A+ A-

Családi kalandok 1. rész

A nevem Tom. 16 éves vagyok. Szüleimmel és a 15 éves hugommal egy vidéki város külső kerületében egy kertes házban lakom. Anyám, Jane, 36 éves, korához képest nagyon jól tartja magát. Saját véleményem szerint sok 30-32 éves nő is megirigyelhetné a hosszú combjait, kerek fenekét, már nem olyan kemény, de még mindig szép nagy melleit és vállig érő sötétbarna haját, amibe a napsugarak kicsit vöröses árnyalatot is lopnak. Apám két évvel idősebb anyámnál. Jó kiállású, kis pocakkal, ami anyám szerint inkább vonzó, mint zavaró. A hugom, Kathy, már most is nagyon hasonlít az anyámra, azzal a különbséggel, hogy hátközépig érő hosszú haja, kicsi, tenyérbe illő melle és sportosan feszes feneke van. Magamról csak annyit, hogy kosárlabdázok, elég magas is vagyok, lótok-futok egész nap, így nincsenek súlyproblémáim sem. Szabad gondolkodású az egész család, mindig mindent megkérdezhettünk és megbeszélhettünk a szülőkkel.
Apám és a hugom kimentek a közeli tóhoz. Apám szeretett horgászni, Kathy pedig gyakran elkisérte. Én meglehetősen lenge öltözékben ültem a gépem előtt és fantáziámat eleresztve gépeltem be a gondolataimat. A Neten egy családi szexel foglalkozó chat szobában osztottam meg a többiekkel az ilyen jellegű tapasztalataimat. Azaz csak virtuálisan tudtam a témáról állást foglalni, mert valójában semmilyen tapasztalatom nem volt. A fantáziám viszont működött, így sokszor ábrándoztam arrol, néha csak úgy, néha önkielégítés közben, hogy az anyámmal és a hugommal szeretkezek.
Miközben írtam, hirtelen a kilincs, majd a kinyíló ajtó zaját hallottam. Automatikusan az egérrel a böngésző jobb felső sarkába kattintottam és minimalizáltam az ablakot. Anyám jött be a szobámba, kezében egy pohár narancslével. Milyen jól esik, ha gondolnak az emberre, hát még, ha ilyen csinos nő teszi. Nyár is volt, este is volt, így csak egy ezüstösen csillogó hállóinget viselt a hozzá tartozó köpennyel.
- Mit csinálsz Tom? - kérdezte, miközben letette a narancslevet az asztalomra.
- Csak úgy bolyongok a Neten.
Még mielőtt bármit is tehettem volna, az anyám rákattintott az ablakra, ami hirtelen ismét az egész képernyőt betöltötte. Érdeklődve olvasgatta a hozzászólásokat.
- Szóval családi szex. Látom minden beszélgetőtársadnak van valamilyen élménye. Te miről írsz?
- Én csak ... Szóval ... Arról, hogy veled és Kathy -vel szeretkezek. - böktem ki, látva anyám érdeklődő tekintetét.
- Akkor írjál csak tovább, érdekel, miről álmodozol. - mondta huncut mosollyal a szája szegletén, letelepedve az ágyamra, ahonnét egyenesen rálátott a monitorra.
Én pedig írtam. Lassan felszabadultak a gátlásaim, fokozatosan vadabb és vadabb gondolatok kerültek a képernyőre és a netre. Anyám érdeklődéssel olvasta amit írok. Az ágyra lestem és láttam, nagy hatással vannak anyámra a gondolataim. Egyik keze a köpenye alá csúszott. Lassan simogatni kezdte a nyakát, majd lejjebb haladva megállapodott a mellénél. Végigsimította mellének körvonalát, majd érzékien közelíteni kezdett a már enyhén megmerevedett bimbóhoz. Az események rám is hatással voltak. Kezdett szűk lenni a könnyű nyári rövidgatyám.
