A+ A-

Kis Kukta 2. rész

Az ideiglenes külföldi munkavállalásból huszonöt év lett. Nem nosültem meg, ugyanis magasra állítottam a mércét. Nekem az etalon mindig Ibolya volt, voltak akik majdnem olyan jók voltak, de valami mindig hiányzott. Az orális szeretkezést tökélyre fejlesztettem, amiért német barátnoim nagyon hálásak voltak. A középkorú, ápolt, jól szituált hölgyeket kedveltem, és ok egymásnak adták a címem. Nem pénzért tettem, de nem tagadom nagyon sok elonyöm származott ezekbol a kapcsolatokból. Elmúltam negyven éves, úgy gondoltam hazatelepülök.
Kamatoztatni szerettem volna a kint szerzett tapasztalataimat, és tokémet. Több régi volt kollégával is találkoztam, így tudtam meg, hogy régi kedves barátnom Ibolya már nyugdíjas.
Kíváncsi voltam rá, úgy döntöttem meglátogatom. Most is egy hatalmas csokor virággal érkeztem, mint az elso alkalommal. Csengetésemre o nyitott ajtót, alig változott, talán pár kilót szedett csak fel. Rám nézett, majd a csokorra, és meglepetten kiáltott fel.
---Atyaúristen, Zsolti te vagy az, nem hiszek a szememnek! Szépen megemberesedtél, amióta
nem láttalak, nagyon örülök neked.
Két puszi után beljebb tessékelt és hellyel kínált. Tíz perc múlva úgy beszélgettünk, mintha tegnap láttuk volna egymást utoljára. Megtudtam, hogy egyedül él, lányai férjhez mentek, messze elkerültek, és ritkán jönnek látogatóba. Borral kínált, amit nem mertem elfogadni, mert autóval voltam. Felajánlotta, hogy aludjak ott az üres vendégszobában, ráérek másnap elmenni, legalább jól kibeszélgetjük magunkat. Nem volt semmi programom, így maradtam, bejártam az udvarra az autóval. A bor nagyon finom volt, de nagyon eros is, éreztem, hogy kezd a fejembe szállni. Megeredt a nyelvem, elmeséltem Ibolyának az egész Németországi életem, kapcsolataim, és azt sem hallgattam el, hogy minden noben öt kerestem. Láttam, örül, hogy ilyen jó véleménnyel vagyok róla még most is.A bor szépen fogyott, enni való is került az asztalra. O is elmesélte az életét, elmondta, hogy volt néhány kapcsolata, de nem igazán érezte jól magát bennük. Nagyon kevesen feleltek meg az elvárásainak, elmondta, hogy sokszor gondolt rám, és sokszor gondolt a keféléseinkre. Felidézett néhány emlékezetes dugásunkat, ahogy mesélt éreztem, hogy felizgulok, és a farkam egyre keményebb lesz.
---Csak nem kívántad meg öreg barátnodet----vette észre o is a merevedésemet.
---De igen, és most mit tegyek?
---Megoldjuk, bizd rám magad, mint régen.
Mellém ült a kanapéra, lehúzta a cipzáram, és elovette ágaskodó férfiasságom.
---Ez még szebb, mint amire emlékeztem----nézegette megelégedetten.
Finoman simogatta, fejte a péniszem, nagyon jó volt. Majd a lábam közé térdelt, és a szájával folytatta a kényeztetést. Látszott rajt, hogy o is élvezi amit tesz, és ettol volt sokkal több és jobb egy sima szopásnál. Végig nyalta a rudamat, majd a tojásaim, vette kezelésbe. Egyenként a szájába vette oket, és gyengéden szopogatta, nyalogatta a heréimet, közben a kezével ütemesen fejte a dorongomat. Beleborzongtam amikor a zacsim tövét nyalta, csókolgatta. Amikor kokemény fütykösöm a szájába vette, és többször tövig elnyelte, hangosan felkiáltottam. Abba hagyta a szopást, felállt, levetkoztetett, és o is levetkozött. Párnákat dobált a szonyegre, ráfektetett, mire felocsúdtam már vadul lovagolt rajtam. Az elso dugásunk jutott az eszembe, ami ugyanígy történt. Megfogtam himbálódzó melleit, amik még mindig gyönyöruek voltak, és intenzíven szopni, nyalni kezdtem oket. Barátnom hangosan felnyögött, láttam most csak saját magával törodik. Ütemesen csúszkált rajtam, én is elkezdtem vele együtt mozogni. A magömléstol nem tartottam, komoly technikát dolgoztam ki arra, hogy a közösülést minél tovább elnyújtsam. No ismeroseim ezért nagyon hálásak voltak, mint most Ibolya is. Zihálva vette a levegot, szeme csukva volt, éreztem nemsokára a csúcsra ér. Ordítva karmolta végig a mellkasom, és ágyékom forróság öntötte el. Többször összerándult, majd félájultan a mellemre omlott. Kicsit kifújta magát, majd csodálkozva vette észre, hogy farkam még mindig keményen áll. Csókokkal halmozott el, a mellbimbóim nyalogatta, majd a hasam csókolta végig, és így haladt lefelé. Miközben végig csúszott rajtam, forró, lucskos pináját a lábamhoz dörgölte. Finoman kezdte szopni a farkam, közben vagináját a lábfejemhez dörgölte. Addig ügyeskedett, amíg a lábujjam a hüvelyébe csúszott, fantasztikus érzés volt. Szájával egyre intenzívebben szopta erektáló fütykösöm. Elemi erovel robbantam a szájába, egyszer, kétszer, és még, még, még.
Közben éreztem, hogy a lábam forró kéjnedv önti el. Ibolya még egy kicsit babusgatta kókadt fegyverem, majd felállt, és elindult a fürdoszobába. Kis ido után én is követtem, letusoltunk, és aznap éjjel nagyon jól aludtam. Másnap forró kávéval ébresztett, mosolygott, szinte kivirult. Mellém ült, és megsimogatta az arcom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:37
Nagyon jó!
#9 listike 2014. 08. 8. péntek 17:48
Ez jó volt.
#8 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:35
Egész jó
#7 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:00
Nem rossz.
#6 genius33 2013. 03. 4. hétfő 08:50
Szuper! smile
#5 tiborg 2012. 01. 26. csütörtök 23:01
Itt a vege, fuss el vele....
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:34
ámen
#3 ogree 2005. 05. 23. hétfő 22:42
Ne haragudj Ibi.
#2 Ibolya 2005. 05. 19. csütörtök 13:53
Szóval megcsaltál te kéjenc! Ezt nagyon megbánod!
#1 Törté-Net 2005. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?