Új életem 1. nap

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 8.53 pont (113 szavazat)
Megjelenés: 2005. október 5.
Hossz: 19 186 karakter
Elolvasva: 33 005 alkalommal
Előszó
Tudnod kell kedves olvasó, hogy a közelmúltban velem megtörtént eseményeket mesélem el, és az itt leírt történet az elsőtől az utolsó szóig igaz.

2005. augusztus közepén, kilenc év után szakítottam barátnőmmel. Közvetlenül a nyaralásunk előtt. Túl sok meg nem oldott probléma és sérelem halmozódott fel bennünk, mindketten éreztük, hogy valami megváltozott, és már nincs meg közöttünk az a kapocs, ami régebben összetartott minket. Bár én hoztam meg ezt a döntést, ettől függetlenül azért megviselt a szakítás. Ürességet éreztem magamban, kilenc év elég sok idő, a húszas éveinket szinte teljes egészében együtt töltöttük.

Én 30 éves, 182 cm magas, 85 kilós, férfias, sötétbarna hajú és barna szemű fiú vagyok, több évnyi edzésnek köszönhetően sportos testalkatú, csendes természetű, ismerőseim szerint jóképű és pont olyan, akiért sorban állnak a lányok. Sofőrként dolgozom egy cégnek, gyakran járok áruért ugyanazokra a helyekre. Az egyik ilyen cégnél dolgozik Tamás, akivel szinte minden nap találkoztam. Teljesen normális, 30 év körüli srác, el lehet vele beszélgetni mindenről. Ő tart szóval, amíg náluk vagyok és várom az árum elkészítését.

Az egyik ilyen alkalommal meséltem neki, hogy mi történt a magánéletemben. Elmondtam neki, hogy két hétig szabadságon leszek, és nem tudom mit csináljak. Ekkor ajánlotta fel, hogy menjünk közösen nyaralni Horvátországba, így neki sem kell egyedül töltenie a szabadságát. Mivel nem akartam otthon ülni és reggeltől estig a múlton rágódni, ezért beleegyeztem. Megbeszéltük a részleteket, és elhatároztuk, hogy Közép-Dalmáciába megyünk az ő kocsijával, és mivel én elég jól beszélek angolul, majd ott szerzünk szállást magunknak.

Eddig soha nem volt a barátságon kívül semmilyen kapcsolatom egy férfival sem – bár önkielégítéskor egyszer-egyszer előfordult, hogy elképzeltem milyen lehet egy azonos neművel szeretkezni – ezért még ekkor sem tűnt fel, hogy Tamás milyen jóképű.
Nem is sejtettem, hogy innentől kezdve meg fog változni az életem.

Hajnalban indultunk. Az út zökkenőmentes volt, teljesen semleges témákról beszélgetve tartottuk szóval egymást. Az új horvát autópályáknak köszönhetően kb. 900 km és 8-9 óra váltott vezetés után megérkeztünk Trogirba. Gyorsan sikerült szállást találnunk a dalmát tengerpart talán legszebb fekvésű településének egy eldugott, csendes részén, a belvárostól néhány kilométerre.
A kibérelt apartman egy új, kb. hatvan négyzetméteres, két szobás lakás volt, egy olyan apartmanházban, melyben az augusztus végi érkezésünkkor már csak mi laktunk. Jól felszerelt konyhával,
l
alf
ég
alf
ko
alf
nd
alf
icionálóval
, tévével, hifivel és gyönyörű kilátással a ház saját partszakaszára és az épülethez tartozó hatalmas kertre, ami leánderekkel és többféle mediterrán növénnyel volt teleültetve.
Bár nem egy luxusszálloda, de szép és nyugodt volt az egész, nekünk tökéletesen megfelelt.

