A+ A-

Beavatás 2. rész - Sára

Rézi hetente egy, két alkalommal vette igénybe a szolgálataimat. Pénzem szépen gyarapodott, egy részét a családomra költöttem, a többit takarékba raktam. Otthon úgy tudták, hogy ilyenkor éjszakánként a vásárcsarnokban dolgozom.A kapcsolatunk csak a szexről szólt, és így nagyon jó volt mindkettőnknek. Már több hete jártam az ékszer üzlet feletti lakásba, egyik alkalommal Rézi nem volt egyedül, hasonló korú barátnőjével beszélgetett.
- Gyere Bálint, bemutatlak az egyik legjobb barátnőmnek, ő Stein Sára, ővé az a kis ruhagyár a város szélén, biztos tudod melyikről, beszélek.
Igen tudtam melyik gyár az, és a főnöknőről is hallottam már, nagyon szigorú, megközelithetetlen asszony hírében állt. Alaposan szemügyre vettem, sovány szikár alakja volt, rövid vörös haját fiúsan hordta.
- Meséltem rólad neki, és ő is igénybe venné a szolgálataidat, nagyon jól megfizet, de előbb szemügyre venne.
Tudtam mi következik, szó nélkül levetkőztem, és elé álltam. Az izmaimat tapogatta meg, majd bólintott Rézinek, felállt, és elment.
- Tetszettél a barátnőmnek, holnap este vár, abba a nagy fehér villába lakik fenn a hegyen. De mielőtt odamész, tudnod kell valamit, Sára mazochista.
Csodálkozó, értetlen tekintetem látva magyarázni kezdett.
- Röviden ez annyit jelent, hogy csak akkor tud kielégülni, ha megalázzák, és fájdalmat okoznak neki. Ügyes légy, és meglátod, nagyon jól jársz. Azért mertelek ajánlani neki, mert ismerlek, te egy intelligens gyerek vagy, remélem tudod kezelni az ilyen szituációkat.
Az egész napot a könnytárban töltöttem, sokat olvastam szadistákról, mazochistákról, De Sade márkiról, és sok más érdekes emberről, nagyjából sejtettem mi vár rám.
Másnap este, kicsit félve csengettem a villa kapuján, maga Sára asszony, nyitott kaput.
- Örülök, hogy eljött fiatalember, kérem kövessen.
Bevezetett a házba, csak ámultam a mérhetetlen gazdagság láttán, leültünk a nappaliba, és konyakkal kínált. Ritkán ittam alkoholt, de most nagyon jól esett.
- Remélem Rézi elmesélte, mit várok öntől- -kérdezte magázódva.
- Igen, nagy vonalakban.
- Akkor pontosítsunk, miután megittuk a konyakunkat, átmegyünk a szomszéd szobába. Meztelenre vetközünk, és ön az ott található eszközökkel engem bántalmazhat, de kérem mindezt úgy tegye, hogy fájjon. Az én megszólításom szolga, az öné Bálint úr. Szóban is bántania kell, kérem durván beszéljen velem, és alázzon meg, Mehetünk?
A szomszéd szoba különlegesen volt berendezve, a falak mellett ácsolt gerendák voltak kampókkal, láncokkal felszerelve. Két nagy szekrény bőr korbácsokkal, fém bilincsekkel, nyakörvekkel, és különböző láncokkal, szíjjakkal volt tele. Egy hatalmas ágy is volt a szobában, amelyről bilincsek, és szíjjak lógtak.A szoba legtávolabbi sarkában egy kandalló volt, amiben vidáman lobogott a tűz.
Sára levetkőzött, kíváncsian mustrálgattam, teljesen csupasz volt a teste. Felső teste vékony volt, vékonyak voltak a karjai, melle alig volt. Viszont derékon alul izmos lábakat, és egy formás izmos segget láttam. Én is levetkőztem, Sára elémtérdelt.
- Rendelkezzen a szolgájával Bálint úr.
- Rendben szolga, először nézzünk körül- -teljesen zavarba voltam.
A eszközök közt egy vastag nyakörvet találtam, amit ráadtam, és egy hosszú bőr pórázt kötöttem rá, kezembe korbácsot vettem. Ittam még egyet a bekészített konyakból, kezdtem megbátorodni. Suhogva csapott le a korbács, a szolga meglepetten felnyögött.
- Négykézlábra állsz, és körbe sétálunk- -utasítottam keményen
Ahogy leereszkedett a fenekét kipucsitotta, tenyérrel csaptam a meztelen fenekére, az ütés visszhangzott a hatalmas teremben. Nagyokat ütöttem, popója bíborszínűvé vált. Majd a korbáccsal vettem kezelésbe, ami mélyvörös csíkokat hagyott a meggyötört testrészen.A póráznál fogva körbe vezettem. Megálltunk egy iksz alakban összeácsolt gerendánál, amiről szíjjak lógtak.
- Állj fel szolga, szeretnéd ha kikötnélek ide?
- Igen, uram nagyon szeretném- -állt fel villám gyorsan.
A pórázt levettem, de a nyakörvet rajt hagytam, kezeit, lábait a gerendához szijjaztam. A kellékek közt kutakodva csipeszeket, és több, különböző nagyságú üvegből készült péniszt találtam. Két csipeszt az izgatottan ágaskodó mellbimbóira tettem, fel sem szisszent. Amikor azonban a lecsüngő szeméremajkaira is felraktam a csipeszeket, hangosan felnyögött. Két ujjam a hüvelyébe toltam, teljesen nedves volt.
- Élvezni akarsz rabszolga?
- Ha a gazdám megengedi, igen.
Már az üvegpénisszel dolgoztam a forró barlangban, ütemessen mozgattam a hüvelyében.
Egyre hangosabban vette a levegőt, másik kezemmel a csiklóját masszíroztam.
Teste ívben megfeszült, a szíjjak mélyen a csuklójába, és a bokájába vágtak. Többször összerándulva hangtalanul élvezett. Nagyon felizgatott a látvány, farkam kőkeményen meredezett. Leoldoztam a gerendákról, újból rátettem a pórázt, és az ágyhoz vezettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (152 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 02. 4. vasárnap 17:54
Az análszex az jó dolog... ez így nekem 8p lett
#9 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 07:59
Nem tetszett!
#8 listike 2014. 08. 7. csütörtök 15:42
A folxtatás is kiválló.
#7 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:49
Nem rossz.
#6 papi 2013. 10. 23. szerda 08:52
Lehet ezt még fokozni?
#5 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 20:34
#4 ildiko 2005. 09. 12. hétfő 06:43
kicsit siralmas az S/M benne. talan többet kellett volna a könyvtarban utana olvasni. tudom most jö írjak én egy igazi S/M törtenetet, de nekem nem fekszik ez a stílus. akkor minek olvastam el? hat kivancsisagból:) 6 ponty a törekvésért
#3 Hegylakó 2005. 09. 11. vasárnap 23:20
Szerintem olvasd el a súgóban a pontozási szabályokat. 10 szavazat alatt súlyozással jön ki az átlag.
#2 devil 2005. 09. 11. vasárnap 18:21
Ha 1 ember szavazott rá és 2 pontot kapott, akkor az átlag hogy lehet 1.333 pont?
#1 Törté-Net 2005. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?