Álomszép történet

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 8.14 pont (490 szavazat)
Megjelenés: 2007. május 12.
Hossz: 20 669 karakter
Elolvasva: 106 844 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Forró júliusi péntek délelőtt volt. Szikrázó napsütés, felhőtlen kék ég, igazi kirándulóidő. Julie egy éve érettségizett fiatal lány és egy irodában végez adminisztrátori munkát. Ezen a napon alig várta, hogy leteljen a munkaideje és a barátjával, Johnny – val kettesben tölthessék a hétvégét a fiú szüleinek tóparti nyaralójában. Johnny már ott várta őt, mert kivett néhány szabadnapot és előre ment, hogy mindent előkészítsen egy igazi zavartalan együttléthez. A lánynak azonban még haza kellett mennie a táskájáért, melybe előző este pakolta be a ruháit és egyéb szükséges cuccait.
Amikor végre elindulhatott hazafelé, már csak a rájuk váró közös élmények jártak a fejében. Az, hogy mennyit fognak hancúrozni abban a csodálatos környezetben. Már a puszta gondolat is annyira felizgatta, hogy teljesen benedvesedett a bugyija. Egyáltalán nem volt szégyenlős típus és imádta a szexet. A szüzességét már a gimnáziumban elvesztette, aztán több fiúval is volt viszonya, nem sokkal később pedig a kollégiumban egy végzős lánnyal alakult ki szexkapcsolata. Fiatal kora ellenére rendkívül tapasztalt biszex lány volt, aki nem is csinált titkot abból, hogy a legnagyobb örömet az okozza neki, ha elélvezhet és a partnereit is a csúcsra juttathatja. Johnny – val osztálytársak voltak, de csak érettségi után jöttek össze. Lelkileg is egymásra találtak és a fiú életében is az egyik legnagyobb szerepet a szex kapta. Ideális pár voltak, a kapcsolatuk nyílt és őszinte, ami pedig a legfontosabb, hogy egyáltalán nem unatkoztak egymás mellett.
Amikor hazaért és belépett a lakásba, melyben kettesben élt Kate – tel, az édesanyjával, Julie a hálószoba felé vette az irányt, hogy valami olyan ruhát vegyen fel, amiben kényelmesebben érzi magát. A zárt ajtón át kiszűrődő halk, kéjes sóhajokra figyelt fel. Lassan, óvatosan nyitott be, hogy lehetőleg ne vegyék őt észre. Olyan látvány tárult elé, ami egyszerre csodálkozással és izgalommal töltötte el. Az édesanyját látta a franciaágyon, ahogy meztelenül simogatja magát.
Kate életében évek óta nem volt férfi, mert a múltban történtek, a válás a férjétől mély nyomokat hagytak a lelkében és azt sem akarta, hogy a lányával kialakult nyugodt életüket egy harmadik személy felforgassa. Nem is próbálkozott az ismerkedéssel, amivel Julie természetesen nem értett egyet és már – már attól félt, hogy az anyja frigid lett. Ő mindig mondta neki, hogy menjen, csípjen fel egy jóképű, helyes pasit, mert még nagyon fiatal és nem kellene férfi nélkül élnie az életét. Az asszony viszont hajthatatlan maradt, ő már elfogadta a helyzetet és nem is nagyon akart változtatni rajta.
Julie még sosem látta Kate – et ilyen helyzetben, de ebben a percben nyílvánvalóvá vált a számára, hogy tévedett az anyjával kapcsolatban. A saját szemével látta a vágytól tűzben égő, gyönyörű, formás testet, mely partner után sóvárog. Tetszett neki ez a látvány és ahogy azt nézte, hogy a melleit simogatja, a bugyija félrehúzva, a csupaszra borotvált puncijában pedig épp egy méretes vibrátor kezd dolgozni, ő is nagyon felizgult. Hírtelen csillapíthatatlan vágyat érzett, hogy összebújjon az anyjával és szeretkezzen vele, mert mindig is ez volt az egyik titkos vágya. Tudta, lehet, hogy ez egy megismételhetetlen alkalom és nem akarta elszalasztani.