Én foglaltam el a franciaágyas hálószobát, Tamás, pedig a konyhával egybeépített nappaliban rendezkedett be, és a kihúzható kanapét választotta. Kipakoltam a ruháimat és a tusfürdővel a kezemben indultam zuhanyozni, ám Tamás megelőzött. Mivel a fürdőszobán nem volt ablak nyitott ajtó mellett zuhanyozott, ott állt a tus alatt teljesen meztelenül. Éppen szappanozta magát. Mikor észrevett csak annyit mondott, hogy hagy nekem is meleg vizet, majd elmosolyodott. Nem voltam még hasonló helyzetben, bocsánatot kértem, mire ő felnevetett és azt mondta, hogy nincs miért. Szeret meztelenül lenni ott, ahol idegenek nem látják, és egyben megkérdezte, hogy engem zavar-e ha itthon ruha nélkül van. Bár egy pillanatra meglepett a kérdés, szinte azonnal azt válaszoltam: nem, nem zavar.
Visszamentem a szobámba és két dolog járt a fejemben. Az egyik, hogy ezek szerint engem nem tart idegennek, pedig ezelőtt, legfeljebb ha haveri kapcsolat volt közöttünk. A másik pedig, hogy tényleg nem zavar, ha meztelenül van itthon, sőt, nem bírtam kiverni a fejemből tusfürdőtől csillogó arányos testét, izmos fenekét és nyugalmi állapotban is jelentős nagyságú csupasz farkát, amit ezek szerint mindennap látni fogok.

Ezelőtt még nem láttam senkinek a farkát "élőben", ezért meglepődtem saját magamon. Tetszett a szituáció. Ekkor futott át először az agyamon, hogy itt még bármi is történhet, tudat alatt vágytam rá, hogy történjen valami. Persze még nem tudtam, hogy Tamás szexuálisan milyen beállítottságú, de ettől függetlenül felizgatott meztelen testének a látványa, és a helyzet, hogy kettesben vagyunk tíz napig.
A franciaágyra feküdtem és végig vastag faszára gondolva kielégítettem magam. Gyorsan jött az élvezet, hiába tényleg felizgatott.

Elmentem tusolni én is. A zuhany alatt végig az járt a fejemben, hogy én sem veszek fel ruhát, szégyenkezni nincs okom, bár hímtagom biztos, hogy pár centivel kisebb, mint Tamásé, merev állapotban átlagos, kb. 16 cm. Még a zuhany alatt álltam, mikor Tamás bejött fogat mosni, mosolygott és játékosan a farkam felé intett szemével. Lenéztem és megláttam, hogy amíg gondolataim másfelé jártak, faszom kőkeményre merevedett. Tamás ezt vette észre mikor bejött. Láthatta hirtelen támadt zavaromat, és csak annyit mondott: nyugi, csak én vagyok. Majd hozzátette: nagyon szép farkad van!
Életemben nem voltam ilyen zavarban. Dicsérték már meg a farkamat, de egy másik férfi még soha. És a legfurcsább az egészben, hogy ez jó érzéssel töltött el. Visszhangoztak szavai az agyamban: nagyon szép farkad van!
Azt gondoltam magamban: neked is!

Akkor esett le, hogy új barátom a fiúkat szereti. Kipróbálni egy olyan új dolgot, amiről régebben csak néha fantáziáltam. Lehet, hogy ez mélyen bennem is valahogy így van?
De ekkor ezt már egy cseppet sem bántam.

Megbeszéltük, hogy a mai napot a terep felderítésével töltjük, bemegyünk a központba, körbenézünk, hogy mit merre találunk, utána pedig beülünk valahová vacsorázni. Strandolni ráérünk másnap is.
Jól éreztük magunkat, egy szót sem váltottunk arról, ami délelőtt történt, csak néha éreztem úgy, mintha jeleket küldene felém, de mivel nem voltam még hasonló helyzetben, ebben nem lehettem biztos. Vettem egy üveg jó minőségi
b
alf
or
alf
t
, így indultunk vissza az apartmanba. Útba ejtettük a házhoz tartozó partszakaszt. Már elmúlt tíz óra, kellemes nyári este volt, enyhe széllel, a tenger csendesen hullámzott. Semleges dolgokról beszélgettünk.
Egyszer csak csönd támadt, finoman hozzámhajolt, és ajkával a számat keresve megcsókolt. Nem húzódtam el, inkább mohón viszonoztam lágy nyelvcsapásait a számban.
Erre vártam szinte egész nap!

