A+ A-

Nagyiék tanyán laktak 1. rész

Gimiben nem sok barátom volt, az állatokkal jobban megértettem magam, de Pirivel jól összemelegedtünk. Ő vidéki lány volt, az apja erdész, anyja háztartásbeli, szóval mint nagyapáék.
Piri vörös volt és szeplős, kicsit fitos, erős csontú, de nem dagi, csípőben széles, de cici szinte semmi. Nos barátnőm meghívott júni végére magukhoz, hogy nyaraljak, meg segítsek neki, merthogy a szülei üdülni mennek, és nem hagyhatják a házat gazda nélkül. Vonattal utaztam hozzá. Az állomáson lovaskocsival várt az én kis gazdasszonyom.
Örömünkben egymás nyakába ugrottunk és nagy puszikat váltottunk. Majdnem egy órás út után érkeztünk meg az erdő közepén álló erdészlakhoz.
Takaros ház, kert, gazdasági épületek, szóval mint egy tündérkert. Piri bemutatta kisöccsét Pistit, aztán odasúgta: Ne aggódj, a kis taknyos nem lesz útban, egész nap Józsi barátjával lóg, csak vacsoraidőben szokott előkerülni.
Az út és a friss levegő hamar elnyomott.
Reggel kakasszó ébresztett, majd egy nagyon finom puszi, amit Piri lehelt a nyakamra.
- Te buta, tiszta libabőrös lettem…
- Ha nem esett jól, holnap, csak kilöklek az ágyból!
- Aaaazt azért nem, igazából szupi volt, csak váratlan.
- Na jó, ha kapok egy puszit megbocsájtok.
Reggel elláttuk az állatokat, aztán napoztunk és sokat dumcsiztunk. Este még a szobámban is folytattuk. Persze előjött a szex téma is. Én bevallottam, hogy még nem volt fiúm. Piri is hasonlóan nyilatkozott, de hozzátette, hogy azért már van némi tapasztalata a témakörben. Nagyra nyílt szemmel hallgattam.
- Tudod a koleszban négyen lakunk egy szobában jóban, rosszban.
A dolog Riche – tudod az a rocker csaj a 2/c-ből - szülinapján kezdődött. A csajokkal közösen egy spéci bőrsapival leptük meg, aminek Ő nagyon örült. Zsóka néni az ügyis tanár, csak annyit mondott, hogy úgy bulizzunk, hogy a többieket ne verjük fel. Egy kicsit piáltunk és ellazulva beszéltünk mindenféléről, miközben kiderült, hogy Riche kivételével mindannyian érintetlenek vagyunk.
- No lányok, mivel tényleg hálás vagyok nektek, ezért most bevezetlek benneteket a bűnös világba.
Nem hittünk a fülünknek, de Riche lekapta a pólóját, majd letolta a nadrágját és bugyiját.
- Na milesz picsák, ha rajtatok maradnak a göncök nehéz lesz a dolgom!
Mintha megbabonázott volna minket, lassan ledobtuk gönceinket.
- Űlljetek oda a Móni ágyára, figyeljetek és csináljátok, amit mondok és mutatok!
Leült szemben az én ágyamra és széttette a lábát ( most tűnt fel, hogy a kemény rocker jelmez egy igen csini csajt takar, formás nagy didik és még a punciszőre is fazonra van igazítva ).
- Ha szétnyitod újjaiddal a pinád, itt a kis ajkak tetején megtalálod a csiklód.
Ez a legérzékenyebb hely, ezt simogatva - dugás nélkül is - eljuthatsz a csúcsra. Elősszőr nyálazd meg az újjad úgy símogasd, aztán ha ha kezd benedvesedni a lukad, abba mártogatsd az újjad.
Egyre melegebb lett a szobában, a szívem úgy zakatolt, mint ami ki akar ugrani a helyéről, de a többiek lélegzete is hasonlókra utalt.
- Ez finom, de még finomabb, ha ezt egymásnak csináljuk. Na kinek a punciját nyalogassam először?
Móni jelentkezett ( Ő a Keribe jár, szőke, fehérbőrű, kicsit puha, amolyan nagyon finom lány). Ricse odalépett, a kezét nyújtotta, felállította Mónit, beletúrt a hajába, majd
- uramatyám - megcsókolta. Csókolózni kezdtek, a kezeik egymást simogatták. Gyönyörű volt és rettentően izgató. Önkéntelenül is folytattam a matatást a puncimon, és arra lettem figyelmes, hogy a lábam közt egyre tocsogósabb, és ez finoooom.
Riche elkezdte puszilgatni Móni nyakát, aztán áttért a halovány cicire és annak rózsaszín hegyére. Óvatosan ledöntötte az ágyamra, lábait fölemelte, és széthajtotta. iche közelhajolt Móni puncijához és megpuszilta, majd nyelvével a hüvely bemenettől a csiklóig nyalintott. Móni sikkantott egyet, és a szájához kapott.
- Lányok ez csodás! Kérlek csináld tovább Riche!
És ő folytatta. A látvány írtó izgi volt, kezdtem irigykedni… Nem tartott soká, mikor Móni görcsösen dobálni kezdte magát, majd elterült az ágyon mint egy hulla. Kérdő tekintetünkre Riche csak ennyit mondott:
- Na ez volt a legjobb érzés amit átélhettek, vagyis az orgazmus. Kész vagytok ti is átélni? Móni ébredj, tovább kell adnod az új ismereteket!
Rövid egyeztetés után Móni soha nem látott csillogó tekintettel intett, hogy menjek oda hozzá. Riche a az 1/a-ba járó Nikit vette kezelésbe, aki nem néz ki többnek, mint 12, még a szőrzete is alig nőtt ki. Szóval Móni megcsókolt és számomra tér és idő megszűnt. Egész testem remeget miközben csókolóztunk. Simogattuk egymást és hozzá értem szépen telt melléhez, ami újabb élmény volt számomra, valószínűtlenül puha volt és finom.
Móni nyelve elhagyta számat és testem különböző területein kezdett szánkázni. Látszott Mónin, hogy teljesen bepörgött és legalább annyira élvezi, amit velem csinál, mint én.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 2. vasárnap 08:48
Nem rossz.
#5 sihupapa 2008. 11. 20. csütörtök 23:59
csak bekéne tartani az igéretet
#4 jozsi 2007. 09. 19. szerda 15:40
oké
#3 jozsi 2007. 09. 19. szerda 15:39
jo
#2 zolka 2004. 08. 9. hétfő 15:55
ne szívass, már! :) jóhogy meg kell írnod az előzményeket, no meg persze a következményeket! :))
#1 Törté-Net 2004. 08. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?