Maison du l'Amour 1. rész

Szavazás átlaga: 6.99 pont (121 szavazat)
Megjelenés: 2004. június 13.
Hossz: 21 012 karakter
Elolvasva: 15 740 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A címet egy kolléganőmtől kaptam. Sejtelmesen csak annyit mondott, hogy menjek el és nem fogom megbánni. A lánnyal egyébként az Anonim Nimfomániások Klubjában is találkoztam már. (Ez is egy jó kis történetet, de most nem ezt akarom elmesélni. )
Gondoltam megér egy misét. Bugyit nem vettem... ha, igaz, amire gondolok, akkor teljesen felesleges...

Simán odataláltam, alkonyatkor értem oda. A ház elképesztő volt. Valami őrült építész tervezhette, aki szerintem egy marék Viagrát is befalt közben. Emeletes ház volt, vagy inkább kastélyt kéne mondanom. A falak felül enyhén befelé dőltek, a házat középen üveg-kupola fedte, a szobák mindegyikéhez tartozott egy-egy kifelé hegyesedő alakú erkély és a négy sarkon négy torony volt, szintén üvegből. A tornyok tetején egy-egy férfi fekete kőből készült mezítelen szobra volt, a szobrok a kupola felé fordultak, falloszuk mereven állt. A kupola tetején pedig egy meztelen nő lábujjhegyen, enyhe terpeszben állva nyújtózkodott az ég felé tárt karral, fehér alabástromból. A ház bejárata szélesen ovális volt, a szürke kőfalakon leveles kő-indák kúsztak. Mintha az egész ház burjánzott volna. A kopogtató – mondhatni ezek után – stílszerű volt. A nagyon vastag tölgyfa ajtón egy kör alakú bronz lyuk volt, amely felett egy gombos végű fém rúd volt hosszú láncon felfüggesztve – ki lehet találni, hogy hogyan lehetett kopogtatni...

Na ez nem semmi – állapítottam meg magamban. Milyen lehet ezután a ház belseje?! Bekopogtattam, közben rázott a nevetés. Uramisten, mi lenne, ha én is ilyen kopogtatót szerelnék a lakásajtómra?!
Egy hosszú, vörös hajú nő nyitott ajtót és megkérdezte, hogy mi járatban vagyok. Bemondtam a megadott jelszót, erre kedvesen beinvitált. Az előcsarnokban rajtunk kívül nem volt senki, majd a nő nem szólt egy szót sem, hanem magamra hagyva elsietett. A hallban nem villanyvilágítás volt, hanem egy hatalmas sokkarú arany színű csilláron volt vagy száz gyertya és mind égett! Türelmes népek lakhatnak itt... A falakon borvörös drapéria volt, a falak mellett aranyozott karfájú székekkel, melyek párnája szintén borvörös volt és mindenütt hatalmas tükrök a falakon, a falikarokon megint csak égő gyertyák. A padló csillogó, krémszínű márványlapjain visszatükröződtek a gyertyák fényei. Tanácstalanul ácsorogtam egy ideig, aztán halk zene szólalt meg. A levegőben valami fahéjszerű illat terjengett. A bőrömön bizsergés futott végig. Na, de hol vannak a házigazdák?!

Ekkor egy hangszóróból lágy női hang utasított arra, hogy menjek be az első baloldali ajtón. Mivel világéletemben engedelmes voltam ilyen helyzetben, hát beléptem az ajtón. A szobában – amelynek falai mohazöld szövettel voltak bevonva – egy szál hatalmas aranyszínű égő gyertyán, egy asztalkán, egy zöld szaténnal bevont támlátlan széken és a puha bézs-barna padlószőnyegre leterített állatbőrökön kívül semmi nem volt. A hang mondta, hogy álljak meg a szoba közepén és hunyjam be a szemem, majd hozzátette, hogy ne leselkedjek. Jól van, idegen helyen betartjuk a szabályokat.