Nagyon bízott benne, hogy Kate is örömmel fogadja majd a közeledését, ezért halkan megszólalt.
– Szia anya.
Az asszony összerezzent és a hang irányába fordult.
– Kicsim! Nem vettelek észre... Én csak...
– Ne! Kérlek, ne hagyd abba, amit elkezdtél! Gyönyörű vagy... Igazán! Őrülten kívánlak, kérlek engedd, hogy szeresselek! – mondta és mivel tudta, hogy nem szabad időt hagynia anyjának, hogy felébredjen szégyenérzete és mentegetőzni kezdjen, már csókolta is a melleit. Szopni kezdte a bimbóját és közben nagyon reménykedett, hogy az asszony nem fogja elutasítani. Kate majdnem ellökte magától a lányát, de meglepettségében nem tudta eldönteni, mit tegyen. Jólesett neki a csábítás, a lágy ajkak és simogató kezek játéka a testén, de zavarban is érezte magát amiatt, hogy pont a lánya akar lefeküdni vele. Julie viszont égett a vágytól, felejthetetlen élményben akarta részesíteni azt a nőt, akinek a legtöbbet köszönhet az életben és akit a legjobban szeret. Szenvedéllyel csókolta mindenhol. Keze beletúrt anyja hosszú barna hajába. Nyelve elkalandozott a nyakán, gyengéden harapdálta, puszilgatta a füleit, majd a mellein át haladt lefelé a hasára.. Nyelvével lassú, körkörös mozdulatokat írt le a köldöke körül. Ahogy haladt lefelé, érezte az anyja combjai közül előtörő kéjes remegést Kate – en fokozatosan lett úrrá a vágy és hagyta, hogy Julie teljesen átvegye az irányítást. A puncija már olyan forró és nedves volt, hogy képtelen volt uralkodni magán. Nem tudta már elfojtani a szenvedélyt és a lánya szexuális közeledésétől való félelem is enyhült a lelkében.
– Kérlek, nyalj ki! – sóhajtotta kéjesen.
Julie csak erre várt. Nagyon boldog volt, hogy sikerült feltüzelnie anyja testét és most az ő segítségével fog elélvezni. Széttárta Kate combjait és gyengéden nyalni kezdte mézédes kelyhét. Élvezettel kóstolgatta, szívogatta a forró nedvet, élvezte az ízét. Ujjával beléhatolt és lassan mozgatta ki – be. Aztán szájával beszívta a csiklót és szopni kezdte..
– Nagyon finom vagy anya! – mondta elvezettel a hangjában.
– Te pedig remekül csinálod! Aaaahhh! Kérlek, ne hagyd abba kicsim! Imádlak! – üvöltötte az asszony.
Julie hagyta, hogy anyja hosszasan élvezze nyelvjátékát. Tudta, hogy jól csinálja, Kate torkát egyre hangosabb, állatiasabb sikolyok hagyták el. Julie nem siette el a dolgot, azt akarta, hogy az öröm percei minél tovább tartsanak. Hallotta a kéjes nyögéseket és érezte anyja remegését. Ekkor gyorsított egy kicsit az ujjával és nyelvével egyszerre, hogy Kate végre elélvezhessen. Néhány perc múlva összerándult az öle, kezei ökölbe szorultak. Julie persze az utolsó pillanatig kitartóan tette a dolgát, amíg az asszony izmai lassan el nem ernyedtek. Pihegett egy kicsit, közben pedig szeretetteljesen nézett a lányára.
Julie néhány percig csendben simogatta anyja arcát és melleit, aztán megszólalt.