Szó nélkül mentünk fel az apartmanba. Izgalommal vártam, hogy mi fog történni. Bezártuk magunk mögött az ajtót és azonnal elkezdtünk csókolózni. Egyre inkább természetesnek tűnt, ahogy nyelvét mélyen a számba dugja. Borzalmasan felizgultam, és ő is.
Ruhán keresztül is éreztem kemény férfiasságát és ettől még inkább lázba jöttem. Tudtam mit kell tennem. Le akartam szopni! Érezni a faszát a számban!
Pillanatok alatt szabadítottam meg rövidnadrágjától, és ekkor előtűnt vastag, eres, szépen ívelő fasza. Így, merev állapotban még inkább tekintélyt parancsoló volt a mérete. Makkja teljesen kibújt a fityma alól, tetején kis izgalmi csepp csillogott. Szemmel láthatóan lüktetett az izgalomtól.
Már teljesen elvesztettem a fejem! Elétérdeltem, és mintha mindig ezt csináltam volna, lassan lenyaltam a farka hegyén csillogó nedvet, majd a tövétől szépen végignyálaztam az egészet. Ezután bekaptam a faszát és amennyire csak bírtam, becsúsztattam ajkaim közé. Kétszer-háromszor engedtem le, szinte a torkomig. Izgalmam a tetőfokára hágott! A tudat, hogy egy igazi hús-vér faszt szopok életemben először, szinte az őrületbe kergetett.
Ezután kiengedtem a számból és végignéztem a csodálatos húsdarabon, ami akkor már az én nyálamtól csillogott.
Tamás nem szólt semmit, hátát közvetlenül a bejárati ajtó mellett a falnak támasztotta, és kezeivel gyengéden farka felé húzta fejem. Számhoz és az arcomhoz dörzsöltem hímtagját, majd ismét végignyálaztam az egészet, kicsit elidőzve herezacskójánál. Golyóit a számba vettem, könnyed nyelvcsapásokkal izgattam őket. Láthatóan partnerem is kellően fel volt izgulva. Mióta felértünk szállásunkra most szólalt meg először, de szavai tovább fokozták amúgy sem csekély gerjedelmem.
Alaposan megkefélem a szűz szádat!
Óvatosan megfogta a fejem és gyengéd, de határozott mozdulattal ráhúzta a farkára.
Elkezdett szopatni!
Először lassan, majd egyre ütemesebben, s bár teljesen kezdő voltam, semmi más nem lebegett a szemem előtt, mint hogy jó alaposan leszívjam a faszát és minél nagyobb örömet okozzak neki.
Szó szerint szájbakúrt!
Egyre gyorsult a tempó, ringatózó golyói néhányszor nekicsapódtak az álamnak. Farka párszor mélyre szaladt a torkomba, de nem bántam. Mikor kéjes nyögései egyre inkább erősödtek, tudtam, hogy mindjárt el fog élvezni.
Egyenesen a számba!
Aztán teste megfeszült, én erősebben kezdtem szívni a faszát, és ekkor heréjének teljes tartalmát a számba lőtte. Először éreztem a sperma ízét. És nagyon finom volt! Mohón nyeltem, egy cseppet sem akartam elpazarolni ebből a számomra új, de annál ízletesebb, édes nedűből.
Még egy darabig ki-be csúszkált szerszáma a számban, ez alatt nyelvemmel "tisztára" nyaltam egyre lanyhuló ékességét, majd felálltam és odasimultam Tamás még mindig ziháló testéhez.
Nekem ez volt az első. – mondtam neki, és vártam reakcióját.
Nagyon ügyes vagy! – válaszolta hálásan, majd átkarolt és forró csókot nyomott az imént felavatott gecis számra.
Abban a pillanatban, ott a karjai között, az elmúlt pár hét után most először boldognak éreztem magam.
Ezután mindketten elmentünk zuhanyozni.