Egyszerre suhogást hallottam több irányból is. Majd megint az a fahéjszerű illat... Az arcom előtt elsuhant valami, majd egy kéz a szememet kötötte be egy hang nélkül. Egy nehéz kelyhet adtak a kezembe. A hang mondta, hogy igyam ki. Még bele se kellett szagolnom, hogy újra érezzem a már ismert illatot. Nem tudom mi volt, leginkább valami édes borféle. Amikor megittam, először nem éreztem semmit, majd hirtelen a fejem és a testem hihetetlenül könnyűvé vált, átlátszó voltam és üveg tisztaságú. Ekkor a tarkómon éreztem egy forró leheletet, majd valaki levette a szoknyámat, aztán a hasamnál éreztem egy könnyű simítást. Fogalmam sincs, hogy nő volt-e vagy férfi. Megint valaki a blúzomtól és a melltartómtól szabadított meg. Ezután odavezettek a székhez és lecsatolták a szandálomat. A talpam alatt puha, selymes szőrt éreztem. Egyszóval bekötött szemmel, teljesen mezítelenül ültem egy idegen házban egy széken, a fejem enyhe ködben, a testem pedig furcsán ernyedten, de valahogy érzékeim mégis kiélesedtek. Neszeket hallottam és először fogalmam sem volt, hogy mi zajlik körülöttem. Valaki – nemére később eltéveszthetetlen jelekből jöttem rá – mögém állt és testének támasztotta a hátam. Megint valaki más a lábamhoz térdelt és befurakodott a combjaim közé, terpeszbe széttolva azokat. Megint sóhajokat és neszeket hallottam, egymáshoz súrlódó testek zaját. Mi zajlik itt?! Ki akarnak hagyni?! Már éppen tiltakozásra nyitottam volna a szájamat, amikor egy finom, puha, hűvös valami érintette meg a melleimet. Mivel kezeim szabadon hagyták, odanyúltam. Egy tömött virág volt, puha szirmokkal. A neszek körülöttem egyre bensőségesebben hangzottak. Szinte láttam a férfiakat és nőket, ahogy egymást simogatják, nyelvük egymás szájában kutakodik, kezeik izgató helyekre tévednek... Jó ideig csak hallgattam a hangokat és közben a zajoknak megfelelő képek peregtek a fejemben. Egyre izgatóbb volt ez a magán-vetítés. Bár a képek inkább csak villanásszerűen jelentek meg, mivel közben a térdelő ismeretlen feljebb csúszott, orrával és puha szájával birizgálta az ekkor már igencsak meredező mellbimbóimat, kezeivel simogatta a combjaim belsejét. Felnyögtem az élvezettől és lábaimat még szélesebbre tárva beletúrtam a térdeplő férfi hajába. A hátam megett állóról ekkor derült ki igazán, hogy férfi. Egyszer csak egy kemény péniszt éreztem a nyakam oldalának nyomódni, a herezacskói pedig szépen rácsücsültek a vállgödrömre. Sikamlós és végtelenül izgató érzés volt tudni, hogy a szájam közelében van egy álló farok. Próbaképpen elfordítottam a fejem és arcomat finoman hozzá érintettem. Halk nyögést hallottam, majd a bársonyos bőrű farkat elhúzták az arcomtól. Megértettem, hogy még nincs itt ennek az ideje az ismeretlen szerint. Ezalatt a térdelő valaki lassan és érzéssel csókolta és simogatta a melleimet, hasamat.

Valószínűleg az italnak köszönhetően, de egyszerre érzékeltem mindent: a hátam mögött állót, a Térdelő ügyködését és a szobában lévők elragadtatott sóhajait. A mögöttem álló ismét visszatolatott oda, ahonnan elment. Megint itt van Bársonyfarkú – gondoltam. Örültem, hogy visszajött. A Térdelő ekkor helyszínt váltott, most a melleimet Bársonyfarkú gyúrta, gyömöszölte, hüvelykujjaival a bimbóimat simogatva – "jó" kezei voltak... Térdelő kezeimet lefogva többször egymás után beletemette arcát az ölembe. Elakadt tőle a lélegzetem... Olyan izgatóak voltak így együtt, hogy éreztem, rohamosan nedvesedem. Mialatt Térdelő finoman futtatta végig a nyelvét kis – és nagyajkaimon, Bársonyfarkú enyhén hátrafelé döntött és combjaival tartotta a hátam. A körülöttem lévők a hangokból ítélve már javában egymásban járhattak. Nagyon felizgultam ettől a "háttérzenétől", bár ebben Bársonyfarkúnak és Térdelőnek talán nagyobb szerepe volt. Bársonyfarkú farka ugyanis immár az arcomnak feszült, heréi simogatták a nyakam oldalát. Uramisten, mi történik itt?! Ki lehet ilyen jó hozzám?!

