Csak arra emlékszem, hogy megérkezem az erdészházhoz, és bemegyek. Ment megint üresség fogadott és egy levél az asztalon: Készülj fel mint a múltkor, megint játszunk egy kicsit.
Levetkőztem, felvettem a maszkot, felfeküdtem az ágyra, és bebilincseltem a kezem. Nagyon izgatottan vártam, hogy mikor, és mi fog történni velem.
Amíg így merengtem, egyszer csak éreztem, hogy a bilincsembe beakasztja a kötelet az idegen, és kiköti az ágyhoz.
-Szia szépségem - suttogta a fülembe - remélem már vártál.
-Persze hogy vártalak! - vágtam rá egyből. - De ki vagy? Miért nem mutatod meg magad?
-Nem kell azzal sietni! Majd megtudod, amikor úgy érzem, megtudhatod - suttogta, és egy puha, nagyon finom dologgal, talán madártollal kezdte el simogatni a nyakamat. Beleborzongtam amint hozzámért a madártoll, annyira finomnak és izgatónak találtam. Lassan elkezdte a hátamat cirógatni vele, majd szépen gyengéden lefelé haladt, és a fenekemet, majd a lábamat simogatta a tollal. Múltkor is ezt csinálta, csak akkor a kezével, és a nyelvével cirógatott, de nem bántam, hogy most mással simogat, mert rettentően izgatott a toll érintése. Finoman simogatta a vádlimat, a bokámat, majd nagyon lassan a combom belső felén kezdett el felfelé haladni. Teljesen fel voltam már izgulva, amit nem is hagytam szó nélkül:
-Szeretném, ha most megdugnál, annyira kívánlak már! Ne izgass tovább kérlek! - könyörögtem neki.
Erre abbahagyta a simogatást, elment tőlem, és hallottam, hogy valami kattan. Nem tudtam mi az, de csak az érdekelt, hogy dugjon már meg, mert szétrobban a puncim. Amikor visszajött hozzám, elkezdte a fenekemet puszilgatni, markolászni, és nyalogatni. Finoman széthúzta, és belenyalt egyszer lukamhoz. Azt hittem, menten felrobbanok az izgalomtól, és amikor látta, hogy szabad az út, mert megemeltem a csípőmet, valami krémmel kezdte el kenegetni a fenekem lyukát. Finoman beledugta egyik ujját, hogy ott is krémes legyen. Nem igazán tudtam eddig élvezni az anális szexet, de most annyira fel voltam izgulva, hogy már bármit megtettem volna, csak magamban érezzem a farkát. Amikor már elég jól csúszkált a fenekemben az ujja, akkor rám mászott, és a puncimhoz illesztette a farkát. Legalábbis azt hittem, hogy a farka, de amikor beljebb nyomta egy picit, akkor éreztem, hogy ez valami sokkal keményebb és vastagabb. Mielőtt még beljebb hatolt volna a puncimba, a fenekemhez illesztette a farkát, és finoman nyomni kezdte befelé a fenekembe, ugyanakkor a műfarkat a puncimba. Teljesen extázisba estem a vastag faroktól a puncimban, és még jobban megemeltem a fenekemet, hogy teljesen mélyen belém tudjon hatolna azzal a műfarokkal, ő meg egyre mélyebben tolta is belém a sajátjával együtt. Amikor a fenekemben teljesen elmerült a farka, akkor egy picit nyomott a puncimban a műfasz, de az izgalom inkább kéjessé tette azt a kis fájdalmat. Nem mozdult, hagyta, hogy tovább szenvedjek az izgalomtól, meg várta, hogy táguljak ki rendesen.
-Basszál már meg, mert teljesen megőrülök, annyira kívánlak! - mondtam neki. Érzékien kezdte el kihúzni belőlem mind a két faszt, majd visszadugta, és elkezdett baszni. Ha szabad lett volna a kezem, akkor a csiklómhoz nyúltam volna, hogy el tudjak élvezni, de nem tudtam segíteni magamon. Így még jobban az őrületbe kergetett azzal, hogy lassan baszta a lukjaimat. Aztán egyre gyorsabban dugott, és nem sokára megint életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át. Amikor elernyedve visszarogytam az ágyra, akkor még nem hagyta abba a dugást. Egyre erősebben baszta a seggemet és a puncimat is, ami már kissé fájt nekem, de éreztem, hogy nem sokára ő is el fog menni. Alányúlt a testemnek, és megmarkolta a melleimet, majd hangos hörgéssel beleélvezett a fenekembe. Éreztem, ahogyan belefolyik a nedve a fenekembe, és elernyed a farka. Nem mászott ki belőlem egyből, hanem még kilihegte magát, majd lassan kihúzta a farkát és a műfarkat is belőlem, és ott hagyott. Szerettem volna megmozdulni, de a kezeim még meg voltak kötve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 03. 24. hétfő 21:32
Egész jó
#4 dante66 2006. 01. 31. kedd 23:04
lehet hogy a férje, de szerintem lesz benne egy csavar. ahogy, eddig legalábbis, az események alakulnak. tökéletes. folytasd minél előbb
#3 nane 2006. 01. 30. hétfő 23:54
Én is a férjre tippelek. A szerető testrészeit csak felismerte volna, nem?
#2 Rebyc 2006. 01. 30. hétfő 13:13
Szerintem a férje a tettes... Ugye, Szilvi? Télleg ezt szeretnéd?
#1 Törté-Net 2006. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?