A+ A-

Brigi és Brúnó 2. rész

... Brigi a hálószobába ment egy törölközőt a teste köré csavarva s ott gyorsan megtörölközött. Brúnó is megtörölközött, ám ő a szoba előtt várakozott, mivel kedvese megtiltotta, hogy bemenjen, amíg nem hívja. Brigi egy széket állított az ággyal szembe.
Az állólámpa fényét úgy állította be, hogy a szoba megvilágítása sejtelmes legyen, majd kendők után kezdett kutatni. Miután meglelte azokat - a törölközőt még mindig a testén hagyva - behívta Brúnót. A fiú egyre növekvő kíváncsisággal lépett a szobába. Brigi elvette tőle a törölközőt, majd - meztelenül - a székre ültette.
- Mire készülsz, kedvesem? - kérdezte a fiú, ám ezt inkább csak költői kérdésnek szánta, s így nem is várt rá választ. A lány kacsintott, s egy mosollyal válaszolt. Csókot lehellt Brúnó szájára, a kendővel bekötötte szemeit, megkérte kedvesét, hogy kulcsolja össze kezeit a szék támlája mögött, majd azokat is megkötözte.
Ezután a fiókhoz lépett, elővette aznap szerzett fehérneműjét, a szekrényből kiemelte Brúnó egyik ingét, majd magára öltötte azokat. Az inget - a legfelső gomb kivételével - végig begombolta, az ingujjakat pedig könyékig feltűrte.
- Ne csigázz tovább! - a fiú egyre türelmetlenebb lett.
- Csak egy perc. - Brigi a lejátszóhoz sietett és beállította a benne levő cd-t. - Kész! - jelentette - Kezdődhet a műsor! - A lejátszó halk kattanással jelezte, hogy végrehajtotta az utasításokat, s hogy körülbelül két másodperc múlva megszólal a zene. Brigi Brúnó elé lépett, hogy leoldja fejéről a kendőt. Abban a pillanatban felcsendült egy jól ismert szám: You can leave your hat on... A lány háttrébb lépett két lépést és táncolni kezdett. A fiú biccentéssel jelezte, hogy minden elismerése az ötletért.
Brigi kis terpeszbe állva, a zene ütemére mozgatni kezdte vállait és csípőjét, hol jobbra, hol balra, kézfejét pedig combjain mozgatta fel-le. Brúnó néhány másodpercre majdhogynem levegőt is elfelejtett venni, hisz a látvány lélegzetelállító volt. Brigi egyre mélyebbre tolta csípőjét, egyre jobban kacérkodott, majd egy pillanatra megállt és egy határozott, de nagyon lassú mozdulattal visszatolta magát kiinduló helyzetébe. Kezeit az ing gallérjának hátsó részére tette, majd érzékien, annak vonalát végigsimítva ujjaival a gombokhoz érkezett. Könnyedén kigombolta az első hármat, miközben egy másodpercre sem állt meg mozogni testével. Az ing V alakban szétnyílt, s így engedni láttatta a melltartó középső részét. Brúnó átszellemülten bámulta a lányt, aki hirtelen hátat fordított és úgy folytatta a táncot. Látványnak ez sem volt utolsó. Brigi teste úgy hullámzott, mint a tenger, lágyan és ritmusosan. Az ing éppen, hogy csak takarta a formás popsit, ám néha feljebb csúszott és olyankor elővillant a fekete tanga.
Brigi - még mindig háttal állva - végig kigombolta az inget, ám még nem vette le. Középen összefogva lecsúsztatta vállairól. Szétnyitotta a haját összefogó csatot, s a nedves hajzuhatag a vállára omlott. Az inget lejjebb engedte, egészen a derekáig, majd ismét felhúzta a válláig, két kézzel összefogta elöl és megfordult. Szétnyitotta a bal, majd a jobb kezével, végül hagyta, hogy lecsússzon és a földre essen a ruhadarab. Ezután Brúnóhoz lépett, megállt előtte, már éppen nyúlt volna, hogy kioldja a csomót a kezéről, ám a fiú megelőzte őt, megfogta a derekánál és az ölébe rántotta.
- Most akartalak eloldozni. - a lány hangján tettetett sértődöttség érződött.
- Én gyorsabb voltam. Mellesleg ezt a csomót még gyakorolnod kell, ha azt akarod, hogy ne tudjam kikötni. De a gyakorlást halasszuk későbbre, most még ugyanis be kell fejeznünk valamit... - azzal még közelebb húzta magához kedvesét és megcsókolta. Ujjai a lány derekáról a combjaira vándoroltak, ott elidőztek, majd szép lassan elindultak felfelé, végig a karján, a vállán, követve a melltartó vonalát át a másik oldalra, végig a bal karján, majd a köldökénél zárták a kört.
- Kapaszkodj! - súgta Brúnó. Miután a lány átkarolta a fiú nyakát, az felállt a székből, az ágyhoz lépett és ott finoman letette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 08:51
Holvan a folytatás?
#2 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:39
Érdekes
#1 Törté-Net 2003. 07. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?