Térdelő nyelve most már hol a csiklómmal játszadozott, hol a hüvelyemben mozgott, mint egy kígyó különösen izmos villás nyelve. Olyan jó volt, hogy szájamat meg-meg nyalva, szaggatottan lélegezve dörzsöltem arcomat Bársonyfarkú legintimebb testrészéhez és kezeimmel lágyan pihés zacskóit morzsolgattam.
Bársonyfarkú hirtelen oldalra állt, egyik combjával megtartott, másik combját valahol az oldalamnál éreztem. Lábainak puha szőrei kellemesen simultak hozzám, méretes farkát pedig oda nyomta a szájamhoz. Szóval ezt akarod?! Alig vártam már, hogy névadó szerszámát a szájamba vegyem. Kiszabadítva másik kezemet is Térdelő szorításából szétkentem a váladékot Bársonyfarkú makkján, majd tenyerembe vettem ezt a gyönyörűséget és szájammal-nyelvemmel köröztem rajta, oldalát lassan és élvezettel többször végignyaltam. Jóleső hördülések jöttek válaszul valahonnan fentről.
Térdelő sem tétlenkedett, mert legnagyobb meglepetésemre egy testmeleg, ívelt végű, vékonyabb, hengeres valamit görgetett enyhén rányomva alhasamra, majd kis idő múlva azt óvatosan hüvelyembe vezette és lassú, körkörös mozdulatokkal izgatott belülről, közben ujjával finoman a csiklómat masszírozta. A helyzet bizarrsága ellenére – sosem voltam még két pasival egyszerre – olyan jó volt, amit csinált és ahogyan csinálta, hogy szándékaim ellenére elmentem tőle. Annyira azért még tudtam figyelni Bársonyfarkú szépséges szerszámára, hogy miközben Térdelő eljuttatott a csúcsra, azalatt – kezemmel átvéve Térdelő egyre intenzívebb ritmusát – masszíroztam Bársonyfarkú farkát, aki ettől egy hatalmas nyögés után a számba lövellte magját. Félig ernyedt farkát csókokkal borítottam el jutalmul, Bársonyfarkú pedig a hajamat simogatta.

Ezek után gyengéden felállítottak a székről, majd letérdeltettek és Térdelő – az illatáról jöttem rá, hogy ő az – könnyedén a sarkamra ültetett. Még remegtek a lábaim az átéltek hatására. Karjaival átkarolt, majd így maradtunk kettecskén egy ideig. Szólni ugyan nem szólt egyikünk egy szót sem, de Térdelő lágyan simogatott arcával, kezével, én pedig hozzá simulva pihegtem. Hogy ezalatt Bársonyfarkú hol pihengetett nem tudom, de most elég volt nekem Térdelő is. Kezeimmel hullámos hajában turkáltam és halkan dorombolva köszöntem meg neki az élvezetet, amit okozott.

