Egy fiú a bárból

Szavazás átlaga: 6.44 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2005. december 9.
Hossz: 8 212 karakter
Elolvasva: 1 448 alkalommal
Tamás céltalan bolyongásba kezdett, meg-megállt egy-egy kirakat előtt, megnézte a mozi hirdetéseket, elolvasta az unalomig ismert reklámokat és iszonyatosan unta az egészet. Emberek, emberek közé kellene menni! Melegbárba nem kívánkozott.

Szokványos péntek este volt, amikor egyáltalában nem történik semmi, sőt egész héten nem történt semmi. A magányos emberek ilyenkor vagy otthon maradnak és felpukkantva egy üveg , beülnek a TV elé, hogy ne kelljen gondolkodniuk, vagy nekivágnak a városnak céltalanul, tervek és remények nélkül, hogy aztán épp olyan csalódottan és magányosan térjenek meg valahonnan maguk szabta kis börtönükbe.

Tamás is épp azon morfondírozott, hogy mivel is üsse el az időt. Végül a bárszekrény mellett döntött. Úgy rémlett, maradt még ott valami ital a legutóbbi gyászos véget ért éjszakából, ha másért nem hát azért, hogy emlékeztesse arra a srácra, aki feljött, kedves volt és látszólag szerelmes, aztán éjszaka meglépett a pénztárcájával. Ennek több mint egy hónapja, de Tamás azóta képtelen volt új kapcsolatot teremteni. Elnézte a fiúkat a villamoson vagy a gyalogátkelőhelynél, majdnem megfordult utánuk az utcán, de élt benne valami félelem a közelmúlt történet hatására, így aztán maradt egyedül.

Kinyitotta a bárszekrényt. Az egyetlen üveg, az a bizonyos... üres volt. Úgy tűnik, még csak nem is szomjan ment el – gondolta, és anélkül, hogy valamiféle elhatározást megfogalmazott volna magában, vette a kulcsát és már kint is volt. Inkább sötét volt, mint szürkület. Kevesen jártak az utcán, az elmúlt hetek hőségét felváltó néhány napos eső kellemetlenül fojtóvá tette a levegőt.
Tamás céltalan bolyongásba kezdett, meg-megállt egy-egy kirakat előtt, megnézte a mozi hirdetéseket, elolvasta az unalomig ismert reklámokat és iszonyatosan unta az egészet. Emberek, emberek közé kellene menni! Melegbárba nem kívánkozott. Idegenekkel akart találkozni valami csehóban, ahol leülhet egy asztalhoz lehetőleg magában de úgy, hogy mégis vannak körülötte, hangokat hall esetleg szerelmes suttogást vagy civódást, mindegy csak valamit, ami nem ő, nem az ő belső gondolata, ostoba magányos monológjai.

Amint így battyogott immár töksötétben, váratlanul kocsma zaja ütötte meg a fülét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.44 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. február 11. 14:40
#3
Van akinek érdekes, nekem nem.
1
p
papi
2014. február 27. 04:50
#2
Érdekes
1
T
Törté-Net
2005. december 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1