A+ A-

Beavatás 4. rész - Összjáték

Valóban Eszter mindent elintézett, beszélt a szüleimmel, akik örültek, hogy mégis tovább tudok tanulni. Anyám sírt, amikor elköltöztem otthonról, nehéz volt búcsút venni a testvéreimtől. Rézi is beletörődött, hogy nem találkozhatunk többé. Sára viszont ragaszkodott egy utolsó találkozáshoz.
- Szerelmem, vasárnap együtt látogatjuk meg Sára barátnőmet. Soha nem fogja elfelejteni ezt a napot. - -fogadkozott Eszter.
- Te voltál már együtt Sárával?
- Igen, amikor nem volt senkije, és nekem sem, elszórakoztunk egymással. Én voltam a dómina, de nem igazán izgatott a dolog. Nekem nagyon fontos, hogy érzelemileg is kötődjek a partneremhez. Kaptam egy kínai elixírt, ami állítólag megnöveli a férfi potenciát, ezt vasárnap kipróbáljuk.
- Annyi mindent olvastam már a mazochistákról, de még mindig nem tudom megérteni, miért jó nekik az, ha bántják, és megalázzák őket.
- A szakirodalom erről azt tartja, hogy a mazochizmus perverzió, amikor a bántalmazás és a megalázás nemi kéjérzést okoz. Sacher-Masoch író után nevezték el. Oka feltételes reflex a fájdalom, és a szexuális kielégülés között. Lehetséges az is, hogy őszinte és nyílt odaadásra való képtelenség miatti, kierőszakolt odaadás.
Nem sokkal lettem bölcsebb, ha ez Sárának jó, az ő dolga. Sára kedvesen fogadott bennünket, a nappaliban beszélgettünk és konyakozgatunk.
- Rézit miért nem hívtátok meg - -vetettem fel
Összenéztek, és elnevették magukat.
- Rézit? Ő annyira prűd, nem tudom, mit szólna az itteni dolgokhoz. - -válaszolta Sára
- Szerintem, megérne egy próbálkozást, sokkal perverzebb, mint gondolnátok.
Ezen elgondolkodtak, Sára úgy döntött felhívja telefonon. Amikor kiment telefonálni, Eszter töltött az elixírből a konyakunkba, gyorsan felhajtottuk, iszonyú íze és szaga volt.
- Meglepődött, hogy hívtam, sajnos vendégei vannak, de ha időben elmennek, lehet, hogy eljön. Minden esetre a hátsó ajtót nyitva hagyom neki . - -újságolta Sára De ne vesztegessük az időt, irány a kínzókamra.
A szomszédos helyiségbe érve levetkőztünk, Eszter felkantározta Sárát, fekete szíjjakból álló hámot tett rá. A szolga a sarkára ülve, szótlanul várta az utasításokat. Ismét megcsodáltam szerelmem gyönyörű testét, és éreztem farkam már kőkeményen ágaskodik. A szolgához fordultam, és fegyverem a szájába toltam. Ő először körbe nyalta, majd finoman szopni kezdte. Eszter is odajött, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Fantasztikus, és nagyon izgató volt, láttam Eszternek is keményen áll a farka.
- Szolga, most az úrnődet kényeztesd - -utasítottam Sárát
És ő a barátnőm farkát vette a szájába, tövig elnyelte, majd kiengedte a szájából, és a heréit szopogatta.
- Gyere rabszolga, kikötözlek, úgy látom nagyon begerjedtél, kicsit lehűtelek - húzta az ácsolt András kereszthez a szolgát. Talpra állította, és a gerendákhoz szíjazta a kezeit és a lábait. Én csipeszeket vittem oda, a hetyke mellbimbóira, és a ráncosan csüngő szemérem ajkaira raktam fel. Láttam, hogy összerándul, ahogy a csipesz fogai a nyers húsba mélyednek.
Eszter súlyokat akasztott a csipeszekre, azok vidáman himbálóztak, a szeméremajkak megnyúltak a súlyoktól. Rettentő izgató a látvány, iszonyú nagynak és keménynek érzem a farkam. Közelebb mentem, két ujjam a szolga nedves hüvelyébe toltam, majd kivéve a szájába dugtam. Nyögve, szűkölve szopta az ujjaimat, közben éreztem barátnőm gyengéden fejni kezdi ágaskodó szerszámom. Látom neki is keményen áll a farka, eloldozza a szolga egyik lábát, felemeli, és vadul behatol a feszülő, nedves vaginába. A szolga hangosan zihálva fogadja magába a lüktető péniszt. Látom, hogy a súlyok, és a csipeszek útban vannak, leszedem azokat. Sára csiklója előtűnik a kisajkak közül, finoman dörzsölni kezdem, ez már sok neki Teste ívben megfeszült, és kiabálva élvezett.
- Ki engedte meg rabszolga, hogy hangosan élvez? - -kérdezte Eszter szigorúan.
- Bocsáss meg úrnőm, kérlek, büntess meg.
Kihúzta fényesen feszülő kemény farkát a lucskos pinából, leoldozta a szolgát a gerendákról, és az ágyhoz vezette. Hozott két konyakot, amit az ágyon ülve kortyolgattunk el, közben a szolga a lábainkat csókolgatta. Elvitte a poharakat, és egy korbáccsal tért vissza.
- Négykézlábra állsz, a gazdád farkát a szádba veszed, és hangtalanul tűröd a büntetésed, ami húsz korbács ütés - utasította keményen.
Sára elhelyezkedett, kemény farkam szopni kezdte, és remegve várta a büntetést.
Halottam, ahogy a korbács a levegőt hasítva lesújt.
- Úhhhh! - -nyögött halkan a szolga, és fütykösöm tövig elnyelte.
Ez húszszor ismétlődött meg, nagyon begerjedtem, kívántam a kielégülést, de úgy látszik a csoda ital valóban használt.
Eszter az ágyhoz vezette a szolgát, ott négykézlábra állította, mögé állt, farka Sára seggével egy magasságba került. Durván széthúzta a korbácsütésektől bíborszínűvé változott farpofákat, és keményen behatolt a barna redőkkel körülvett segglyukba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 08:14
Közepes!
#6 listike 2014. 08. 7. csütörtök 17:09
Tetszett.
#5 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:50
Egész jó.
#4 tiborg 2010. 10. 30. szombat 08:18
Ez kicsit sok! S/M az szuletet hajlam,nem practisszal szerzett!!Ezert hihetetlen, hogy Rzeielvezte az adminisztraciot. Kulonben jo sztori.
#3 nagydee 2005. 10. 12. szerda 07:45
kicsit el lett kapkodva, de nem rossz...
#2 banurr 2005. 10. 11. kedd 17:17
Mit modjak...
Ami a kategóriája: bizarr
:(
#1 Törté-Net 2005. 10. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?