Ekkor valaki megint kezembe nyomta a kelyhet. Örömmel ittam ki, mert már ismertem a hatását.
Térdelő még mindig hátulról ölelt, majd egy idő után egyre erőteljesebben kezdett simogatni, szájával a tarkómat cirógatta, harapdálta a fülcimpámat. A szőr állt fel a karomon a gyönyörűségtől! Gyorsan átkereszteltem magamban Ölelőre. Ez mégiscsak meghittebb név. Ölelő a nyakamba csókolt, kezével a hasamat simogatta és még mindig nedves ölemre helyezte másik kezét, felálló farka a hátamnak nyomódott, ujjaival barlangomban körözött. Jaj, jaj, mi lesz még itt! A lábaim megint remegni kezdtek, ekkor Ölelő négykézlábra állított, rám hajolt teljesen és merev szerszámát most már a hüvelyemhez nyomta. Lüktető farka forró volt és kicsit nedves. Lágyan becsusszant én pedig odaadóan körülöleltem őt belül. Istenemre mondom, egészen beleszerelmesedtem az érzésbe és Ölelőbe. Ölelő melleimet markolva és mellbimbóimra téve ujjait elkezdett mozogni, amivel újra és újra felkorbácsolta a vágyamat, majd hirtelen kihátrált belőlem. Csalódottan felmordultam. Erre megint becsusszant, majd újra kihátrált és visszajött. Ezt egészen addig csinálta, amíg én már majdnem megőrültem és annyira vágyakoztam rá, hogy belül összeszorítottam az izmaimat és nem engedtem kimenni, majd könyökömre támaszkodva előre dőltem, hogy még jobban hozzám férhessen. Erre ő elégedetten felnevetett és óhajomnak megfelelően bent maradt. Teljesen kitöltött, farka nekinyomódott hüvelyemnek, majd egyre gyorsabban kezdett mozogni, én pedig lihegve-zihálva-nyögve egyre biztattam őt, hogy csak most ne hagyja abba. Nem is hagyta! Örülten jól dugott! Hiába, nem a méret a lényeg, hanem hogy mit kezdesz vele! Kimerülten dőltünk le a szőrmére, Ölelő még mindig bennem volt. Én nem igen figyeltem már semmire, mert bevallom elszunnyadtam.

Arra ébredtem, hogy valaki más fekszik mellettem, nem Ölelő. A kendő még mindig a szememen volt. Egy darabig kísértésbe estem, hogy leszedjem, de aztán úgy gondoltam, hogy mégsem teszem. Izgalmasabb, ha nem tudom, hogy végül is éppen ki a játszótársam. Hogy megállapítsam, hogy ki az, aki megosztja velem a fekhelyet, hátranyúltam úgy öv tájékon... Bársonyfarkú volt az. Aztán lenyúltam magamhoz: még mindig nedves voltam, Ölelő nedveivel a bozontomban. Eszerint nem is olyan sokat aludtam. Bársonyfarkú hozzám simult és átkarolt, majd beletúrt az ölembe. Én fintorogva szagoltam meg a kezemet, enyhén halszagú volt. Hiába ez az élvezet ára. Bársonyfarkú megérthette mi bajom van, mert hirtelen eltűnt mögülem,
egyszer csak azt éreztem, hogy felhúzza valaki a lábaimat és egy nedves szivaccsal törölgetni kezdi ragacsos szőreimet. Reflexszerűen tapogatózni kezdtem és a már ismert módon megállapítottam, hogy ki az. Bársonyfarkú igen alapos volt, szerintem ugyan már rég tiszta voltam, de Bársonyfarkú nem hagyta abba. Centiméterről centiméterre, befelé haladva tisztogatott a hűvös szivaccsal, de egyre kevesebb volt a szivacs és egyre több az ujja! Megint éreztem, hogy zsibongok belülről, alulról, mindenhol. Két ilyen pasit kifogni, ez a szerencse, nem a lottó ötös!

