Az én kis családom 1. rész

Szavazás átlaga: 8.51 pont (922 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 21.
Hossz: 6 994 karakter
Elolvasva: 120 040 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A történet, amit elmesélek nektek az a közelmúltban történ meg velem és azóta is a hatása alatt vagyok.
Ugyanis van egy 14 éves fiam Tomi, és egy13 éves lányom Zita és persze egy mai napig gyönyörű feleségem, aki nem rég töltötte 38. évét. Én 42éves vagyok. Van egy jól menő vállalkozásom, és így viszonylag elég jó anyagi körülmények között élünk.
Nálunk megszokott volt családi körön belül, hogy nem voltunk szégyenlősek egymás előtt és
a mai napig öltözünk egymás előtt, úgy a feleségem, mint én és a gyerekek. Már csak azért is, mert van egy négyszemélyes masszázs fürdőkádunk, és sokszor együtt fürödtünk.
De hogy megértsétek az egész történetemet, egy kicsit vissza kell menni az időben, úgy néhány évet.
A gyerekeket már egész korán, úgy óvodás koruktól, úgy igyekeztünk szoktatni, hogy külön szobában aludjanak. Ez persze nem ment mindig olyan egyszerűen, ugyanis a kislányom nagyon félénk és amúgy is apás volt és amint tehette, mindig az ölemben ült.
Nagyon sokszor esténként külömböző ürügyekkel bejött a mi szobánkba, és közénk furakodott a francia ágyra, és úgy aludt el. Ez néha számunkra terhes volt, hiszen nehézkes volt a szokásos nemi életünkre nézve. De ez miatt nem igen maradt el a szex, inkább próbáltuk másként.
Például nagyon sokszor úgy csináltuk, hogy a Zitácska fentebb feküdt és aludt a párnán, mi pedig lecsúsztunk, a feleségem odapucsított a formás popójával és úgy segítettünk egymást a csúcsra juttatni. Ez a pozíció amúgy is a feleségem kedvenc pozíciója volt.
Alkalmanként az volt az érzésem, hogy talán Zitácska nem is alszik, csak úgy tesz mintha aludna. Ez a tudat még jobban felajzott, és annál inkább kívántam a szexet.
Néha előfordult az is, hogy Tomika is odakuporodott, ha észre vette Zitát közöttünk. Azzal, hogy ha Zitának szabad közöttünk aludni, akkor jön ő is, és bebujt közénk, de ő inkább anyás volt, és ő feküd mindig a feleségemhez közelebb, míg Zitácska inkább énhozzám bujt.
Ez rendben is volt addig, míg el nem kezdtek a gyerekek fölcseperedni. Már egyre kevesebbet jönnek közénk, de még mindig előfordul főleg Zitácska esetében.
Az utóbbi hónapokban vettem észre azt, hogy az én kicsi lányom, ha öltözködöm, akkor már nem közömbösen néz rám, hanem egyenesen figyel. Ezt abból vettem észre hogy én kérdezni akartam valamit ötözés közben tőle, és ahogy rápillantottam zavartan elfordult. De nemrég volt már olyan is, hogy én késő este értem haza, és a család többi tagja már aludt, és csak Zitácska volt fent a szobájában internetezett. Közben észrevette, hogy hazajöttem, és azonnal lefutott hozzám a kis babidolljában üdvözölni, és vacsorát adni, mondván anya nagyon elfáradt és had aludjon, majd én megtálalok neked. Ez még rendben is lett volna, de vacsora után fürödni készültem, és már rebegte is, hogy elkészítette a fürdővizet számomra. De ha nincs ellene kifogásom, akkor velem fürödne. Nekem nem eset le hogy mért szeretne velem fürödni. Mert megkérdeztem tőle, hogy te még nem fürödtél? És azt válaszolta, hogy már igen. Akkor meg nyomi az ágyadba aludni mondtam neki. Ö erre lesütött fejjel eloldalgott aludni.

Hát mit ne mondjak fürdés közben esett le a tantusz! Elkezdtem elmélkedni.
Végül is ez a lány már serdül szép kis formás feneke van, gyönyörű cickói nem túl nagyok, de annál formásabbak, fanszőrzete még alig van, de az nagyon selymes és csinos. A szemérem ajkai kislányosan összezártak. Mindezeket én is láttam korábban, de eszem ágában sem jutott semmi a látványról. De ahogy most bekattan már más látószögből gondolok az én kicsi Zitámra. Ahogy ezeken elmélkedem, azon veszem észre magam, hogy a férfiasságom máris a teljes méretében pompázik! Próbáltam elhessegetni a gondolataimat de ez már uralta az elmémet és testemet! Még legalább egy órát ültem a vízben és miközben ő járt az eszembe egyfolytában, én folyamatosan a szerszámomat markolásztam, és egy hatalmasat élveztem!
Te jó ég hát én az én kicsi lányom hatására élveztem ekkorát?!

