A+ A-

Kis Kukta 1. rész

Egy nagyon kedves emlékemet szeretném elmesélni.
A hetvenes évek közepén szakácsként végeztem, és egy közeli csárdában sikerült elhelyezkednem. Ez a csárda két város közt félúton, egy nagyon kis falu vasútállomása mellett állt. A személyzet a két városból járt dolgozni. A dolgozok nagy része este tízkor haza tudott utazni, de én és egy kolleganom az ellekezo irányba több mint egy órás várakozás után tudtunk csak haza jutni. A fonök megengedte, hogy az üzletben várjunk a vonat érkezésére, ilyenkor mi zártuk a boltot. Tehát boven volt ido tusolni, átöltözni, és jókat beszélgetni.
A kolléganom már az elso nap pártfogásba vett, segített beilleszkedni, nagyon szimpatikusnak találtam. Ibolyának hívták, harmincas évei elején járt, és jól tartotta magát. Egyedül nevelte két lányát, férje évekkel ezelott szó nélkül otthagyta oket Rövid barna haja, kissé molett alakja volt. Vékony fehér köpenyben dolgozott, ami alig takarta formás idomait. Asszonyos melleit többször is megcsodálhattam. Néhányszor meglestem tusolás közben, tudva csak ketten vagyunk a házban. A látványtól felizgulva, a forró zuhany alatt könnyítettem magamon. Alig múltam tizehét éves, néhány gyengére sikerült pettingen kívül novel még nem volt dolgom. Állandóan a szüzességem elvesztése foglalkoztatott, csak a szexre tudtam gondolni, és akár egy noi biciklire is fel állt a farkam.
Egy este ismét Onan emlékének adóztam a zuhany alatt, semmivel nem törodve.
- Nem kell egy kis segítség - hallottam az ajtó, felöl.
Meglepetésemben és szégyenemben azt sem tudtam, mit csináljak, hova bújjak.
Ibolya volt, sampont akart kérni, és így lepett meg.
- Zsoltika, gyere már ki a zuhany alól - hívott nevetve.
Elomerészkedtem, próbáltam ágaskodó fegyverem eltakarni.
- Ne takargasd, légy büszke rá, úgy látom van mire.
Közelebb lépett, kezébe vette kokemény tagomat, és finoman simogatta, húzkodta. Nem sokáig bírtam, lüktetve élveztem el.
- Megint tusolhatsz, de akár együtt is zuhanyozhatunk - modta
Ledobta a köpenyét és a melltartóját, kilépett a bugyijából, és ott állt elottem anyaszült meztelenül . A csodálkozástól tátva maradt a szám, szólni sem tudtam .
- Gyere, megmoshatod a hátam - húzott a zuhany alá.
Lelkiismeretesen szappanoztam a hátát, amikor megfordult formás, kemény cicijét vettem kezelésbe. Ahogy szorös punijához értem, szétrakta a lábait, hogy jobban hozzá férjek. Láttam rajt, tetszik neki is a dolog. Mögé álltam a melleit a markomba fogtam, és a fülét, nyakát harapdáltam. O a szappantól síkos fenekét az ágyékomhoz dörgölte, éreztem fegyverem ismét keményen ágaskodik. A zuhany alól kilépve törölközoket dobált a földre, hanyatt fektetett, és beleült meredezo fütykösömbe. Csodálatos volt, ahogy szoros, forró hüvelye magába fogadta szuz farkam. Miközben ütemesen mozgott rajtam, mellei hullámoztak a levegoben .A megkönnyebbülést hozó magömlés hirtelen jött,és egy eddig ismeretlen fantasztikus érzést tapasztalhattam meg. Újongtam magamban és természetesen azonnal szerelmes lettem. Ibolya hiuságának hízelgett, hogy egy fiatal fiút sikerült elcsábítania, ujból vonzó nonek érezhette magát. Természetesen a méretemmel és a libidómmal is nagyon elégedett volt. Elég volt hozzám érnie, és én már tüzelésre kész állapotba voltam, ez nagyon tetszett neki. Majdnem minden este dugtunk, kivéve azt a néhány nehéz napot. Este alig vártam, hogy a kollegák haza induljanak, bezártam az ajtót és útjára indult a gyönyör. Egy ido után a csárdában nem volt olyan hely, ahol ne keféltünk volna. Kipróbáltuk a konyha asztalokon, a söntéspulton, az irodában, a teksztilesben, és természetesen az öltözokben is. Ibolya nagyon kiéhezett volt, szerintem több éves lemaradást kellett behoznia, és ebben én nagyon jó partnernek bizonyultam. Sokszor bizony a lebukástól sem félve nyilvános helyeken is szeretkeztünk. Egyik alkalommal munka közben a fülembe súgta, hogy nincs rajt bugyi. Tudta, hogy nem nyugszom, amíg meg nem bizonyosodom a dologról. Amikor bement a hutokamrába, utána mentem. Amíg o belurol fogta az ajtót, hogy ránk ne nyissanak, én a lábát kissé felemelve, hátulról magamévá tettem. Vagy egy más alkalommal kihasználva az éjszakai vonat sötétjét, és nyugalmát, meredezo farkamon lovagolt hazáig. Én természetesen nagyon meg voltam magammal elégedve, úgy gondoltam igazi férfi lettem. Tapasztalatlanságomnak tudható be, hogy ezeket a rövid numerákat, maszatolásokat komoly szeretkezésnek gondoltam.
Ibolya lányai a szünidot a nagyszüloknél töltötték, kedves kolleganom meghívott magához.
Kertvárosban laktak a házak elég távol álltak egymástól, így még a kíváncsi szomszédoktól sem kellett tartani. Virágcsokorral és egy üveg borral jelentem meg, egy filmben láttam, hogy így szokás. Meglepodött, de örült a csokornak, kellemes vacsorával várt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (150 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:29
Nagyon jò!
#12 listike 2014. 08. 8. péntek 17:14
Jó kezdet.
#11 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:33
Tetszik
#10 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:00
Egész jó.
#9 genius33 2013. 03. 4. hétfő 08:49
Nagyon jóóóóó! smile
#8 tiborg 2012. 01. 26. csütörtök 23:24
A 2. reszt olvastam eloszor,rovidke volt. De igy egyutt O.K.
#7 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:30
jóóóóóóó
#6 RXT 2005. 09. 5. hétfő 02:17
kár hogy se kolleganőm, se unokahugom :S
#5 Reader 2005. 08. 11. csütörtök 16:25
A legszebb benne, hogy hihető. Irigylésre méltó. Nekem 2 unokahugommal voltak ilyen kalandjaim fiatal koromban. Kár, hogy nem tudok ilyen szépen fogalmazni.:(
#4 papesz 2005. 04. 14. csütörtök 12:33
nekem nagyon tetszett!!!
#3 Sasha 2005. 04. 12. kedd 08:45
kár hogy az első alkalmat ennyire elnagyoltad, vagy tényleg csak ennyit jelentett?
#2 gerontofil 2005. 04. 11. hétfő 18:28
Irigylesre melto kamaszkor:-)
#1 Törté-Net 2005. 04. 10. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?