A+ A-

Balatoni nyár

Három évvel ezelőtt tizenhat éves koromban a Balaton partján nyaraltam szüleimmel egy apartmanban. A kétszintes házban rajtunk kívül még két család lakott. Felettünk –az egész szintet elfoglalva - egy német család apraja, s nagyja, mellettünk pedig egy középkorú házaspár a 14-15 éves kislányukkal.
Én épp a kamaszkor közepén tartottam, nem voltam a lányok bálványa. Százhetvenes magasságomhoz mintegy nyolcvan kilónyi test, - és ebből nem mind izom – valljuk be: nem szívdöglesztő. Viszont, ahol tudtam, leselkedtem, és faltam az „irodalmat”. Csomagomba lecsempésztem a nyaraláshoz is a legkedvesebb ismeretterjesztő füzeteimből hármat. A partról naponta kétszer, háromszor, kisebb ürügyekkel felszaladtam, hogy gyorsan könnyítsek magamon. Főleg, ha monokiniző lányok sétáltak el előttünk a fövenyen. De már attól is beindultam, ha egy szép leányzó a feje fölé emelt karral napozott, és szőrtelenítve volt a hónalja. És melyiknek nem volt?
Így teltek napjaim bősz recskázások közepette, mígnem, az egyik alkalommal, ahogy épp az ágy alól kerestem elő a pornólapot, furcsa zaj ütötte meg a fülemet. Nem is zaj, szabályos nyögés, zihálás. Na,- mondom - végre élőben is hallhatok valamit. Eddig csak a pornófilmek műlihegésében volt részem, most valódi akciózajok közepette verhetem ki.
A falhoz tapasztottam a fülem, és már javában ágaskodó farkam lassan húzkodni kezdtem. Élvezetes előadásnak ígérkezett. A férfi hangját halottam.
- Ez az kicsim szopizzál! Mozgasd a fejed! – Aztán hosszú ideig halk cuppogások, és a pasas horkantgatásai hallatszottak. Elképzeltem, ahogy az enyhén őszülő ipse az ágy mellett áll, és a vörösre festett hajú felesége lelkesen oboázik neki. – Még! Ne hagyd abba! Ha nekem kell folytatnom, nem nyalom ki a puncusodat!
„Ilyen egy disznót!”- gondoltam. – „Bárcsak én lennék ott, már rég nem szopatnám, hanem vígan lefetyelném a finom punciját!”
- Jól csinálod! Akarsz franciázni? Tudod, ahogy múltkor is! Én befekszem alád, és akkor egyszerre csinálhatjuk egymásnak!- Halk „Ühüm” volt a válasz.
Az ágy halkan megreccsent, ahogy a nő felállt, hogy helyet cseréljen a férfival.
- Oké. Most emeld át a lábad a fejemen, és hasalj rám.- hangzott az utasítás. – Érzed a nyelvem a csiklódon? Akkor te is folytasd a faszom szopását!
„Miért beszél ilyen durván a feleségével? Erre gerjed?” – Mindenesetre számomra hatásos volt. Farkam úgy állt, mint a cövek. Ha nem lassítok, hamarosan elmegyek, mint ahogy a szomszédból is egyre vehemensebb nyögések hagyták el a pasas száját.
- Áááh! Nagyon édes a nedved! Imádod, ha nyalnak, mi?! – Ühümözésen kívül semmi sem hallatszott a válaszból. A nő teljes odaadással cuppogott a férje farkán.- Te is kiteszel magadért! - Állapította meg az ember lágy hangon, de hirtelen visszaváltott a keményebb hangnemre!- Mért hagyod abba ha dicsérlek?!- Egy hangos csattanás, ami az asszony fenekére mért csapástól származhatott, nyomatékosította szavait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 09. 9. szombat 20:27
Folytatnodkellene.
#9 Andreas6 2017. 07. 26. szerda 11:14
Ez így kevés.
#8 veteran 2017. 02. 2. csütörtök 09:05
Folytatással jó lenne.
#7 feherfabia 2016. 09. 1. csütörtök 07:02
Gyenge!
#6 listike 2016. 02. 17. szerda 09:08
Na, ez is egy semmi.
#5 papi 2015. 09. 4. péntek 07:09
Nem lenne rossz ha lenne folytatása.
#4 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:41
Gyenge.
#3 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:28
Elmegy.
#2 sihupapa 2008. 10. 5. vasárnap 01:52
megjárja
#1 Törté-Net 2003. 09. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?