A zuhany alatt álltam, s mivel én még nem élveztem el, végig az imént történtekre gondolva, magamhoz nyúltam. Úgy gondoltam, kellemetlen lenne Tamás előtt túl gyorsan elsülni, jelen izgalmi állapotomban erre minden esély meg volt. És nem is tévedtem. Pár pillanat alatt a csúcsra jutottam, farkamból szinte kirobbant meleg magom. Egyenesen a tenyerembe. Megkóstoltam. Az íze hasonló volt, mint Tamás édeskés gecije, de azért az övé jobban ízlett. Az egészet lenyaltam kezemről.
Ezután rendbe tettem magam. Mivel különösen felizgatott barátom teljesen csupasz alteste, úgy döntöttem, hogy ha nem is mindenhol, de legalább a herezacskómról és segglyukam környékéről leborotválom a szőrt. Esztétikai okokból már korábban is tettem így. Gyorsan végeztem, és azon kaptam magam, hogy úgy készülődök, mint egy nő, aki dugni akar.
Úgy viselkedek, mint egy "kurva"!
Ezek a gondolatok ismét feltüzelték érzéseimet. Egyre jobban tetszett, ahogy a dolgok alakultak.

A fürdőből kilépve Tamást sehol sem találtam. Aztán észrevettem. A nappaliból nyíló teraszon, a sötétben ülve vár rám, teljesen meztelenül, azzal az üveg borral, amit korábban vettünk. Méretes szerszáma nyugodtan pihent enyhén széttárt combjai között. Kimentem hozzá és mellé álltam, ő gyengéden belemarkolt fenekembe, majd egy poharat nyújtva felém, borral
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
. Lehajoltam hozzá és érzéki érintését a vállára adott apró puszival viszonoztam, majd mellé ültem és forró csókot váltottam vele.
Talán fél órát töltöttünk így el, közben elfogyasztottuk a borosüveg tartalmát. Bár nem volt magas
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tartalmú
, mégis kellemes bódultság járta át testem.

Ekkora már teljesen elvesztettem a fejem. Hagytam magam sodorni az árral, nem törődve azzal, hogy ez jó vagy rossz. Ennek talán így kellett lennie!
Feloldódott bennem minden gátlás, semmi mást nem akartam, csak őt!
Életemben először le akartam feküdni egy férfival, és erre Tamás tökéletesen megfelelt.
Tudtam, hogy ez percek múlva be is fog következni.
Ettől, és barátom fürge nyelvétől a fülkagylómban, keményedni kezdett a farkam.
Szét akarlak kúrni! – súgta a fülembe. Hipnotizáló szavaitól majdnem elélveztem. Megcsókoltam, majd felálltam, és szó nélkül indultam a hálószobába.
Tamás röviddel ezután követett.