A monitoron megjelent egy hozzám intézett kérés. Egyik ismeretlen beszélgetőtársam képeket kért az anyámról, cserébe felajánlotta a saját sorozatát, amin a 15 éves lányával kefél. Képeim persze nem voltak így már-már kútba esettnek véltem a nagyon is érdekesnek igérkező sorozatot, mikor anyám legnagyobb meglepetésemre a segítségemre sietett.
- Teljesítjük a fickó kérését, ugye? Hozd a digitális fényképezőgéped.
Szólni sem tudtam, csak előkerestem a fényképezőgépemet. Anyám eközben már megszabadult a köpenyétől és mikor ránéztem, már a hállóingéből bújt ki. Egy pillanatot sem vesztegettem tovább, máris kattintgatni kezdtem. Gyönyörű volt. Nagy mellei közepén csúcsosodtak a sötét mellbimbók, gömbölyödött a csípője és a feneke. Combjai pedig egyenesen ellenállhatatlanok voltak, még az alig észrevehető narancsbőr ellenére is. Legnagyobb meglepetésemre szemérme egy kis pamacs kivételével borotvált volt. Anyám simogatni kezdte magát. Előbb gyengéden, már-már játékosan, majd egyre határozottabban. Végighaladt testének minden porcikáján, végül megállapodott a szeméremdombján. Ujjaival végigjárta a szeméremajkait, majd előbb egy, kicsit később még egy ujját nyomta a hüvelyébe. Lassan, érzékien ki-be csúsztatta ujjait a nedveitől csillogó punciba. Leírhatatlanul erotikus volt, amint ott előttem, az ágyamon maszturbált. Ha az imént szűkös volt a gatyám, most már kifejezetten szorított. Pár percnyi fotózás után sikerült összehozni egy 40 képből álló sorozatot, amit rögtön postáztunk a "megrendelőnek". Anyám már nem is öltözött fel. Odaült mellém, meztelenül, egyik kezét a combomra helyezve. Néhány perc után megérkezett a válasz. A csatolt állományokat letöltöttem és elkezdtük nézegetni a kapott képeket. Egy negyvenes pasi kefélte a lányát, különböző pózokban. A sorozat teljes volt. Az előjátéktól az orgazmusig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (165 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 listike 2014. 07. 3. csütörtök 16:41
Nafyon jó.
#14 A57L 2013. 08. 4. vasárnap 03:34
Nagyon jó.
#13 mackó2009 2012. 11. 8. csütörtök 21:13
mindjárt a közepébe!
#12 Tier 2011. 06. 6. hétfő 14:34
Szép..
#11 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 21:53
valóban szép?
#10 krisz 2008. 08. 1. péntek 16:36
brrr jol kezdődik atőrténet,
#9 radek 2004. 05. 8. szombat 02:06
Engem is érdekelnének ilyen családi pornós képek, cd-k, ha valaki tud, szóljon.
#8 levim 2004. 04. 2. péntek 10:38
Hááát... ?! 4
#7 vogel 2004. 02. 2. hétfő 06:37
Az alapötlet nagyon jo szerintem is, csak kicsit elkapkodott a történet kibontása. Igy inkább fantázia mintsem lehetséges, vagy esetleg valóban megtörtént eset leirása. Kicsit több előjáték kellett volna mindkét részről.
#6 Süni 2004. 01. 28. szerda 03:39
Nagyon jó, több részt is megér.
Folytasd !!!
#5 Benga 2004. 01. 27. kedd 08:02
Remélem a folytatás is jó ilyen lesz.
#4 Ödön 2 2004. 01. 25. vasárnap 15:40
Kurva jó!!! Ne hogy elronsd a folytatást !!!
#3 lajos 2004. 01. 25. vasárnap 08:00
Folytasd !!
#2 Bratyó 2004. 01. 25. vasárnap 07:40
Remélem tényleg lesz folytatása. Nagyok jónak indul,nagyon király.
#1 Törté-Net 2004. 01. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?