A+ A-

Családi kalandok 2. rész

Az anyámmal átélt kaland titokban maradt a család többi tagja előtt. Úgy döntöttünk, a családi nyugalom érdekében nem borzoljuk a kedélyeket. Egy hét telt el életem egyik legizgatóbb estéje óta. Szombat reggel volt. Lassan ébredeztem. Valamilyen egyenlőre meghatározhatatlannak tünő hangokat hallottam, igy egy nyújtózkodással egybekötött mozdulattal megfordultam. A hugocskám kotorászott a szekrényében. Nem volt ebben semmi meglepő, hiszen közös szobánk volt. Az ágyára dobta a mára szükséges ruháit. Nem túlozta el, az öltözködést. Kétrészes kék fürdőruha, testhez simuló top, sort volt a mai felhozatal. Miután minden megvolt, kibújt a hállóingjéből. Végignézve rajta, felpezsdült a lelkem. Szép, selymes bőr, éppen tenyérbe illő mellek, finom mellbimbók, keskeny derék, még lányosan kerek csípő, feszes popsi, selymes rövid szőrrel borított punci. Kathy felkapta a ruháit és kiviharzott a szobából. Azért rendes tesóhoz méltóan felém küldött egy futó mosolyt mielőtt becsukta az ajtót. Kell ennál szebb ébresztés?
Kiugrottam az ágyból, elmentem megmosakodni és célba vettem a konyhát. Legnagyobb megelégedésemre anyám éppen reggelit készített, szinte egy szál semmiben. Azt a pici bugyit és egy nagynak semmiképpen sem nevezhető pólót ugyanis csak így lehet jellemezni. Odamentem anyám mellé, hogy meglessem, mi készül. Rámmosolygott, jó reggelt kívánt és megsimogatott. Az viszont kicsit meglepett, hogy hol simogatott. Végig a melkasomon, hasamon át egészen a legférfiasabb testrészemig. Gyorsan az ajtó felé néztem, nem jön-e valaki. Látva bizonytalanságomat anyám megnyugtatott.
- Nyugi, kettesben vagyunk. Apád már kora reggel elment horgászni, megint. Kathy pedig az imént ment el, a barátnőit emlegetve.
- Jó, hogy kettesben lehetünk. Talán még...
- Nagyon szeretnék veled szeretkezni Tom, de nekem meg kell csinálni az ebédet. - vágott közbe anyám - Úgy gondoltam később, kimegyünk a tóhoz, meglepjük apádat.
A délelőtt gyorsan eltelt, majd összepakoltunk, kocsiba ültünk és kimentünk a város melletti tóhoz. A tó egy nagy kiflihez hasonlított. Az úthoz közelebb eső részt a fürdőzők, napozók foglalták el, míg a távolabbi, nyugodt részt egy - két horgász vette birtokba. Ide csak egy fás, bokros ligeten átvezető ösvényen lehetett jutni.Bizonyos szempontból nagyon eldugott hely volt.
Éppen kiértünk volna a tisztásra, mikor érdekes, izgalmas látvány tárult elénk. Apám meztelenül állt a tisztáson. Farka keményen meredezett, amint gyengéd női kéz simogatta. A gyengéd női kéz becses tulajdonosa Kathy volt. Megelégelhette a kézimunkát, mert térdre ereszkedett és szájába kapta a merev hímtagot. Amennyire csak tudta, szájába eresztette, majd lassan kiengedte. Elképzeltem, ahogy a lassú szopás mögött intenzív nyelvmunkát is végez. Időről-időre kiengedte szájának fogságából a farkincát. Ilyenkor nyelvének végével végigsimogatta a tövétől a makk legvégéig. Mintegy ráadásként néha bekapta, cirógatta a golyókat is. Apám a hugom hajába fúrta kezét és így szabályozta a sebességet. Meglepett bennünket, hogy Kathy már ilyen gyakorlatot szerzett a nyelvi játékok terén. Mi sem mutatta jobban a tapasztalatlanságát, mint az, hogy apám arcán megjelentek az első orgazmus közeledtét jelző jelek. Néhány pillanat múlva apám kirántotta farkát Kathy szájából és spermájával beborította a hugom arcát, mellét. Kathy még letisztogatta a már összezsugorodó dorongot és berohant a vízbe, hogy lemosakodjon. Apám felkapta a fürdőnadrágját és követte Kathyt.
- Úgy látom nem csak mi találtunk egymásra, mások is élvezik a közös programokat. Így már az is érthető, miért nem hoz haza apád soha egyetlen halat sem.
- Lehet, hogy már nem is kellene annyira titkolózni, nem gondolod?
Anyám csak egy biztató mosollyal válaszolt, majd hahózás és ingegetés közepette kiléptünk a tisztásra.
Mire leterítettük a pokrócot és szétcsomagoltuk a harapnivalót, már a család másik fele is kimászott a vízből.
- Szia édesem, köszönöm, hogy gondoltál ránk, már megéheztünk. - mondta apám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2013. 11. 19. kedd 12:21
4-es alá
#11 A57L 2013. 08. 4. vasárnap 03:34
Elmegy.
#10 mackó2009 2012. 11. 8. csütörtök 21:17
bonyolódik a cselekmény
#9 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 21:57
alakulgat
#8 levim 2004. 04. 2. péntek 10:40
Hááát... ez is csak egy 4-es.
#7 vogel 2004. 02. 2. hétfő 06:18
Kicsit több érzelmet vihetnél bele, meg talán at átmeneteken lehetne kicsit finomitani, talán sejtetni, hogy a család másik fele között is van valami kapcsolat.
#6 facesitting 2004. 01. 31. szombat 20:35
Jó volt.Mi lenne,ha a köv. részben a mama és a hugi 1szerre dugnák + a kissrácot?
#5 Süni 2004. 01. 30. péntek 04:58
Ez is jó volt, de egy kicsit el lett kapkodva.
A folytatás lehetne részletesebb.
#4 Bratyó 2004. 01. 29. csütörtök 20:27
Egyész jó,de olyan durr bele formája van.Egy kicsi lehet volna részletesebb.
#3 Bivalybasznád 2004. 01. 29. csütörtök 13:01
Hát nem valami nagy durranás :(
#2 kksssa 2004. 01. 29. csütörtök 11:47
Yo.
#1 Törté-Net 2004. 01. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?