– Most pedig azt szeretném anya, ha én is érezhetném a nyelved a puncimban. Gyerünk. Most te nyalj ki engem. Tudom, hogy még sosem nyaltál puncit és azt akarom, hogy megtudd, milyen érzés. Ízleni fog, meglátod! Gyere! – mondta és végignyújtozott úgy, hogy medencéje az ágy szélénél legyen. Már tette is szét a lábait, hogy az anyja hozzáférjen csupasz puncijához. Kate leült az ágy mellé a padlóra és először kezével simogatta meg a vénuszdombot, majd bedugta az ujját a hüvelybe. Nagyon élvezte a játékot és már ő is teljesen meg akarta kapni Julie – t, ezért behajolt az ölébe. Mélyen belenyalt a puha húsba és valóban ízlett neki. Jólesően nyalta végig a vágytól forró testrészt és szívni kezdte lánya csiklóját. Kate egyre szenvedélyesebben nyalt, teljesen megbabonázta a kitárulkozó punci, amely annyira élvezi, hogy örömet okoznak neki. Szívogatta a csiklót és körkörös mozdulatokkal ingerelte nyelvével. Julie az ámulattól teljesen odáig volt. Csak nyögött és sikongatott az élvezettől, teljesen extázisba esett. Ha tudta volna, hogy az anyja ilyen jó szerető, már sokkal korábban kikezdett volna vele – gondolta magában.
– Ez nagyon jó anya! Ne hagyd abba! Oooohhh! Méééég! – könyörgött Kate – nek, aki ezt hallva már tényleg minden szenvedélyét beleadta. A vágytól
m
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egülve
mohón nyalta lánya punciját.
– Gyerünk drágám, élvezz el nekem! Látni akarom az élvező arcodat! – mondta miközben bedugta ujját Julie lyukába és valami őrületes hévvel kezdte ujjazni. Érezte, hogy a lány mindjárt elélvez. Elkezdte szívni puncijának nedvét és Julie remegett, ordított a kéjtől. Kezével a lepedőt gyűrögette, aztán teljesen megfeszült és egy utolsó rándulással beteljesedtek testének vágyai. Elnyújtózott az ágyon és hosszú percekig mozdulni sem tudott. Anyja elégedetten nézte az örömét és büszke volt magára, amiért ki tudta elégíteni, pedig most volt együtt nővel életében először.
Amikor Julie magához tért úgy gondolta ezt a varázslatos élményt mindenképpen fokozniuk kellene. Tudta, hogy anyja mennyire vágyik egy férfi kényeztetésére is. Szüksége van egy ügyes farokra is, hiszen amikor nem sokkal ezelőtt belépett a szobába, Kate épp a vibrátorával játszadozott. Arra gondolt, mindenképp össze kéne hoznia anyját egy férfivel, hadd élvezze azt, amit csak ők tudnak nyújtani a nőknek.
Kis idő elteltével remek ötlete támadt, mert eszébe jutott Johnny és az előttük álló hétvége. Rövidesen úgyis indulnia kell, hát rábeszéli Kate – et is, hogy tartson vele. Ott aztán majd őt is jól megkefélheti Johnny, aki egészen biztosan nem tud ellenállni egy ilyen ajánlatnak. Ha pedig már őt közel engedte magához az anyja, egy ilyen kedves srác is biztosan le tudja majd venni a lábáról – gondolta Julie és pár pillanat alatt felizgult. – Jó kis kaland lesz ez hármasban...
– Anya, beszélnünk kell! – szólt később Kate – hez – Felejthetetlen élmény volt ez veled számomra és amint tapasztaltam, neked szintén – mosolygott a lány – De kérlek, ne érd be ennyivel, neked is szükséged van férfira is. Ne is tagadd! Én pedig tudom a megoldást. Épp Johnny – hoz készülök a hétvégére. Nagyon kérlek, gyere velem. Csak hárman leszünk és bármi megtörténhet közted és Johnny között is. Lefekhetsz vele anélkül, hogy bármit is kockáztatnál. Én már ismerem őt és tudom, hogy te sem csalódnál benne. Csak gyere és próbáljuk meg, a többit pedig majd meglátjuk. Ha akarod, Johnny szerintem szívesen ide is költözne, hogy mindkettőnket szerethesse. Te is nagyon tetszel neki, láttam, hogy nézett rád a múltkor is.
