A+ A-

A kezdet 1. rész

Talán 14-15 éves voltam, amikor először megjelentek a férfiak az álmaimban. Akkor még sűrűbben fantáziáltam lányokról, de az egyik középiskolás barátommal sokat csókolóztam. Sajnos csak képzeletben. Az elkövetkező 12évemet így éltem le. Barátnők, alkalmi kapcsolatok, utcalányok. Magamnak is próbáltam bizonygatni, hogy "rendes heteró" férfi vagyok, de az álmaimnak nem tudtam parancsolni. 27évesen sikerült az első önálló lakásomat megvenni és itt már egyre többször megfordult a fejembe, hogy miért ne? Miért ne próbálhatnám ki a szerelmet egy férfivel is? Internetes kapcsolatnak indult. A gay.hu társkeresőjén hirdettem magam és szinte már másnap volt egy szimpatikus kérőm. Jelentkeztek utána többen is de velük már nem vettem fel a kapcsolatot. Jocónak hívják a férfit aki végül is a tanítóm lett. Több mint két hónapig leveleztünk a végén már olyan forró erotikus témában, hogy én mindig magamhoz nyúltam a gép előtt.
Akkor szereztem be életem első műkukiját is. Jocó óvott az alkalmi ismeretségektől, azt mondta, hogy ha nem jó partnerrel kerülök először össze könnyen fájdalmat és csalódást okozhat. Majd ő vigyáz rám. Vakon bíztam benne. Talán bele is szerettem egy kicsit. Amikor telefon kapcsolatra váltottunk pillanatok alatt felgyorsultak az események. Randit beszéltünk meg. Ő nős volt, de az anyukája után maradt egy kis egyszobás lakása ami üresen állt. Így utólag végiggondolva nem én lehettem az első fiú akit oda elvitt. De nem is a második. Amikor a lakás előtt találkoztunk még a lábam is remegett, de ő nagyon kedves és figyelmes volt. Kezet fogtunk és finoman betessékelt a kapualjba. Azt vártam, hogy már ott letámad, de csak előre sietett a lakásba. Hideg volt az összes helyiség, gyorsan bekapcsolta a fűtést és mellém ült az ágyra. Szinte megszólalni sem mertem. A torkom kiszáradt és még csak nemi izgalmat sem éreztem. Ő is izgatott lehetett, mert állandóan csak azt ismételgette, hogy szia cicus, gyönyörű vagy, gyönyörű a szemed. Aztán egyszer csak beletúrt a hajamba és megcsókolt. Átkaroltam a nyakát és visszacsókoltam.
Nem tudom, hogy meddig nyalakodhattunk de egyszer csak felpattant és el kezdett vetkőzni. Én ülve rángattam le magamról a ruhát. Érdekes módon már a hideget sem éreztem. Közben pár szót is beszélgettünk de olyan érdektelen banális dolgokról amikre már nem is emlékszem. Oda állt elém anyaszült meztelenül, lehajolt, megcsókolt majd azt
kérdezte, hogy mit szeretnék. Hülye kérdés volt, amikor álmaim szerszáma ott himbálózott előttem. Válasz helyett megfogtam és finoman rácsusszantam a számmal. Nagyobb volt egy kicsit mint az enyém és jóval vastagabb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Anonimus 2005. 05. 4. szerda 15:35
Nagyon jó sztori! Álmaim egyszer szeretném én is így beteljesíteni, csak engem még nem keresett meg senki:(
#2 boax 2005. 04. 26. kedd 15:19
Nem rossz, de elég elkapkodott, és rövid. 8.
#1 Törté-Net 2005. 04. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?