Aztán fürdés után mentem a hálóba és közben a Zitácska szobája előtt elhaladva azon töprengtem, hogy mit tegyek. Ha bemegyek jó éj puszit adni, akkor ilyen zaklatottan még észre vette volna rajtam és ezt nem akartam.
Ez helyett bementem a feleségem mellé és továbbra sem tudtam szabadulni a gondolattól.
És máris harckész állapotban találtam magam.
Nem bírtam magammal ugyanis a feleségem a szokásos módon és bugyi nélkül pucsítva aludt, én pedig még mindig a lányomra beindulva kénytelen voltam a feleségem szintén csinos hátsóját kezelésbe venni. Ő persze a fárasztó nap után az én macerálásomra sem ébredt fel, bár többször észre vettem, hogy közben riszálja a fenekét és igencsak lucskos is volt, mégsem adta jelét az ébrenlétnek. Szegénykém tényleg fáradt volt, és csak reflex szerűen álmában élvezte az én kényeztetésemet. Én pedig hatalmasat élveztem a feleségem puncikájába!

Másnap szombat lévén nem volt muszáj korán kelnem és a reggeli szokásos kávém, a kicsi lányom (valószinüleg várta azt a pillanatot hogy felébredjek) hozta az ágyamhoz. Kérdésemre hogy hol vannak anyáék azt válaszolta hogy bevásárolni mentek Tomival készülve az az napra tervezett kerti partira. De ahogy a kezembe adta a kávémat még az ágyban ülve de már kitakarózva egy szál alsóban valahogy rosszul fordult és ki ütötte a kezemből a kávét és az egész az alsómra ömlött. Én ennek hatására üvöltöttem egyet aaauuuu! Jaj apa ezt nem akartam, és nagyon sajnálom! Ebben a pillanatban rá tette a kezét a kávéval áztatott férfiasságomra. És mondta, azonnal vedd le az alsód, ne hogy tovább tartsa a hőt.
Én pedig nem is gondolkodva le is kaptam azt. Ez volt a vesztem, mert ahogy lekaptam ott voltam az egész éjjel engem gerjedelemben tartó nő, az az én kicsi Zitácskám előtt immáron anyaszült meztelen.
Hogy ez az aktus szándékos akció volt e vagy sem, azt nem tudnám megmondani, de ha az volt, akkor tökéletesen sikerült. Mert eztkövetően azzal hogy az én kicsi lányom rámeredt a férfiasságomra azonnal megindult a merevedésem és néhány pillanat múlva teljes méretében
pompázott előtte néhány tizcentire.
Erre ő: te apa hát ez meg mitől lett ilyen nagy?!
Jaj kislányom ezt te még nem tudhatod, de én ezt nagyon szégyellem előtted, ez egy reflekció ami egy férfi és egy nő között szokott lenni akkor, ha megkívánják egymást. Apa ez azt jelenti hogy te megkívántál engem?! Hát sajnos igen. De hát miért sajnos? Azért kislányom mert ezt nem szabad. És miért nem? Mert te az én tündéri kicsi lányom vagy. Ekkor hallatszott az udvar felől az autó zaja amivel hazajött a feleségem és a fiam. Na itt fejezzük be, mondtam én, de egy szót se róla senkinek, és majd egyszer elmagyarázom OK? OK apa! Gyorsan a fürdőbe siettem és letusoltam. De közben lankadni nem akart a szerszámom és újra a lányom járt az eszembe. A fene egye meg hát már nem tudok szabadulni a gondolattól. Nem volt mit tenni újra megragadtam a szerszámom és néhány húzásra hatalmasat élveztem. Pedig hát gyönyörű feleségem van. Nem is kívánhatnék szebbet, és mégis az én kicsi lányomra ekkora erekcióm gerjed.

Folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.51 pont (922 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 27. 01:22
#40
Nem rossz a felvezetés.
1
kivancsifancsi
2022. július 1. 08:55
#38
Jól kezdődik a kis családi történet.
1
én55
2021. szeptember 29. 09:36
#37
Jó a kezdés.
1
l
laja.jl
2020. november 4. 19:02
#36
Alakul.
1
Andreas6
2020. január 10. 11:12
#35
Hát még ha nem lenne benne ilyen sok elemi nyelvtani hiba - bár tudomásul kell vennem, hogy ez keveseket zavar.
1
z
zoltan611230
2018. június 16. 06:09
#34
Jól kezdődik..
1
t
t.555
2017. december 18. 13:03
#33
Jól kezdődik a családi történet!
1
cscsu50
2017. október 27. 03:42
#32
Kezdetnek jó.
1
t
t.555
2017. augusztus 19. 10:57
#31
Indulásnak remek!
1
f
feherfabia
2015. május 19. 05:38
#29
közepes!
1
l
listike
2014. szeptember 12. 07:40
#28
Tetszett.
1
C
Clown85
2014. július 24. 11:30
#27
🙂
1
tutajos46
2014. február 15. 21:48
#26
Jó lesz.
1
p
papi
2014. január 24. 07:38
#25
Tetszik
1
a
A57L
2013. július 23. 06:01
#24
Jó írás.
1
delgadoo
2013. március 30. 11:26
#23
Elég jó lett!
1
sikamika
2012. november 17. 17:07
#22
egész joo. ..
1
genius33
2012. november 17. 15:00
#21
Jóóóó 🙂
1