A szobát csak az előtérből beszűrődő fény világította meg. A franciaágyon fekve, lábaimat felhúzva és széttárva vártam barátomat.
Mikor Tamás bejött, láttam, hogy van valami a kezében, amit letett az ágy mellé a földre. Elhelyezkedett mellettem, majd felém fordulva bal kezével megmarkolta farkamat és lassan verni kezdte. Másik kezét átbújtatta fejem alatt, így hajolt még közelebb hozzám, a számat keresve. Először finoman, majd egyre intenzívebben csókolóztunk. Egyik kezemmel a faszát markoltam, ami ekkor még nagyobbnak tűnt, mint idáig, a másikkal, pedig vállánál átkaroltam és hátát simogattam. Hirtelen abbahagyta farkam izgatását és befeküdt széttárt lábaim közé.
Egy kicsit emelve csípőmön hozzádörzsöltem altestem lüktető faszához. Nyakamtól elindulva kezdte meg testem felderítését. Csókokkal halmozott el, miközben szépen fokozatosan haladt egyre lejjebb. Mellbimbóimat és köldökömet nyalogatta, majd eljutott a hasamnak feszülő farkamig, amit érzéki nyelvcsapásokkal izgatott. Szájába vette férfiasságom, és olyan technikával kezdte el szopni, amit idáig egy nőnél sem tapasztaltam. Nagyon jól esett, halk sóhajokat hallattam.
Ezután egyre lejjebb jutott, a herezacskómat nyalogatta és szívogatta.
Térdem alá nyúlva széttett lábaimat teljesen, a vállamig felhúztam. Így Tamás akadály nélkül ért el csupaszra borotvált lyukamhoz. Egyik kezével a fenekem húzta szét, a másikkal pedig a farkam dörzsölte. Őrületes érzés volt, ahogy nedves nyelvével belekezdett hátsó bejáratom izgatásába. Először csak finoman, majd rövid idő elteltével egyre szenvedélyesebben merült el lyukam kényeztetésében. Jó érzés volt, s mikor lenéztem, láttam, hogy imádja ezt csinálni.
Kinyalni a kurvája picsáját!
Sokáig ídőzött odalent, de nem bántam. Egész alfelem csillogott nyálától. Olyan átéléssel tette mindezt, hogy úgy éreztem, ha ezt így folytatja, gyorsan el fogok élvezni. Gondolom, ezt Tamás is észrevette, de nem csökkentett a tempón.
Ekkora már lyukam teljesen megnyílt partnerem előtt. De ő nem folytatta a nyalást! Feltérdelt szétterpesztett lábaim között, majd mutatóujját a számba dugta.
Tudtam mi fog következni.
Meg fog ujjazni!
Ettől még inkább felizgultam, és alaposan benyálaztam az ujját.
Végbélnyílásom körüli záróizom egy másodperc alatt szabad utat adott Tamás részére. Kellemes érzés volt nagyon, de barátomnak ez nem volt elég. Lenyúlt az ágy mellé, és akkor láttam, hogy valamilyen testápoló olajjal keni be ujjait, majd a fenekemet is.
Csúszós lyukam könnyedén megnyílt. Először ismét csak egyet dugott be, de gyorsan jött a második is. Aztán éreztem, hogy még egy ujját belémnyomja, így már hárommal izgatta lyukam.
Nem fáj? – kérdezte halkan.
Nem kicsim. – válaszoltam.
Mivel teljesen fel voltam tűzelve, és záróizmom is már teljesen elernyedt, ezért nem éreztem fájdalmat. Tőlem akár az egész öklét is feldughatta volna!
Percekig tartott előjátékunk ezen része, majd partnerem ismét helyzetet váltott, és újabb akcióba kezdett.
Franciázni kezdtünk.
Én voltam alul, így mikor enyhén hátrahajtott fejjel elkezdtem szopni vastag, íves faszát,
az szinte teljes egészében elfért a számban és torkomban. Nem sokáig tudtuk kölcsönösen szájjal izgatni egymást, mert mindketten túlságosan fel voltunk hevülve. Semmiképpen nem akartunk idő előtt elsülni. Legalábbis én nem.
Azt akartam, hogy jó alaposan basszon meg!
És már nem is kellett sokáig várnom.

Tamás négykézlábra állított engem. Fejemet és mellkasomat az ágyra fektettem, míg fenekemmel felfelé pucsítottam. Bekente eres faszát az olajjal, majd mögém térdelt. Egyik kezével gyengéden megfogta csípőmet, míg a másikkal segglyukamhoz illesztette farkát. Nagyon lassan hatolt belém, ügyelve arra, hogy még véletlenül se okozzon fájdalmat. Egyre beljebb jutott végbelemben, majd éreztem, ahogy vastag fasza teljesen kitöltötte belsőmet. Nagyon jó érzés volt, fájdalmat nem éreztem!
Óvatosan kezdett el kefélni, majd egyre ütemesebben folytatta. Másik kezével is a csípőmbe kapaszkodott, úgy húzott rá faszára. Gyorsult a tempó, Tamás kőkeményen folytatta farkalásom.
Egy férfi termetes, vastag farka járt ki-be lyukamban. Már a gondolattól majdnem elélveztem.
Percekig szeretkeztünk ebben a pózban, aztán váltottunk. Azt tehetett velem, amit csak akart!
Hanyatt feküdt az ágyon és azt akarta, hogy guggoljak bele faszába, háttal neki. Kérését azonnal teljesítettem. Így közelről figyelhette, ahogy eres, csillogó hímtagja akadálytalanul merül el hátsó felemben. Biztos, hogy tetszett neki, amit látott, mert még nagyobb tempóra kapcsolt. Lökései hevesebbek lettek, minden újabb mozdulatával egyre mélyebbre hatolt lyukamban. Gyorsan leszálltam faszáról és megfordultam. Lovagló pózba helyezkedtem, majd csodálatos hímtagját hátsómhoz irányítottam és egy mozdulattal ráültem. Egy pillanat alatt tűnt el bennem 18 centis fasza. Úgy kavartam a farkán, mint a kurvák! Ekkor kezeivel férfiasságom izgatásába kezdett. Az egyikkel vadul verni kezdte, a másikkal golyóimat masszírozta. Éreztem, hogy nem sok van hátra, szerencsére ezt Tamás is észrevette. Ismét pozíciót váltottunk. Én voltam alul, Tamás rámfeküdt, lábaimat felhúztam és vállaira tettem. Ő úgy helyezkedett el felettem, mintha fekvőtámaszokat csinálna.
Testünk szinte összeforrt, és ráadásul, fasza is így tudott a legmélyebbre hatolni belém. Egyik kezemmel utat törtem farkam felé, és elkezdtem magamat izgatni. Eközben Tamás egyre vadabb iramot diktált. Keményen baszott!
Pár pillanat múlva mindkettőnk sóhajai nyögéssé hangosodtak, partnerem teste megfeszült, és egy hangos hörgés kíséretében, faszát erősen belém verve, elélvezett. Szinte sikoltottam a gyönyörtől és ekkor én is a csúcsra jutottam, heréim tartalmát a hasamra ürítettem. Egyszerre élveztünk el! Éreztem, ahogy meleg gecije szétárad beleimben. Fantasztikus volt!

