A+ A-

Barátság 1. rész

Egy nyári napon meghívta Pault és barátnojét Inát, Riky az újonnan elkészült tengerparti nyaralójába. Paul még egyetemi éveibol ismeri Rikyt, néhány napja összefutottak és egy jó beszélgetés reményében meginvitálta ot a házába.
- Mégis csak jobb lenne, ha egyedül mennél kedvesem - szólalt meg Ina, miközben a lecsúszott takarót próbálta elegyengetni kéjtol izzadt testén tudod engem az ilyen férfi dumák hidegen, hagynak.
- Nem hiszem, hogy Riky mellett unatkozni fogsz- s közben érzéki csókot lehelt a lány még mindig meredezo mellbimbójára - különben meg azért szeretném, ha eljönnél velem, hogy megüsse a guta.
- Micsoda, én csak ezért kellek neked - ült fel hirtelen Ina, hogy azok az isteni bimbók csak úgy rezegtek telt keblein.
- Jaj, kis virágszálam - nyugtatta Paul - nem errol van szó. Tudod mikor korábban sülve-fove együtt voltunk, neki mindig a legjobb bombázók jutottak, szinte minden héten új barátnoje volt. Minket meg a fene evett megfele, hogy egy ilyen csóró néger, hogy tudja a legszebb fehér lányokat is az ágyába csábítani.
- Azt nem is mondtad, hogy szinesboru - érdeklodo tekintettel fordulva a férfi felé.
- Nem tartottam fontosnak, szóval most én akarom elkápráztatni, hadd egye a fene, hogy ennek a Paulnak milyen jó csaja van. De most már készülodjünk indulnunk, kell.
Ami azt illeti Pául joggal lehetett büszke, hiszen Ina gyönyöru no volt.
Karcsú, szoke hosszú hajú, telt keblekkel. A szemei, amit a legjobban szeretett szürke és olyan fickósító.
- Na és mit vegyek fel a te Riky barátodnak - szólt ki a lány a zuhany alól.
- Valami dögöst, azt a miniszoknyát felvehetnéd, amibol szinte még a puncid is kilátszik - borotválkozás közben mondta, ahogy nézte, hogy zuhanyozik a lány tréfásan, hozzátette - adjam oda a borotvát? Nehogy
kikandikáljon a szoröd a szoknya alól.
A lány is elmosolyodott szerette azt a szoknyát, mert ha magára vette érezte, hogy a férfi tekintetek perzselik borét. Lehet, hogy valóban szorteleníteni kellene, mert a vékony csipke bugyiból nagyon fog virítani elég eros szorzete, s mi lenne, ha.
- Nem is veszek bugyit!
- Hát akkor messzire fog világítani, akarom mondani, feketedni az öled - fordult meg Pául - mindenkinek mutogatni akarod?
- Azt mondtad, hogy csak Riky lesz egyedül ot meg el akarod kápráztatni - érvelt Ina - különben meg add ide a borotvát egészen, lecsupaszítom és akkor nem lesz olyan feltuno.
- Jól van, no - nyújtotta oda békítoen a borotvát - de azért egy kis csámcsogni valót hagyjál nekem!
Szép óvatos mozdulatokkal elkezdte lehúzni a szort, a férfi áhítattal figyelte, ahogy a kis rózsaszín punciból mind több kezdett látszani. Ina ügyesen dolgozott és rafináltan, bal kezével elhúzta szeméremajkát úgy, hogy mellette is csupaszra borotválja, de közben a mutató ujjával picit
bele is nyúlt puncijába, tudta, hogy a férfi minden mozdulatát lesi. A végén csak hagyott egy csíkot szeméremdombján.
- Na hogy tetszik?
- Jaj, szívi mindjárt rád mászok - ugrott oda Paul.
- Ne, most ne még sok dolgom van, hogyha idoben ott akarsz lenni, akkor hagyjuk ezt késobbre.
Pául belátta, hogy igaza van a lánynak, sietniük kell.
Késo délután érkeztek meg Riky házához, mely el is buvölte oket.
A tengerparton épült kétszintes nyaraló a rengeteg üvegfallal csakúgy szikrázott a lemeno nap sugaraiban. Pául megnyomta a csengot, Ina izgatottan simította le szoknyáját, amely jó, ha húsz centi volt. Utolsó igazítás a toppon, amelybol két fél alma kandikált elo telt keble.
Aztán kikerekedett szemmel és csodálkozásra nyíló szájjal bámulta az ajtóban megjeleno férfit, s már egyáltalán nem bánta, hogy eljött.
- Hello, üdvözöllek benneteket - szólalt meg Riky, aki furcsa mód egy csurom vizes bermudában fogadta az érkezoket.
- Szevasz, te nok bálványa - nyújtotta kezét Pául, miközben Inát átkarolva közelebb húzta - hadd mutassam be a barátnomet, Inát.
- Hölgyem részemrol a szerencse, hogy ma este élvezhetem társaságát - csókolt kezet Riky s közben szemével végigpásztázta a lány minden porcikáját.
Természetesen Inának sem kerülte el a figyelmét ez a kis térképezés, sot még büszkébben nyomta ki melleit, amelyek már így is alig bírták bezártságukat.
- Hello - súgta édesen, miközben o is megnézte magának Rikyt.
Amit látott igazán jól eso érzést keltett benne, kisportolt eros fekete férfi test, göndör vállig éro fekete haj és igazi egzotikus arc, nagyon kellemes benyomást keltett.
- Na ne álldogáljunk itt az ajtóban, kerüljetek beljebb - invitálta vendégeit - bocs az öltözékemért de a pezsgofürdot ma szerelték be azt próbáltam ki, mindjárt felveszek valami elfogadhatóbbat.
- De szuper itt van pezsgofürdo, hallod Pául nekem azt látni kell
- Drágám nem szívesen veszi senki, sem ha bekukucskálunk a fürdoszobájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 26. kedd 06:38
Nincs pénzed egy magyar klaviatúrára? Elég zavaró, hogy se hosszú Ő se hosszú Ú nincs, és emellett a nyelvtannal is kicsit hadilábon állsz. Különben nem lenne rossz.
#4 A57L 2016. 10. 8. szombat 05:39
Szerintem is.
#3 mackó2009 2012. 11. 6. kedd 21:31
izgató kezdet
#2 jani 2003. 11. 2. vasárnap 09:12
Hivd feketének , jó ,
#1 Törté-Net 2003. 10. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?