– Kislányom, te nem tudod, mit beszélsz! Hogy én meg Johnny? Ugyan, ne nevettess már kérlek! Sosem kezdenék a barátoddal! Különben is a fiam lehetne.
– De nem az. Nemsokkal ezelőtt pedig még velem sem akartál kezdeni, ha jól emlékszem, aztán meg hogy élvezted. Ne mondd azt, hogy ez más! Én szívesen osztoznék veled Johnny – n, mert tudom, hogy ideális pasi a számodra is. Nem vagyok féltékeny, mindkettőtöket szeretlek és ahogy Johnny – t ismerem, biztos vagyok benne, hogy ő is valami hasonlóra vágyik. Ez a fiú egy igazi bika, nagyon sokáig bírja és olyan hatalmas, kemény farka van... Te sem tudnál neki ellenállni
– Na de Julie..
– Kérlek, ne mondj nemet! Legalább csak gyere el! Ha nem lesz kedved maradni, legfeljebb hazajössz.
Még mielőtt Kate – nek bármiféle ellenvetése lehetett volna, Julie már pakolta be az ő holmijait is.
– Ne nézz így rám anya! Inkább bízz bennem kérlek! Jól fogjuk érezni magunkat, majd meglátod! Kérlek, öltözz fel, aztán indulhatunk!
Kate bár vegyes érzésekkel, de a lányával tartott. A lelke mélyén neki is tetszett Johnny és beismerte magában, hogy valóban jóképű izgalmas fiú. De ennél többre még nem mert gondolni.
Amikor megérkeztek a kis erdő széli házhoz, már sötét volt. Kiszálltak a kocsiból, Julie bekopogott.
– Szia drágám. Hoztam egy vendéget is, ha nem bánod. Anya is velem jött.
Johnny arcáról kissé lefagyott a mosoly. Sajnálta, hogy nem kettesben lesznek Julie – val, pedig már olyan régóta tervezgették ezt a hétvégét. De azért megpróbálta leplezni csalódottságát.
– Jó estét Mrs. Szia Julie.
– Szia Johnny – üdvözölte a fiút Kate is.
– Kérem, fáradjon be hölgyem. – aztán becsukta az ajtót a két nő mögött.
– Hozhatok egy italt? – kérdezte Kate – et.
– Igen. Narancslevet kérek. – felelte a nő.
Johnny kiment a kis konyhába a poharakért és az italokért. Julie pedig utána.
– Kérlek, ne haragudj anya miatt. Felejthetetlen délutánom volt, ezért is késtem egy kicsit. De a következő két nap számodra is örökre emlékezetes lehet, ha te is akarod. Holnap reggel majd mindent elmondok, de most kérlek, vacsorázzunk valamit, mert
f
alf
ar
alf
ka
alf
alf
hes
vagyok.
Éjjel sem Julie sem Kate nem tudott aludni. Mindkettőjük fejében az átélt és a még előttük álló élmények kavarogtak. Julie reménykedett, hogy minden jól alakul majd és egymásra hangolódik az anyja és a barátja. Kate pedig félelemmel vegyes izgalommal tekintett a másnapra. Tudta, hogy a lánya fel fogja hozni a témát és akkor már nincs visszaút. Azon gondolkodott, hogy beül a kocsiba és irány haza, de mégsem tette meg. Izgalmasnak tartotta ezt a fiút és jól tudta azt is, hogy a történtek után tényleg megbízhat a lányában. Meg persze ennyi év után tényleg vágyott már egy férfi közelségére, még akkor is, ha az majdnem húsz évvel fiatalabb nála. Kicsit már várta is, hogy eljöjjön a reggel.
