A+ A-

Szexibusz

Sandár Boró: A gyönyör pillanatai című novelláiból
A csoport a Déli - ABC előtt gyülekezett.
A vállalat szakszervezeti bizottsága - a kulturális alapból - minden évben szervezett egy - egy országjárást, mondván: ha már a kasszából nem szabad szétosztani a pluszt, akkor legalább "okosodjék" a dolgozó!
- Tessék beszállni!... Azonnal indulunk! - mondta a szőke, filigrán idegenvezető.
A kocsi percek alatt megtelt. A társulat vegyes volt, egészen ifjak, és a nyugdíjaskorhoz közeledők egyaránt jelen voltak.
A két fiatal pár - Juci a férjével és Lola a barátjával - régebbről ismerték egymást, hisz mindketten a vállalat pénzügyi osztályán dolgoztak.
A csoportban már dúlt a jókedv, az ilyenkor szokásos vihogás, hiszen valamennyien kikapcsolódásra vágytak. Úgy voltak vele, hogy a jelenlegi gondokkal és politikával tűzdelt hétköznapok után legalább ez a szombat - vasárnap legyen a röhögésé. Meg aztán besegített kicsit a néhány korty pálinka, rum és konyak is, amit még a buszra várva "betankoltak".
- Siessünk, kérem!... Messze van még Kőszeg - sürgette őket a bájos idegenvezető, majd utolsóként felszállva, indulást jelzett.
A busz elindult.
Már a Velencei - tó környékén jártak, mikor a hangulat végre olyan fokra ért, hogy a csoport vezetője közös nótázásra biztatta az utasokat. Mindjárt meg is adta a hangot, s már nem kellett senkit nógatni, a dajdajozás elkezdődött. Közben tovább kortyolgattak az italokból, néha meg - megállva, hogy bátorságot és lendületet gyűjtsenek.
Fehérvár környékén aztán hirtelen beintett a munkaügyi osztályvezető:
Most néhány pikánsabb nóta következik!... Aki szégyenlős, az gyorsan dugja be a fülét!
A csoport fölnevetett, ő pedig elindította magnójáról az első "lakodalmast".
Az IBUSZ - vezető bekapcsolta a mikrofont, s a pikáns nóta máris elárasztotta a buszt.
A hangulat tetőpontra hágott.
Juci, aki férjével és barátnőjével egy csoportban ült, a pikáns nóták, no meg a konyak hatására, már - már alig bírt érzelmeivel. Folyton - folyvást vihogott, Béla térdeit markolászta, s nem sokat törődve Loláékkal, minduntalan kifejezte, hogy ő most azonnal ágyba szeretne bújni.
- Nyughass már, te kis mohó!... Nem volt elég az éjszaka?
- kérdezte Béla nevetve, miközben keze végigsiklott felesége domború mellein.
Lola és Karcsi összevihogtak. Azt mindenki tudta Juciról, hogy alapjában véve jópofa kolléga, de hogy egy kissé nimfomániás is, arról csak a férjének és Lolának volt tudomása. Mert ugye, Juli - mint a legtöbb nő - lelkileg oly közel került a barátnőjéhez, hogy már nem volt titka előtte.
- Mi az, hogy elég?... Az mindig relatív! - kedélyeske - dett Juci, s már egyre följebb simizte férje combjait. - Ha tudni akarod, a puncikám az, ami mindjárt elég - játszott tovább a szavakkal, majd kuncogva hozzátette: - Ha csak el nem oltod gyorsan a tüzet!
Közben az autóbusz egy út menti csárdához ért. A csoportvezető közölte, hogy harminc perc pihenőt tartanak, addig egyenek - igyanak, pisiljenek, mozogjanak!
A csárda mögött - úgy ötven - hatvan méterre az úttól - hatalmas kukoricatábla állt. Béla azonnal megértette Juli tekintetéből - s abból, ahogy karon ragadva szaladni kezdett vele - , hogy a hangulattól bezsongott felesége - itt, most és azonnal - meg akarja dugatni magát.
Vette hát a lapot, hisz kukoricásban, turistacsoport kíséretével még úgysem szeretkezett.
Három perc alatt a táblásba értek. Már futás közben kigombolta sliccét, így csak Juci bugyiját kellett lerángatni. Alighogy megmarkolta a nedvező puncit, dagadó fallosza máris a felesége kezében volt.
- Még ne tedd be!... Játsszál a csiklómmal! - suttogta Jú - lia, s közben a férje kemény farkát le - föl húzogatta.
A helyzet izgató volt. Elöl a csárda, a forgalmas országút, hátul a végtelen kukoricaföld, Béla markában egy húsos szeméremdomb, Juci kezében pedig a lüktető fallosz.
Ahogy egyre hevesebben fokozódott a kézi munka, úgy szaporodtak a nyögések és lihegések, mígnem Juci halk sikolya törte meg a csendet:
- Gyorsabban, drágám!... Mindjárt elélvezek!
Béla vadul dörzsölte. A megduzzadt csikló úgy pattogott ujjai között, mint gumin a similabda, s már az sem érdekelte, hogy állva, remegő lábakkal kell véghezvinni a "nagy műveletet".
- Most!... Most! - kiáltotta Júlia, s a kéj mámorító pillanatában elélvezett.
Béla ujjai egyre jobban benedvesedtek, s érezte, hogy a szerelem lágy, síkos nedvessége elönti remegő markát.
Gyors mozdulattal megfordította feleségét, bal kézzel lehajoltatta - úgy, hogy kapaszkodni tudjon két kukoricaszárban - , jobbjával pedig marokra fogta lüktető falloszát, s egyetlen mozdulattal beigazította.
A nedves vagina engedett. A hatalmas hímvessző - mint faltörő kos - nyomult egyre beljebb, s már éppen tövig benyelte a duzzadó barlang, amikor fülüket kiáltozás ütötte meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 30. vasárnap 16:52
Nem tetszett.
#5 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:26
Egész jó.
#4 papi 2013. 04. 21. vasárnap 10:05
Ebből a történetből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
#3 drinti 2011. 08. 10. szerda 12:34
Gyenge nagyon.
#2 gyuri0926 2011. 08. 10. szerda 07:13
Hónapok múlva már odáig fajult a dolog, hogy egy alkalom - mal - Béla javaslatára - partnert cseréltek

EZ A MONDAT ÁRULJA EL A MŰFAJT , EZ NEM GRUPPEN , ÚGYANIS A GRUPPENBEN MINIMUM 3-AN SZEXELNEK EGYMÁSSAL !!!!!

egyébként meg elég gyenge , attól izgul fel valaki , hogy párzó lovakat lát , röhej .
#1 Törté-Net 2011. 08. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?