Bársonyfarkú összezárta a lábaimat, majd mellém feküdt és könyökére támaszkodott. A farka éppen a combomnál volt, gondoltam egy kicsit simogatom. Hagyta. Ettől felbátorodva, még mindig a farkát fogva pozícionáltam magam – be volt kötve ugye a szemem, mi más viszonyítási pont létezhetett volna! – odatérdeltem mellé és kértem, hogy térdeljen fel. Ezután a melleim közé helyeztem azt a bársonybőrű, csodálatos szerszámát és két kézzel hol összezárva, hol elengedve a kebleimet, elkezdtem masszírozni, felmeredő mellbimbóimmal is simogattam a kemény lécet. Élvezte... ó de mennyire!!! Hallottam a zihálásán, éreztem a teste feszülésén. Én is élveztem, mert imádtam érezni, ahogy a melleim között fokozatosan egyre keményedik. A sarkaira ülve lenyomtam és a combjaira ültem. A csiklómat a farkának, a farkát a hasának nyomva kezdtem mozogni. Ami kikukucskált a farkából azt megnyalt ujjaimmal kenegettem gyengéden. Egyre gyorsabban mozogtam, éreztem, ahogy kisajkaim megint megtelnek vérrel, le és fel csúszkáltam a farkán, amely már olyan nedves volt tőlem és magától, hogy már nem bírva magammal a kéjtől vonaglottam. Bársonyfarkú is jól érezhette magát a hangjából ítélve, mert remegve a hasamra élvezett. Úgy imádom, amikor nem tudnak maguknak parancsolni és érezhetem azt a ritmusos remegést, amivel kiadják magukból, ami bennük van! Az vesse rám az első követ, aki még maga sem érezte a felettük aratott diadalnak ezt a formáját!
Szóval megint nem dugtam Bársonyfarokkal, bár ez végül is az én hibám volt. Már éppen kászálódtam lefele, amikor azt mondta, hogy még mélyebb benyomásokat akar rólam szerezni. Naná, hogy tudtam, hogy mire gondol...!!!

Bársonyfarkú kis motoszkálás után oldalamra fektetett, majd velem szemben lefeküdt és hozzám bújt. Aztán éreztem, hogy valaki a hátam mögé fekszik és én így két pasi között feküdtem, mint kenyér között a szalámi. Két ragyogó test és két ismerős farok feszült nekem meghitten. Hátra nyúltam és a mögöttem lévőben Ölelőre ismertem. Na ez teljesen betett! Elfulladva kértem őket, öleljenek még szorosabban. Felemeltem egyik lábamat, mire Bársonyfarok a combom alsó részére fektette farkát, Ölelő pedig ölem közelébe tette az övét. Ekkor összezártam a lábam, mire mindketten elkezdtek lassú ütemben mozogni. Egyszerűen őrjítő volt az a két forró és egyre merevebb mozgó farok a lábam között!!! A két férfi szaga keveredett az erős fahéj illattal. Két megfelelő alakú jégkrém jelent meg a lelki szemeim előtt, amiket én szépen nyalogatok, ettől pedig a jégkrémek egyre nagyobbakká válnak. Később kortyolást hallottam mindkét oldalról, úgyhogy eszerint a fiúk is belehúztak!!!

Hirtelen megálltak és mindketten halkan dúdolva cirógattak. Már majdnem lépre mentem éppen, miszerint itt erotikus altatódalt hallok, amikor rájöttem, hogy valami krémmel kenegetnek közben, amitől a testem forróvá vált érintéseik nyomán. A levegőben megint a fahéj illat terjengett. Szereznem kell ebből a kencéből!!!
Kívántam az érintésüket, az izmos testüket! Átérezvén
k
alf
ín
alf
ja
alf
im
alf
at
, hátamra fordítottak és hozzám simultak. Ezután simogathattam és felváltva csókolgathattam őket kedvemre, na és az ő kedvükre Ó, azok a hasak, mellkasok, combok, tarkók!!! Még most is beleborzongok, ha rájuk gondolok! Aztán Bársonyfarok lehúzódott az ölemhez és lábaimat felhúzva a fenekem belső felét kezdte lassan, tenyérrel a farpofákat hol széthúzva, hol összetolva körkörösen masszírozni. Kis idő múlva olyan érzés fogott el, mintha egy láthatatlan és mégis bent nem lévő farokkal dugtak volna! Tébolyítóan vérforraló volt ez a játék! Ez idő alatt Ölelő rábukott a melleimre, kéjesen szívogatva a mellbimbóimat. Kettejük játékától rángások futottak végig belül rajtam, tovább növelve az egyébként is oltári élvezetet. Bársonyfarkú abbahagyta a fenekem izmainak lazítását és a combom belsejét kezdte csókolgatni. Combváltások között oda-oda nyalt középre, egyre hosszasabban időzve ott. Már kitéptem egy csomó szőrt az alattunk lévő bőrből, de még nem volt vége!

