A+ A-

Törilecke

A történet, amit most leírok az elmúlt héten történt meg velem és sok más itt olvasható történettel ellentétben az utolsó szóig igaz, akár hiszed, akár nem.
Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok, budapesti és az egyik mobiltelefon szolgáltató cégnél dolgozom.
Még az év elején sikerült végre elköltöznöm a szüleimtől és saját lakásba költöztem. Gondolom sejtitek, hogy mit érez ilyenkor az ember. Madarat lehet vele fogatni, persze én is így éreztem. Szépen berendezkedtem az új lakásomban, közben a szomszédokat is megismertem valamennyire. A közvetlen szomszédommal egész jó barátságba kerültem, egy egyedülálló, középkorú nő és van egy 17 éves gimnazista lánya, akit most nevezzünk Edinának. Egy kedves, eszes, barna rövid hajú és kék szemű és nem utolsósorban csinos lány, de a suli nem megy neki úgy, ahogy kéne, különösen a történelemmel van sok gondja. Szó mi szó, jópárszor elképzeltem, hogy milyen teste lehet, milyen lehet vele az ágyban. Egy alkalommal, amikor éppen szomszédoltam valahogy szó jött a suliról, a töriről és megemlítettem, hogy imádom a történelmet. Az anyja szeme felcsillant és megkért, hogy ha időm engedi korrepetáljam Edinát. Persze igent mondtam.Többször is segítettem neki tanulni, legutóbb múlt hét szerdáján. Ekkor történt meg az, ami miatt ezt leírom ide.
Aznap délután megcsörrent a telefonom. Edina volt.
- Szia, ráérsz ma munka után?
- Rá. - feleltem - csak nem töridolgozat lesz?
- De, az. - nevette el magát - tudnál segíteni?
- Persze, ha hazaértem átszólok.
Miután hazaértem, lefürödtem és bekaptam néhány falatot, rácsörögtem, hogy hozza a könyveket, essünk neki. Néhány perc múlva csönegttek. Edina állt az ajtóban, egy rövidujjú póló volt rajta és egy rövidnadrág. Nem túl szexi szerelés, de egy pillanatra elakadt a lélegzetem, valahogy különösen szépnek és izgatónak találtam.
Felmentünk a galáriára, ledobtuk magunkat az ágyra és elkezdtünk tanulni. Edina velem srégen szemben telepedett fel az ágyra. Néha fel-felpillantottam a könyvből, miközben magyaráztam és nem tudtam nem észrevenni, hogy a póló alatt nem visel semmit. Nincs nagy melle, de úgy láttam, hogy feszes és szép formájú. Egyre gyakrabban néztem fel, kezdtem úgy érezni, hogy lejjebb kéne venni a fűtést. Beszéltem neki az amerikai alkotmányról, de egyre kevésbé tudtam koncentárlni, azokon a csinos halmokon járt az eszem. Egyszer felnéztem és a látványtól szép lassan kezdett megkeményedni a farkam. Edina rövid fészkelődés után törökülésbe helyezkedett, felgyűrődött a rövidnadrág szára és - mivel nem pont szemben ült velem - kis belátást engedett a puncija felé. Éppen csak az oldalát láthattam és csak pislogtam, mivel semmi szőrt nem láttam. "Csak nem borotválja?" gondoltam, farkamnak már nagyon szűk volt a nadrág, azt hittem megörülök. Nem tudtam levenni a szemem a látványról, úgy magyaráztam, mígnem hirtelen összezárta a lábát. Kicsit riadttan néztem fel a bájos arcára, amin egy kis bosszúságot láttam.
- Mit nézel? - kérdezte, hangjában rosszallással.
Éreztem, hogy a fejembe csak megy a vér, de ki nem jut.
- Öööö, nem... semmi... - dadogtam, mikor felnevetett.
- Elvörösödtél. - mondta ki a nyilvánvaló dolgot.
Elfordítottam a fejem, iszonyatos zavarban voltam, meglestem egy lányt, aki szinte még kislány.
- Miért vörösödtél el? - hallottam a hangján, hogy ugrat, dühös lettem, tudtam, hogy van barátja, így nem is számíthattam semmire. Az, hogy egy kis fruska szórakozik velem, annyira felbosszantott, hogy kiböktem, amire gondoltam:
- Mert megkívántalak...
Nem is akartam elhinni, hogy ezt kimondtam, nem vagyok az a letámadós, rögtön a lényegre térő típus.
- Ez kedves. - kuncogott, de többet nem mondott, úgyhogy tovább tanultunk, de a farkam már szinte fájt, ahogy kőkeményen a nadrágnak nyomódott, egy tétova mozdulattal megigazítottam.
- Miért nem veszed le a nadrágod, láttalak már boxerban. - szólalt meg, gondolom észrevette a mozdulatot.
"Ez igaz" gondoltam és levettem a farmert. Így már szemmel látható volt, hogy igazat mondtam az előbb, az alsónadrágon igencsak kidudorodott a meredező faszom.
- Húúúha... hát ez... - vigyorodott el, ahogy nézte a vágyam egyértelmű bizonyítékát. Ez, meg az, hogy eléggé szemérmetlenül méregetett, teljesen elvette az eszem. Letérdeltem vele szemben, kezemet a combajira tettem. Éreztem a tenyeremen a bársonyos bőrt, néztem a szemébe, vártam, hogy pofonvágjon, vagy ellökje a kezem, de nem tett semmit, csak nézett és a mosoly lassan átadta a helyét egy kíváncsi és talán egy kicsit ijedt arckifejezésnek. Lassan közelebb hajoltam, mikor a szám már csak néhány centiméterre volt az ajkától, éreztem hogy nincs visszaút. Egy puszit nyomtam a szájára, viszonozta. Ezen felbátorodva elkezdtem csókolni az ajkait, majd óvatosan áttoltam a nyelvem a szájába. Mikor megéreztem a kis nyelvének a hegyét az enyémen, teljesen begőzöltem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 17:31
Jóezígy!
#7 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:15
Jó.
#6 listike 2014. 03. 3. hétfő 08:25
Jó volt.
#5 TTT 2010. 01. 8. péntek 09:31
Csatlakozom levim-hez, megkésve.
Történet, és nem tiszitoszi.
Jó igy.
#4 levim 2005. 03. 3. csütörtök 16:31
Nagyon szép, nagyon jó. Nem baj, sőt jó, hogy szépen kidolgoztad és nam csak az aktust írtad le. Így történet és nem csak egy leírás.
#3 Nemtomki 2003. 12. 28. vasárnap 16:02
Nincs ezzel semmi gáz. Ezek a fiatalok... :)
#2 chet 2003. 12. 27. szombat 16:53
teljesen jó volt,haver.
#1 Törté-Net 2003. 12. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?