A+ A-

A kezdet 2. rész

A Jocóval való első élményem után, közel három hét telt el és ezalatt sokat beszéltünk, sugdolóztunk telefonon, én a magam részéről azt hiszem, hogy valami szerelmes bódulatban.
Találkozás mégsem jött létre, mert mind a ketten elég elfoglaltak voltunk és családi állapota miatt csak napközben tudtunk volna randizni. Máig sem tudom, hogy pontosan milyen cégnél dolgozik, de sok utazással jár együtt és ennek köszönhető, hogy végül mégis összejött egy találkozó. Jocó 50éves kb. 190cm magas jó alakú, kopaszodó férfi, már enyhén őszülő körszakállal, ami mégsem rejtette el az érzéki száját. Forró csókjáról még manapság is gyakran álmodozom. Második randink minden előzetes megbeszélés nélkül, váratlanul jött létre. Az én munkám helyhez kötött egy vidéki kis városban, ahonnan az ebéd idő kivételével napközben nem tudok eltávozni. Délelőtt 11h táján csörgött a telefonom és mivel éppen senki nem volt az üzletben egyből szerelmes üdvözléssel fogadtam a köszöntését. Kiderült, hogy utazása közben keresztül halad a városomon és az ideje is engedne egy rövid találkozót. Mivel én csak dél és egy óra közötti ebédidőben értem rá, úgy egyeztünk meg, hogy az egyik bevásárlóközpont parkolójában futunk össze egy kis beszélgetés erejéig. Öt perccel korábban zártam be az üzletet, imádkozva, hogy ne akkor tévedjen éppen oda a főnök és verseny tempóban robogtam kedvesem felé. Ő már ott várt az autójában ülve és én egyből átszálltam mellé. Kevesen voltak a parkolóban, de ha tele van emberekkel akkor sem érdekelt volna. Úgy csókoltam meg, hogy abban benne volt szerelmes szívem minden dobbanása. Megérezhette ezt a szenvedélyt, mert egy másodperc szünetet sem hagyva csókolt vissza. A kezem azonnal a szerszámát simogatta szinte öntudatlanul a nadrágján keresztül. A kőkemény dárdát érezve, tudtam, hogy ő sem éri be egy kis beszélgetéssel. Nem kellett győzködnöm, hogy ugorjunk fel a lakásomra, azonnal indított. A kocsimat ott hagytuk a parkolóban és én mutattam neki az utat miközben a kezem már az "előbányászott" kukiját simogatta. Amikor nem jött szembe autó rá is hajoltam egy pillanatra. Egy idő után el is hessegetett, mondván: ha nem akarom, hogy idő előtt elmenjen hagyjak neki egy kis szünetet.
A kocsitól a lépcsőházig szinte úgy sétáltunk el mint két idegen, de a lépcsőházban újra a nyakába ugrottam. Egy hosszú csók után kézen fogva vezettem fel az első emeletre, a lakásomig. Miközben a biztonsági zárakat nyitogattam, mögém lépve átkarolt és belecsókolt a nyakamba, olyan váratlanul, hogy még a kulcscsomót is elejtettem.
Mikor lehajoltam érte megmarkolta a csípőmet és a lábam közé nyomta a dákóját. Nem tudom, hogy mikor vette újra elő, de akkor nem is érdekelt ilyen részletkérdés. Megfordultam, átkaroltam a nyakát és szinte úgy zuhantunk be csókolózva a lakásba. Amikor kibontakoztam az öleléséből és remegő kézzel bezártam belülről az ajtót, ő engem meg sem várva elindult felfedezni a lakást. Nem volt nehéz dolga.
Akkoriban egyedül laktam egy 60m2es két és fél szobás panellakásban. A fél szoba volt a háló míg a két nagyobbik a nappali és a könyvtár funkcióját töltötte be. A könyvgyűjteményemet nézegette, de nekem nem volt kedvem történelmi és politikai eszmecseréhez, így letérdeltem elé és a számba vettem az időközben kicsit "leeresztett" péniszét.
Hamar megtelt vele a szám. Akkor felhúzott magához, megmarkolta a fenekemet és a nyelve máris a számba kutakodott. Verseny tempóban vetkőztettük le egymást és a hálóig már meztelenül jutottunk el. Félig leengedve a redőnyt hangulatos félhomályt csináltam és ágaskodó faszánál fogva, magamra húztam a nagy franciaágyon. Csókolózás közben, szétvetett lábakkal, hangosan lihegve biztattam, hogy basszon meg. Ő térdelve krémezte a fenekem, miközben néha rám hajolt egy szenvedélyes csókért. A bal kezével a meredező farkamat verte miközben jobb kezének két ujja már a seggembe járt, fel alá. Hirtelen megemelte a csípőmet, a lábaimat a vállára tette és már nyomta is belém a vastag, kemény farkát. Iszonyatos fájdalom nyilalt belém, de éreztem, hogy a lukam enged a nyomásnak és már szinte teljesen bennem van. Akkor megállt a mozgással és pár másodpercet várt míg eltompult a fájdalmam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?