Reggeli után Kate elment kicsit körülnézni a környéken, így Julie és Johnny kettesben maradt a házban. A lány nem is húzta sokáig az időt, részletesen elmesélte barátjának, hogy mi történt előző nap közte és az anyja között és azt is, hogy miért hozta őt magával. A fiú hitetlenkedve hallgatta a történetet. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta az egészet. Ugyanakkor örült is, hogy egy ilyen ajánlatot kapott.
– Most ez komoly? – kérdezte végül.
– Teljesen.
– Szóval azért hoztad ide anyádat, hogy szexeljen velem? De miért jó ez neked?
– Mert örömet akarok szerezni mindkettőtöknek. Tudom, hogy te is fantáziálsz arról, hogy két nővel egyszerre és neki sincs férfi az életében évek óta. Ezen változtatni kell. Egyikőtök sem bánná meg a dolgot, azt gondolom.
– Még mindig nem hiszem, hogy ez igaz lehet.
– Jó. Akkor csak várjuk meg, míg visszajön és bebizonyítom. De ha mégis igaz, akkor megteszed? Ugye szívesen megdugnád?
– Hát... Nézd. Nem akarok mellébeszélni. Az anyád egy lélegzetelállítóan szexi nő és...
– Akkor jó. Higyj nekem. Ő is akar téged, csak nagyon félénk. De majd én kézbe veszem a helyzetet és feloldom a gátlásokat.
Amikor Kate visszaérkezett Julie leült vele beszélgetni a ház előtt a fűben, hogy elmondja neki, Johnny mindent tud. Az asszony csak hallgatott, még most sem tudta pontosan eldönteni, mit is szeretne igazán. Julie persze most is megoldotta a helyzetet és odahívta magukhoz Johnny – t.
– Drágám. Anya még mindig zavarban van, nem mer közeledni feléd, de talán, ha megmutatnád neki a farkadat, biztosan sikerülne felizgatnod. Egy olyan szép, kemény, hatalmas fasz, mint a tiéd. Hmm. Tuti, hogy teljesen lázba hozná anyát is. – mondta kacéran.
Julie kérésén mindketten megdöbbentek, de a lány odalépett a fiúhoz, letolta a nadrágját és megmarkolta a farkát. Még lankadt volt, de így is tekintélyes méretű Amint Kate meglátta, valóban csodálattal töltötte el a méretes hímtag. Csak hosszasan bámulta és egyszercsak érezte, hogy benedvesedett a puncija. Felizgatta a látvány. Rég nem látott ilyet, legfeljebb csak filmen titokban, pedig már őrülten kívánta a faszt. Mostmár úgyis itt van előtte, hát bolond lenne megfutamodni. – gondolta. Julie letérdelt Johnny elé, megfogta szerszámát és azt mondta az anyjának.
– Gyere ide te is. Szopd le a farkát. A tiéd. Látni akarom, hogy milyen ügyesen tudsz faszt szopni. Látod, hogy Johnny is azt akarja! Gyere édesem! – kérte anyját határozott hangon. Kate pedig nem tehetett mást, mert nagyon begerjedt, engedelmeskedett. Ő is odament a fiú elé és a lánya mellé térdelt.
– Szopjad neki! Hergelte Julie, miközben az asszony kezébe vette a fiú keményedő farkát. Szopott már néhány faszt életében, legutoljára Julie apjáét, amikor még boldog házasok voltak, de azóta már hosszú évek teltek el. De most nagyon boldog volt, örömtől csillogó szemekkel, élvezettel fogdosta Johnny kéjrúdját, ami egyre keményebb lett a kezében. Nagyon hálás volt a lányának mindenért. Hogy volt olyan bátor és tegnap kikezdett vele, aztán pedig idehozta magával. Meg akarta köszönni Julie – nak ezt a csodás élményt, ezért felé fordult és szenvedélyes, nyelves csókot adott neki. Johnny nagyon élvezte az egész helyzetet. Felizgatta a két nő erotikus csókja és azt is tudta, hogy rövidesen teljesen magáévá teheti ezt a gyönyörű, negyvenes éveinek elején járó nőt Ez minden fiatal fiú álma. Egy olyan nőt megdugni, aki jóval idősebb és egész biztos, mindent tud arról, hogy mi kell egy férfinek. Hát Kate tényleg ilyen nő volt és most az övé lesz. Belemarkolt a hajába és úgy tette a szájába a farkát, ő pedig azonnal szopni kezdte. Akkora volt, hogy csak félig tudta bevenni, de igazi szenvedéllyel szopta. Aztán kiengedte a szájából és lassan nyalogatni kezdte a tövétől haladva a végéig. Majd újból bekapta. Johnny a kéjtől alig kapott levegőt, csak húzta Kate haját és vad hörgések hagyták el a torkát. Julie a látványtól annyira beindult, hogy benyúlt a bugyijába és izgatni kezdte a csiklóját. Sokáig nézte élvezettel, ahogy anyja a barátja előtt térdel és leszopja.
