A+ A-

Gimis Story 3. rész

Akkor játszunk ma is, gondoltam másnap suliba menet. Akkor még nem tudhattam, hogy a játék kapcsolatunk vetületeit tovább sokszorozza majd. A tegnap lepárolt következtetések alapján, a szokásos mentol hűs fogadtatásra számítottam. Egy kis testi - lelki kiéheztetés után némi gerjesztés, és utána jöhet majd csak a szüret. Akkor még hittem, hogy tudom mi vár. Arcomra biztos kikerült valami, ebből a magabiztos kielégült érzésből, de ez ellen nem tudtam és nem is akartam tenni semmit. Azt, hogy ez a viselkedés mekkora hatással van nőstények egy kisebb, de meghatározó részére, azt csak most kezdtem felismerni. Idáig is hívogattak bulikba, de most úgy elhalmoztak a meghívásokkal, mint a "régi" barátok a lottó nyertest. Ez még semmi, mert az ilyen invitálás csak finom módja volt a barátkozásnak, de e legváratlanabb pillanatokban kaptak el soha nem látott csajszik, és tettek olyan javaslatokat, amiknek nehéz volt ellenállni. Eleinte tetszett ez a nagy siker, de higgyétek el, pár nap és szimpatikus lesz a homoszexualitás. Jó, jó, ez azért túlzás, de igen zavart, hogy nem tudok egy légbuborékot sem kiengedni. Még ezen magányosnak szánt pillanatokban is elém pördült egy magát csinosnak tartó lányka, legalább 152cm magas, arcán erotikusnak tartott vonásokat rendezett be, és rövid úton meghívott magába. Vessetek meg, átkozzatok ki, de hímesen kemény szavakkal elzavartam őket. Csak később jöttem rá, hogy ezzel még jobban növeltem népszerűségemet, de zárójel bezárva.
Szóval, barátnőimet a szokásos nagyszünetben kerestem fel, a laza, de a női lélek megismeréséhez vezető fontos csevegésre számítva. Valami nem stimmelt. Már messziről láttam, hogy izgatottan súgnak, búgnak. Jesszusom, csak nem gyerekem lesz már is? Az nem lehet. Az általam kilőtt rakéták iránya alapján, ez kizárt. Akkor mi lehet?
- Sziasztok! Mi újság? - kérdeztem, hangomban most valós várakozással.
- Szia! - puszi, puszi - Kitaláltunk egy versenyt.
- Milyen versenyt?
- Egy nagyon tuti kis bajnokságot! Na figyelj! A lényeg az, - itt lehalkította Évi a hangját - hogy minél nagyobb nyilvánosság előtt dugjál velünk úgy, hogy ne bukjunk le.
- Mi van? - néztem rájuk nagyon hitetlenül. Kettőtökkel egyszerre és nyilvánosan?
- Nem, nem! - vette át a szót Júlia. Egyszerre csak egyikünkkel, azután a másikkal.
- Hol, mikor? Mi ebben a verseny? - tényleg nem értettem.
- Figyelj! Kitalálunk te meg én egy helyet és egy ötletet. Elmegyünk, megtesszük. Utána Évivel ugyan így, csak más helyen és más módon. Az nyer, akinek nagyobb tömeg előtt sikerül.
Kezdtem érteni, de szívesebben maradtam volna megszokott lakásban. Buggyant csajok. Vajon mibe akarnak belevinni? Na mind egy, eddig csak jól sültem el minden helyzetben, legyen.
- O.K.! Benne vagyok! - mondtam, és hangomba lelkesedést erőltettem.
- Super! - mondták, és sikongatva örültek, hogy bevállaltam. Ezek szerint nem számítottak rá.
Most már nem érdekes! Lesz, ami lesz.
- És, mikor kezdjük?
- Amint lehet! Mi már kisorsoltuk, Julival kezdesz. Akinek van ötlete és az a másiknak is tetszik, már azonnal mehet is.
- Versenybíró nincs?
- Csak nem basszuk át egymást! - Mondta Évi, de ahogy kimondta, már egyből érezte a mondat komikumát. Kezünket a szánk elé téve görcsösen röhögtünk mind a hárman, alig bírtuk abbahagyni.
- Csak nem! - adtam még egy löketet a vidámságnak! - O.K.! Juli, akkor mi találkozzunk a következő szünetben, addig az órán találjuk ki, hogy hol és hogyan okozzunk közbotrányt!
- Rendben! Szia! Szia! - köszöntünk el.
Megmondom a szégyenteljes őszintét, de semmi értékelhető nem nyert körvonalat a fejemben.
Gondoltam én ligetekre, parkokra, telefonfülkére és hasonló nagy forgalmú helyszínekre, de a "ne bukjunk le" feltételnek egyik sem akart megfelelni. Vagy is igen, éjszaka egy elhagyott parkban talán, de akkor a másik feltétel nem teljesül a "minél nagyobb nyilvánosság"! Már kerestem a mentséget, de Juli megelőzött.
- Kitaláltam! Megvan! Évi már is vesztes! - mondja, és aprókat ugrálva örül.
- És mi az ötlet?
- Majd időben meg-tu-dod! - még mindig odavan magától.
- Na! Ne tedd ezt velem!
- Figyelj! Te csak gyere el oda, ahova mondom és... - majdnem befejezte. Körülnézett, lehalkította a hangját. -... engem! Rendben?
- Na jó! Hol találkozunk?
- Négykor a parton, a híd tövében.
- A korzó mellett?
- Igen! Igen!
Mondhatom főtt a fejem. Úgy tűnt, hogy ott vagyok még a suliban, de képzeletben, egy cellában üldögéltem, ahova behallatszott a transzparenseket lóbáló vénasszonyok kórusa.
- "Fúj-fúj! Csukják le 100 évre a perverz disznót"!
Valahogy eltelt a maradék két óra, de nem elég lassan.
Ennyi kétellyel nem mentem még randira! A környék legforgalmasabb helyszínére igyekeztem, azért, hogy ott, úgy tegyem magamat egy lányba, hogy mások ne vegyék észre! Még csak kellékeket sem kért! Se egy pokróc, vagy sátor, vagy mit tudom én! Latolgattam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 16:09
Holvan a 4 dik és a többirés?!
#4 feherfabia 2015. 04. 12. vasárnap 06:42
Nagyon szuper!
#3 A57L 2013. 11. 16. szombat 05:11
Elég jó.
#2 listike 2013. 04. 29. hétfő 16:08
Miért nincs folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 06. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?