A+ A-

Gimis story 2. rész - Válasz nélkül

Másnap büszkén, mondhatnám álló szerszámmal mentem a suliba, és vártam a találkozót a lányokkal. Nem futottunk össze a nagyszünetig.
- Sziasztok! Hogy vagytok? - és jött a válasz, ami nem egészen az volt, amire számítottam.
- Szia! Kösz, szarul! Töri dogánk lesz, és semmit nem tudunk.
Vártam volna valami, "még mindig bizsergek..., vagy mikor jössz fel megint..." jellegű reakciót, de semmi hasonló nem hangzott el. Most mit lehet erre mondani? Én voltam az éretlen, ha beszélhetünk róla, azt nem nekem kell kezdeményeznem. Próbáltam valami elkeseredett kísérletet tenni arra, hogy gyorsan vegyük át a tananyagot, vagy ilyesmi, de fakó közöny fogadta az ötletem. Juli és Évi is annyira enervált volt, hogy szinte kezdtem kételkedni az eseményekben. Lehetséges, hogy én ezzel a két lánnyal keféltem át a péntek délutánt? Lehetséges, hogy már hétfőn szóba sem kerül ez? Arra gondoltam, hogy a kaland csak nekem volt ilyen különleges. Nekik, ez az eksön annyi volt, mint nekem egy kakaós csiga a büfében. Kétségeimet egy távoli haverom is tovább erősítette. Csak neki mertem elmondani kalandomat, de ő nem nagyon hitte el.
- Figyelj! Ne kábíts már! Ilyen csak a mesében van. Persze, első alkalom, és egyszerre kettővel! Hagyjál már! - mondta, és be kellett látnom, hogy fordítva én sem hittem volna neki. Persze másnap is, és harmadnap is kerestem a lehetőséget, hogy összefussak a lányokkal. A laza csevegésben egyre jobb lettem, sokszor csak a csöngetés vetett véget egy-egy témának. De én nem ezt akartam gyakorolni. Mivel úgy éreztem, hogy magom gyümölcse most már nem mehet veszendőbe, így megtartóztattam magam. Harmadnap este nap már nem bírtam ki. Gondolom kitalálható, hogy a két csajszira gondoltam végig, és egy másfél méteres lövéssel adóztam a hétfő délutáni események emlékének.
Remélem, a nagyra becsült olvasó kitalálta, hogy nem meséltem volna el, az eddigieket, ha velem történtek nem tartogatnának még, további kalandos részeket. Ez a kaland pénteken jött el. A szokásos nagyszüneti "randink" után, Júlia már visszament a terembe. Éva is elindult, de megtorpant és visszalépett.
- Targi figyelj! Mondanom kell valami fontosat! Kérlek, gyere ki fél óra múlva a folyosó végére! - Targi a becenevem, hogy miért ez, majd elmondom, de most nem az a lényeg.
- Fél óra múlva? Még órám van, és neked is!
- Nem baj! Gyere ki, várlak! - és bement.
Lehet ilyenkor nem kimenni? A "tankérem" hülyének nézett, vagy betegnek, mert valami nagy baromsággal kéredzkedtem ki. Hogy mivel, arra már nem emlékszem, csak a tanár úr szemére, amiben sok minden volt, csak megértés nem. Évi pontos volt. Ahogy odaértem, behúzott a fiúvécébe. Azonnal rám fonódott. Szerintem készült, mert még a nadrágja gombját is előre kikapcsolta. Rövid, de vad csókcsata, közben kezem a pólója alatt, majd a Julitól már ismert kézbevezetés a bugyiba. Úgy elkezdett nyögdécselni, hogy a háta mögé kellett kerülnöm, hogy befogjam a száját. A helység még így is megtelt a visszafogott édes hangocskákkal. Zavarom vegyült az élménnyel és a lebukástól való félelemmel. Ezek ellenére persze úgy felizgultam, hogy recsegett a nadrágom. Elévezett. Kipirult és megizzadt. Lihegett még egy kicsit a kezeimben, majd kaptam egy száj puszit, egy köszit, majd megigazította ruháit és otthagyott.
- Bazzeg, ez most mi volt?- mondtam ki hangosan. - És velem mi lesz? - folytattam a varázsmondattal, de ez most nem segített. Ott álltam, bocsi, álltunk leforrázva. Farkam kielégülésért, tudatom magyarázatért, testem most már egy valódi ölelésért kiáltott. De hiába, vissza kellett mennem. Útközben valamiért az arcomhoz nyúlhattam és egy régi vicc jutott az eszembe, amiben egy presszóban a vendég visszaküldi a kávét, mivel az pinaszagú. Visszaküldi a másodikat is, ugyan ezzel az indokkal. A pincér kihozza a harmadikat is, de előtte azt mondja a vendégnek, - Uram! A kávénak semmi baja, javaslom, hogy mosson kezet. Tartsatok perverznek, én a második szünetben mostam csak kezet. Egy röpke ideig volt egy kis bizonyítékom, hogy nem vagyok bolond, nem hallucinálok, velem igen is megtörténnek ezek az események. Aznap már nem találkoztunk. A hétvége keservesen telt, már nagyon vártam a hétfőt, és nem hiába. Már - már becsöngettek, amikor Juli azt mondta:
- Figyu! Évivel nem nagyon értjük a matekot. Felugranál valamelyik délután matekozni?
- O.K.! Ma délután?
- Rendben! Gyere kettőre, a címet tudod.
Lemoshatatlan vigyorral mentem vissza az osztályunkba. - Megmatekozlak titeket, az biztos.
Olyan korrepetását tartok, hogy kigyullad a lepedő. - mondtam magamban ezeket, és még sok hasonlót. Egy pillanatra felrémlett, hogy hátha tényleg csak matekozni akarnak, de arra jutottam, hogy ha igen, akkor mehetnek a picsába végleg, de erősen reménykedtem, hogy szóba sem kerül majd a tananyag. Frissen, illatosan érkeztem, egy kicsit hamarább is. A csöngetésre csak lassan jött a válasz, de a kapu berregése megnyugtatott. Bementem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 04. 12. vasárnap 06:27
Nagyon jó!
#8 A57L 2013. 11. 16. szombat 05:11
Egész jó.
#7 Tábornok 2009. 11. 23. hétfő 06:40
Nagyon joó!
#6 mikkmakk 2004. 02. 20. péntek 14:14
nem rossz, de nem emléxem hogy a gimiben ennyit qrtam volna seggbe csajokat :D
viszont több cumiztatás volt :D
#5 Lofty 2004. 01. 18. vasárnap 03:43
Targi, nekem nagyon bejön :))
Folytasd! Tök jól/jó stílusban írsz! Grat!
#4 én 2004. 01. 11. vasárnap 23:17
Különben szerintem megérné folytatni.
Biztatásul adok egy 10-est!
#3 én 2004. 01. 11. vasárnap 01:22
Azt nem értem, hogy a péntek délutánt kefélted át, de a történetet úgy folytatod, hogy MÁSNAP. Itt szombaton is van suli????
#2 Csillagszemű 2004. 01. 10. szombat 10:37
Folytassam?
#1 Törté-Net 2004. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?