A+ A-

Először a nőgyógyásznál

Sziasztok, Anita vagyok, 21 éves, foiskolás lány. Megosztom veletek milyen érzés volt idegenek elott meztelenre vetkozni és életemben eloször széttett lábakkal feküdni egy nogyógyászati vizsgálószékben, és mik történtek ott velem. Gondolom minden lány átesik ezen, és biztos senkinek sem kellemes élmény, de én szörnyen megalázónak éreztem, és jól fog esni kiírni magamból. 16 éves voltam akkor, 164cm magas, úgy 50 kiló. Szép testem volt, kerek fenekem, lapos hasam, feszesen álló gümbölyu cicijeim, a pasik már jó ideje utánam fordultak :) A mellem még nott azóta picit, de már akkor is mint két dombocska, szépen kerekedett a póló alatt. Viszont nem szerettem ha megnéznek, nagyon félénk, szégyenlos típus vagyok a mai napig. Bár egyáltalán nem volt rá szükségem, cicijeim feszesen álltak, de mégis olyan melltartót hordtam ami egészen leszorítja oket, és a strandon is folyton takargattam magam. Barátnoim cikiztek is folyton a nagy "bikinik" és strandruhák miatt :) Közülük meg volt már aki monokinizett! Hát én ezt azóta sem vállalom be! (Bár egyszer muszáj volt, de ez egy másik történet..) Képzelhetitek milyen nehéz volt rávennem magam, hogy elmenjek az orvoshoz, és egy idegennek megmutassam magam ott lent, ráadásul úgy, szétterpesztett lábakkal, mindenemet kitárva.. Még a pasim elott sem ücsörgök úgy, nem hogy egy vadidegennek. Pláne, hogy akkor még szuz voltam, nem is nagyon jártam még senkivel.
De muszáj volt rászánnom magam, állítólag már ideje is volt, a havim is eléggé rendszertelenkedett, és éreztem valami kis fájást néha, ami nyugtalanított. Ígyhát bejelentkeztem. Barátnoim tanácsára elozo este leborotváltam magam mindenütt szép simára, ne legyen gond a vizsgálat közben a szor. Eddig csak a szélén vágtam néha, furcsa volt most így teljesen csupaszon, valahogy sokkal meztelenebbnek éreztem magam tole. Mondták még, hogy érdemes szoknyában, vagy hosszú pólóban menni, amit aztán fent hagyhatok, és takar valamennyit, mégse pucér seggel ácsorogjak ott. Szoknyám nem volt, sosem hordtam, zavart, hogy lentrol beláthatnak. Maradt a póló. Csakhogy aznap reggel jól elaludtam, a nagy rohanásban teljesen kiment a fejembol.. Május vége volt, meleg ido, egy farmer térdnadrágot és egy rövid, feszes topot sikerült felkapnom. Szerettem ha kilóg a köldököm, nagyon szexi hasam volt, azt szívesen mutogattam :) Buktak is rá a srácok :) Szóval így indultam el. Amint beértem a suliba kaptam a fejemhez, mekkora hülye vagyok, de akkor már nem volt idom hazamenni átöltözni. Egész nap görcs volt a gyomromban, azt sem tudtam milyen órán vagyok, épp elég volt a tudat, hogy mi vár rám, és még ez is, hogy ez a kis védelem sem lesz, és ott kell majd állnom egy vadidegen férfi elott bugyi nélkül, és nem lesz rajtam semmi ami eltakarná.. Nagyon féltem a délutántól.
Lassan telt az ido, de végül odaértem. Ültem a váróban, nem voltak sokan, mindenki egy újságot bújt, én is fogtam egyet, úgy csináltam mintha olvasnék. Egyszer csak a hangosbemondóban a nevemet mondták! "G. Anita, fáradjon a kettes vetkozobe!" Megállt bennem az üto, felálltam, és elindultam az ajtó felé. Nyugtatgattam magam, hogy minden rendben lesz, nem olyan nagy dolog. Mélyeket lélegeztem, és becsuktam magam mögött a vetkozo ajtaját. Kigyulladt egy lámpa. A másik oldalán is volt egy ajtó, de az csak a rendelobol volt nyitható. Nem tudtam mit kéne csinálnom, vártam, gondoltam majd jön valaki és eligazít, de hiába. Nem akartam hülye kis félos tyúknak tunni, elkezdtem vetkozni, cipo, aztán letoltam a farmert, zoknit, szépen eligazgattam, felakasztottam, ezzel is telt az ido a dönto pillanat elott :) Aztán szégyenlosen, mintha bárki is láthatna, lehúztam a bugyit is, és felraktam a fogasra. Nagyon furcsa érzés volt, idegen falak között meztelenre vetkozni, csak egy ajtó választ el a többi embertol odakint, én pedig itt állok alul csupaszon egy 2x1m-es helyiségben, és várok. De jó lett volna az a hosszú póló, gondoltam, semmi sem takart, és tudtam hogy pár pillanat múlva be kell sétálnom a rendelobe meztelenül, és látni fogják a csupaszra borotvált puncimat, fenekemet.. A torkomban dobogott a szívem.
Sokáig vártam. legalábbis nekem nagyon soknak tunt, már kezdtem fázni is, de lehet, hogy csak az idegességtol remegtem. Féltem, hogy talán mégsem kellett volna levetkoznöm, és mit gondolnak majd, hogy pucéran ácsorgok itt. Egyszer csak nyílt az ajtó.
Egy novér állt ott, kedvesen mosolygott, és megkért, hogy fáradjak be. Furcsa, de a mosolya picit megnyugtatott. Fiatal volt, bár nálam úgy 10 évvel biztos idosebb, szép alakú, és valahogy biztonságot sugallt. Lepillantott csupasz puncimra, kezemmel gyorsan eltakartam, de utána teljesen higgadtan a szemembe nézett, mintha nem is lennék meztelen alul, vagy mintha ez olyan természetes dolog lenne. Bár neki biztos az volt.. Beléptem hát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 15:57
kedves kis tortenet es igy igaz. érzéseit,gondolkodását jol elmesélte!!
#10 feherfabia 2015. 01. 25. vasárnap 07:58
5P
#9 hairy_pussy 2014. 12. 1. hétfő 12:26
10p
#8 A57L 2014. 12. 1. hétfő 06:55
Jól megírtad.
#7 tiborg 2012. 12. 27. csütörtök 07:23
kedves kis tortenet es igy igaz. Erzeseit,gondolkodasat jol elmeselte!!
#6 Liza 2008. 08. 27. szerda 19:36
kicsit túlvan dramatizálva:D
#5 Zoli 2008. 07. 11. péntek 08:45
a legjobb történet
#4 nevem: senki 2008. 07. 8. kedd 09:10
messze a legjobb történet
#3 egy orvos 2008. 07. 8. kedd 00:07
profi írás, ami a legjobb hogy a legjobb történeteket az élet írja
#2 egy senki 2008. 07. 7. hétfő 22:59
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2008. 06. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?