Ölelő közben hol a mellemet kényeztette, hol pedig egymás ajkát szívva-harapdálva csókolóztunk elmerülten. Azt hiszem kettejük között Ölelő volt a kedvencem. Lehet, hogy ebből Bársonyfarkú is megérzett valamit, mert egy kicsit alábbhagyott a lelkesedése. Ezt nem tűrhettem, hát némi tapogatózás után gyengéden megsimogattam a buksi nagy fejét, oda hagyva Ölelő ölelő karjait. Bársonyfarkú erősebben és agresszívabb stílusban csókolt, mint Ölelő, de ez a gyengéd
e
alf
alf
sz
alf
ak
még jobban feltüzelt. Olyan érzésem volt, hogy itt valami versengés folyik a háttérben kettejük között. Na mindegy, ebből csak én lehetek a nyertes!! Mialatt Bársonyfarok lelkét és egyebeit részesítettem kitüntető figyelemben, ez alatt Ölelő hátulról cirógatta a melleim oldalát és a hátamat. Jaj, fiúk ez nagyon veszélyes!! Éreztem, ahogy egyre biztosabban hatalmába kerít a szenvedély és annyira elvesztettem a fejem, hogy már nem tudtam éppen melyiküket ölelem, simogatom, melyikkel csókolózom, melyikük farkát nyalogatom, melyikük ujjai éppen hol járnak: testek, lábak, karok és szájak voltak csak. Mindkettőjüket egyszerre akartam volna azonnal és teljesen. Ekkor már mindkét srác merev volt megint, mint a zászlórúd és mindegyikük nekem akarta adni a "millióit". Most Bársonyfaroké volt az elsőbbség. Várakozásaimnak megfelelően bejövetele elég huszárosra sikeredett, majdnem felnyársalt. Nyakába tettem a lábam és ő ezután csípőmet megemelve valami elképesztő erővel és kitartással járt ki és be, ezalatt Ölelő ölében a fejemmel, gyengéden morzsolgatta a mellbimbóimat. Először sikoltoztam az élvezettől, később már csak rekedten nyüszítettem. Elégedett sóhajjal nyugtázva kielégülésemet Bársonyfarok hosszasan megcsókolt, szemérem dombomra fektetve farkát egy kicsit eljátszadozott még velem, majd egy-egy puszit adva a melleimre oldalra fordult és ott szuszogott mellettem egy darabig. Én csak
k
alf
áb
alf
ul
alf
ta
alf
n
kapkodtam a levegőt.

Mikor Bársonyfarkú elment tőlem Ölelő letette fejemet és mellém feküdt. Én ekkor már – noha Bársonyfarok tevékenysége "mélyen kielégítő" volt – annyira fel voltam spannolva, hogy ha csak visszagondoltam az előzőekre, már attól majdnem megint elmentem, anélkül, hogy bárki hozzám nyúlt volna.
Ölelő halkan mormolva a fülembe, csitította remegéseimet, lágyan simogatva karjaimat és lábaimat. Annyira vágytam erre a csendes örömre, hogy még fel-feltörő nyögéseimet szájával elfojtva sem tudta megakadályozni, hogy ne kacagjak fel és ne viszonozzam önfeledten ölelését. Csendesen feküdtünk egymáshoz simulva, mindketten készen állva valami másra, valami teljesebbre. Ölelő nem sokat habozott, hanem rá jellemző módon szelíden belém hatolt, majd finoman ringatózva mozogni kezdett. Méltón a nevéhez meg-megállt közben, simogatott, megcsókolt, egyszerűen és mégis megindítóan azt éreztette velem, hogy több vagyok számára egy luknál. Vele szeretkeztem és nem dugtam, mit Bársonyfarokkal Elmerülten élveztem Őt, simogattam mellkasát, derekát, már csatakos haját, fel-felnevetve az apró mozdulatai által okozott gyönyörtől. Nemsokára már tökéletesen együtt mozogtunk, egy ütemre mozdult a csípőnk. Kéjhullámok öntöttek el egymás után, a füleimben dobolt a vér. Végül két kezét kezembe fűzve a vállaim mellett megtámaszkodott és én megadtam magam az utolsó lökés-sorozatnak. Hát, ha Bársonyfarok csúcs volt, akkor Ölelő a szeretkezés parafenoménja. Úgy éreztem, hogy ennél jobban semmit nem élveztem még. Ölelő hörgött, nyögött, én mellkasomból majd kiugró szívemmel jajongva és őt szólongatva kérleltem, hogy még, még... Az elementáris gyönyörtől a végén már sírtam és nevettem egyszerre és arra kértem az égieket, hogy csak ez a pillanat tartson örökké... Ölelő utána rám borult és sok kölcsönös szeretgetés után elaludt. Én is elaludtam, mert a két fickó – kehely ide vagy oda – igencsak kimerített.

