A+ A-

Akadályverseny

Még tizennyolc éves koromban kezdődött, amikor bevonultam a hadseregbe. Közel három hónapja élveztem a hadsereg minden nyűgét baját, amikor is megtörtént az, amit sohasem hittem volna.
Egyszer a laktanya parancsnoksága akadályversenyt szervezett, a helyi általános iskola felkérésére. Nekünk, sorállományú katonáknak kellett a terepet előkészíteni, az akadályversenyre. Állomásokat kellett kiépítenünk, különböző helyeken. Az állomások egymástól igen messze voltak. Mi a katonatársammal, aki idősebb volt, az erdőbe kerültünk az egyik állomást biztosítani, ahol kötelet kellett a gyerekeknek mászni. A kötél két fa közé volt kifeszítve. Más állomásokon más akadályok voltak, de ezzel nem akarok senkit sem untatni.
Már korán reggel kivittek minket a helyszínekre, de útközben megálltunk a faluban egy kis közértnél vásárolni. Ott nem vettünk mást csak pálinkát, meg néhány doboz cigarettát, hiszen az egésznapi ennivalót megkaptuk a laktanyában. A teherautóról kettesével raktak le minket, ahogy egy-egy akadályhoz értünk. Már nem sokan voltunk a teherautón, amikor is megérkeztünk az erdőbe, ahol minket is lerakta. Senki sem volt ott rajtunk kívül, csak mi ketten.
Nekiláttunk az akadály megépítésének, ami abból állt, hogy kifeszítettünk egy jó vastag kötelet két fa közé, ami úgy hat méter távolságban volt egymástól. Amíg dolgoztunk, észre vettem, hogy Tamás, akivel be voltam osztva, gyakran figyelt engem. Figyelt amikor felmásztam a fára, kötéllel a kezemben. Szinte le nem vette rólam a szemét. Gondoltam is magamban, mennyire aggódik, hogy le ne essek. Mikor lefelé jöttem a fáról, odaugrott és megfogott, amint csúsztam le, úgy karolta át testemet, hogy két karja közé szorított. Éreztem, hogy hevesebben veszi a levegőt, és zihál a mellkasa. Amikor földet ért a lábam, nem eresztett el egyből, hanem várt egy kicsit és erősen a szemembe nézett. Ekkor zavarba jöttem, amitől Tamás elengedte a derekamat, és mondott valami banálisat az időjárásról, hogy milyen meleg van. Mondtam neki, amíg nem jönnek a gyerekek, addig vetkőzzünk le és napozzuk. úgyis csak délután jönnek! Jellemző a parancsnokságra, mindent túlszervez. Rengeteg időnk volt addig.
Leterítettük a magunkkal hozott plédet, majd elkezdtem vetkőzni. Tamás is kezdett vetkőzni ,de ezalatt folyton engem nézett. Lopva én is megnéztem. Izmos felső teste, kidolgozott volt. Látszott rajta, hogy kondi terembe járt rendszeresen. A nyári barnaságát még nem vesztette el, ahogyan mosolygott, vakítóan villantak elő fehér fogai. Az egész olyan volt, mint egy magazinból előlépett modell. Levetette gyakorló nadrágját, már csak egy kis alsónadrágban volt, amikor megkérdezte tőlem, hogy te, nem veszed le a nadrágodat? Szégyenlősen mondtam neki, de igen majd később leveszem, mert észrevettem, ahogyan néz, egyre jobban dudorodik az alsónadrágja. Észrevette ő is és elkapta a tekintetét, egyben elfordult tőlem és keresni kezdte a pálinkát a táskában. Amint lehajolt a táskához, hogy kivegye az üveget, láttam milyen izmos a feneke meg a lába. Összehasonlítottam magamat vele, de nem volt mit szégyellenem. Hasonló felépítésű volt, mint én.
Megfordult és megkínált: igyál egy kicsit! Elvettem az üveget és jókorát húztam belőle. Éreztem ahogyan kellemesen áradt szét bennem. A nap már magasan járt ezért most tényleg melegem lett. Oldódott bennem a feszültség. Levetettem én is a gyakorló nadrágomat. Ekkor Tamás elém lépett és megkérdezte: mikor voltál utoljára nővel? Csak habogtam, mert mióta bevonultam nem volt senkim. Meg is mondtam neki, hogy már nagyon jó volna! Tele vagyok energiával!
Hirtelen elkapott és szájon csókolt. Hosszan és mélyen bedugta a nyelvét, úgy csókolt, mint még azelőtt senki. Az ital miatt vagy mi miatt, de teljesen elvesztettem az önkontrolomat, mert még csak nem is tiltakoztam. Átölelt , szorosan magához húzott és csak csókolt hosszasan, a nyakamat a számat ,majd ismét a nyakamat. Közben éreztem forró testét, alsó testét hozzám dörgölte, összeért ágyékunk. Meglepetten vettem észre, hogy a farkunk összeért, és a farkam ettől duzzadni kezdett. Tamás megérezte, és még jobban tolta az ágyékát az enyémhez. Az ő farka sem volt egyáltalán kicsi, még így nadrágon keresztül is tekintélyes volt. Simogatta a testem , egyre lejjebb csúsztatta a kezét, le a fenekemre. Erősen markolászni kezdte miközben csak csókolt mindenütt ahol ért. Éreztem eközben, hogy a farka kőkeményre duzzadt és már alig fér a nadrágjában. Mind lejjebb és lejjebb csúszott, végig csókolgatva a testem. Előttem térdelt, alsógatyámat a fogai közé vette, amint lefelé haladt lehúzta rólam egészen a térdemig. A farkam, mint egy rúgó pattant ki, meredezve előre, felkínálva Tamás szájának. Visszafelé haladt, majd egyenesen szájába vette , erősen duzzadó farkamat és szopni kezdte. Ettől az érzéstől teljesen le voltam nyűgözve, annyira jól esett. Nem mertem eleinte lenézni rá, de később nem törődtem semmivel, látni akartam a szenvedélyt a szemében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:46
gut
#1 Törté-Net 2005. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?