Pár perccel később Julie leterített egy plédet a fűbe és megkérte Johnny – t, hogy vegye le az összes ruháját. Aztán az anyjához fordult, levette a blúzát, majd a szoknyájától és a bugyijától is megszabadította. Megfogdosta anyja gömbölyű melleit, aztán rácsapott a fenekére.
– Gyerünk édesem. Ülj a szájára! Hadd nyalja ki jól a puncidat!
Johnny hanyatt feküdt a pléden és Kate elhelyezkedett, hogy végig tudjon hajolni a fiú testén és tovább szophassa a farkát A srác nyelve is elkezdett játszadozni az asszony kelyhével. Olyan mélyen nyalt bele, ahogy csak tudott, aztán szívni kezdte Kate csiklóját. Közben kéjes sóhajokat hallatott és a nő is ordított volna az élvezettől, ha nem tömi be a száját Johnny farka. Így kényeztették egymást még hosszú percekig. Közben Julie is ledobálta ruháit, aztán kivette Kate szájából barátja farkát, majd beleült a merev hímvesszőbe és lassan lovagolni kezdett. Julie anyjával szemben helyezkedett el, látta a kéjtől tüzes tekintetét, mely elégedettséggel és még több izgalommal töltötte el. Heves csókolózásba kezdtek, közben pedig egymás melleit simogatták.
– Aaaaahhhh! A fiúd istenien nyal, édesem! Nagyon – nagyon jó. – súgta Kate a lányának, miközben élvezte, ahogy Johnny nyelve mélyen végigsiklik a puncijában.
– Én megmondtam, hogy odáig leszel tőle. – felelte halkan Julie.
– Aaaaahhhh! – üvöltötték mindhárman egyszerre.
Néhány percig még így élvezték egymás testét, aztán Julie abbahagyta a lovaglást és megszólalt.
– Gyere anya! Cseréljünk helyet!
Kate felállt a fiú arcáról, aztán leguggolt hozzá, végigsimította izmos mellkasát és odasúgta neki kéjjel teli hangon.
– Azt akarom, hogy nyomd belém a csodás farkadat és basszál meg jó keményen! Érezni akarom a hatalmas faszodat a nedves puncimban! Azt akarom, hogy élveztess el! Értetted? Felelj!
– Igenis Mrs! – mondta elcsukló hangon Johnny, válaszával teljesen bepörgetve Kate – et. Őrülten izgatóan hatott rá, hogy ez a fiatal, zsenge korú fiú ebben a helyzetben sem a keresztnevén, hanem "Asszonyom" – nak szólítja Hírtelen úgy érezte magát, mint egy királynő, aki a szexrabszolgáján uralkodik. Beleült a fiú farkába, de egy ideig mozdulatlan maradt, mert érezni akarta magában ezt a kemény faszt. Aztán nagyon lassan mozogni kezdett. Julie pedig elfoglalta anyja helyét, hogy most az ő punciját kényeztethesse Johnny fürge nyelve Kate lassan, élvezettel mozgott a fiú ölén, miközben a lányát csókolta. Két csók közben pedig Johnny – t hergelte:
– Ez az, te kis bika! Basszál! Maradj kemény! Mééég! Nagyon, jó, basszál még! Ahhhh! – ordította. Julie is teljes extázisba esett és ő is bíztatta barátját.