Én ébredtem előbb. Most már tudni akartam, hogy ki kicsoda. Levettem a kendőt a szememről és hunyorogva néztem körül. A szobában már csak ketten voltunk. Ölelő és én. Megnéztem Ölelő arcát és bénultan meredtem rá. Ölelő nem volt más, mint a srác a könyvelésről, akin egyébként nappal nem volt semmi különös. Ezt a cikit nem élem túl!!! De aztán rájöttem, hogy ez így van jól, elvégre vannak még elrejtett gyémántok a világon... Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és szépen formált farkát megsimogatva még utoljára a szájamba vettem, babusgattam, melengettem ezt a nekem oly sok örömöt okozó példányt. Álmában kéjesen mormogott és mosolygott. Vagy nem ébredt fel, vagy csak tettette az alvást, nem tudom, de nem nyitotta ki a szemét... Ezután gyorsan felöltözködtem, de előtte odatettem a kezébe a melltartóm. Ha még akar valamit – amit titkon reméltem – majd visszaadja hétfőn...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.99 pont (121 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2023. január 4. 11:36
#22
Kíváncsi vagyok a második részre.
1
én55
2021. szeptember 1. 19:09
#21
Nekem tetszik, jó a kezdés.
1
z
zoltan611230
2020. október 13. 02:57
#20
Jól kezdődik.
1
cscsu50
2019. február 3. 08:38
#18
Legalább nem volt rövid.
1
t
t.555
2017. december 10. 03:09
#17
Egész jó lett!
1
p
papi
2014. március 21. 11:59
#15
Tetszik
1
tutajos46
2014. február 14. 08:40
#14
Jól kezdődik!
1
a
A57L
2013. december 17. 08:26
#13
Elég jó.
1
genius33
2013. június 20. 04:48
#12
Egészen jó 🙂
1
p
papi
2013. április 23. 05:23
#11
Nagyon ügyes, nagyon jó
1
biharos
2007. június 26. 16:34
#10
Brawo!!!! Ez mester munka...
10+1 pont ( az elkapkodott befejezés miatt)
1
Dark Lady
2006. május 2. 20:51
#9
Ja, már van folytatása... vaksi vagyok :)
1
Dark Lady
2006. május 2. 20:50
#8
nagyon szép történet, remélem lesz folytatása! Csak így tovább Rowena!
1
Hűha
2006. április 22. 18:42
#7
Nagyon szép, igényes történet!
Hál istennek nincs benne zavaró helyesírási hiba, és nem csak a dugásról szól, hanem emberi érzésekről.
yönyörű, nagyon tetszett :-)
1
Wick
2005. szeptember 23. 20:33
#6
Nagyon tetszett a történet, a többi részével együtt. Igazán erotikus és igényesen megfogalmazott írás.
Köszönöm, hogy olvashattam.
1
Kover
2005. február 4. 15:57
#5
"Egy hosszu, voros haju no nyitott ajtot."

A no volt hosszu vagy a voros haja?
1
Elpe
2004. augusztus 1. 20:10
#4
Nagyon jól megfogalmazott, és szuper erotikus kis történet. folytatsd lécci. 10p
1
Gheorgius
2004. június 24. 22:23
#3
Rowena!

Ez KÍVÁLÓ!!!
Remélem, lesz folytatása!!
1