Sokáig tartott, amíg légzésünk ismét normálisra váltott. Nagyon boldognak éreztem magam, és nem bántam meg semmit. Semmi másra nem vágytam, csak Tamás közelségére.
Ő mellém feküdt és átkarolt. Megcsókoltuk egymást, majd összebújva elaludtunk.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.53 pont (113 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. január 21. 20:41
#31
Egyszer el lehet olvasni.
1
l
lyzzike
2016. augusztus 2. 11:46
#29
nem jött be sajna, pedig igéretes volt
1
a
A57L
2014. november 18. 07:03
#28
Nem olyan rossz.
1
s
szuszoka199601
2014. március 23. 14:29
#27
nice
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 10:46
#26
Szép történet, jó írás. Annak ellenére, hogy életszerűtlen 10 pontot adtam rá.
1
N
NORBI60
2013. március 17. 12:27
#25
Elég gyenge!!
1
d
drinti
2011. augusztus 10. 12:35
#24
Nem egy nagy szám.Íróilag egy nulla.
1
t
trewor
2010. november 17. 23:33
#23
evon27! ha ezt te bevetted, akkor igen nudli vagy.Akárhol nézel körbe...hapi hapival, csaj csajjal vagy bármilyen vegyes felvágott...úgy beszoptad ezt az egész hazugságot ahogy elö volt írva...
1
Caligula
2010. szeptember 4. 09:33
#22
Ennyien még a melegfesztiválon se'gyűltetek össze!
1
Mercedes Bend
2010. július 28. 19:29
#21
Mi az,hogy "undefined" szavazat.Miért nem számít az én szavazatom? Még nem szavaztam erre a történetre!
1
Saskia
2010. július 23. 23:10
#20
Az én szavazatom, vajon miért kap "undefined" hibajelet? Mindennel - regisztrációval,VIP tagsággal - rendelkezem és még nem szavaztam erre az írásra!
1
puszicuni
2010. június 25. 09:15
#19
Lehet, hogy a nyár helyett ideszökött az a sok meleg(ség)? Ki hitte volna?
1
Fifike
2010. június 20. 11:46
#18
Uhh, ez többször is jó volt nekem :)
1
cibálós
2010. június 20. 11:31
#17
Nagyon jó! Folyt.?
1
kelyhecske
2010. június 18. 19:43
#16
engem érdekelne a 2. nap is....
1
evon27
2010. június 18. 19:12
#15
Kedves ismeretlen, nekem ez tetszett!
1
Rácz Károly
2009. november 21. 23:42
#14
Hát szerintem ekkora hantát még sosem olvastam..vagyis mégis, csak az hetero kapcsolatban történt. Szóval az egész úgy gagyi ahogy van. 10-böl -1000!!!!
1
john
2009. szeptember 3. 23:23
#13
huh, ez nem gyenge
1
bi
2008. szeptember 23. 18:35
#12
finom
1