– Keféld keményebben, Johnny! Annyira élvezi! Basszad őt édesem!
Kate fokozta a tempót, egyre gyorsabban lovagolt. Julie pedig már nem bírta tovább, ahogy a fiú nyelve a csiklóját izgatja és egy mélyről feltörő sikollyal elélvezett. Amikor visszatért az ereje, felállt, Johnny pedig Kate teste köré fonta karjait és úgy élvezte, ahogy az asszony lovagol az ölében. Számukra is egyre közeledett a beteljesülés. Mindketten ordítottak a kéjtől, ahogy nagyon – nagyon mélyen érezték egymás testét. Már nem bírták sokáig. Végül Johnny egy óriási sóhajjal lövelte ondóját Kate hüvelyébe. Ahogy az asszony érezte a meleg folyadékot az ő teste is rándult még egyet, aztán beteljesedtek vágyai. Hosszú percekig ölelték még egymást, amíg teljesen magukhoz nem tértek a kábulatból. Aztán összeszedték erejüket és felemelkedtek a földről. Mindhárman összekapaszkodva, boldog mosollyal mentek vissza a házba.
Ezen a hétvégén még sokszor kielégítették egymást, amikor pedig eljött a hazatérés ideje Kate így szólt a fiúhoz!
– Johnny drágám! Fergeteges szerető vagy, leírhatatlan örömet szereztél és nem akarlak elveszíteni. Azt szeretném, ha odaköltöznél hozzánk és mindkettőnket szeretnél. Azt akarom, hogy velünk legyél mindig és tégy minket boldoggá minden értelemben!
– Igen drágám! Ez egy csodás ötlet. Ugye te is ezt akarod Johnny? – kérdezte Julie.
A fiút persze nem sokáig kellett győzködni. Örömmel fogadta el az ajánlatot. Azóta hármasban élik mindennapjaikat és amikor csak alkalmuk adódik boldoggá teszik egymást lelkileg és testileg egyaránt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.14 pont (490 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. június 30. 03:16
#46
Tényleg egy szép történet lett.
1
a
angel234
2023. március 18. 00:32
#45
Gratulálok,jó történetet írtál.
1
v
vasas62
2023. március 17. 14:27
#44
 Megértő lány.
1
én55
2022. augusztus 14. 10:57
#43
Közepes.
1
l
laja.jl
2020. december 25. 06:07
#42
Érdekes, az átlagnál jobb.
1
Andreas6
2020. augusztus 29. 07:40
#41
Nem fogott meg igazán, de 7 pontot megér.
1
t
t.555
2017. augusztus 31. 01:02
#40
Nagyon jó történet!
1
a
A57L
2016. április 11. 08:16
#38
Nagyon jó történet,jól megírtad.
1
C
Clown85
2014. július 25. 14:05
#37
Jóó
1
z
zoltan611230
2014. április 22. 15:05
#36
Jo
1
D
Dragonisa
2012. február 29. 08:53
#35
gratulálok! 10 pont
1
sztbali
2011. szeptember 12. 12:06
#34
Nem rossz. 7 pont.
1
tereza
2010. július 4. 01:05
#33
jó volt!
1
tereza
2010. július 4. 01:03
#32
JÓ!
1
pölös
2010. január 8. 14:33
#31
Kedves Joko!

Én anyámat is megkeféltem már sokszor!
1
roberto
2009. február 23. 22:39
#30
én is ilyen nöre vágyom......
1
sihupapa
2008. szeptember 26. 04:00
#29
jóóóó.
1
Csaszi
2008. szeptember 23. 00:04
#28
nagyon érdekes történet vágyom az ehez hasonlo szituáciora!!!!!
1
zozi
2008. szeptember 6. 21:59
#27
hm
1