A+ A-

Brigi és Brúnó 1. rész

- ...négy, három, kettő, egy és végre itthon! - Brigi számolva tette meg az utolsó lépcsőfokokat a lakásig. Miután előhalászta kulcscsomóját táskája legaljáról, nagy erőfeszítések árán sikerült kinyitnia az ajtót. Csomagjait a padlóra tette, vigyázva a törékeny holmikra, majd bezárta az ajtót. Alig várta, hogy végre otthon legyen. Egyrészt, már fájtak a lábai, és elege volt a tömegből, másrészt pedig alig fért a bőrébe az esti meglepetés gondolatától. Gyorsan bepakolta a romlandó kaját a hűtőbe, majd sietve elővette az aznap szerzett "zsákmányt": egy gyönyörű fekete csipke-melltartó, melynek közepén rózsaszín pillangót formáló motívum díszelgett, valamint az ehhez passzoló alsórész, egy szintén fekete tanga, elején a melltartóéval megegyező rózsaszín pillangóval. Brigi egyből beleszeretett, mikor meglátta az üzletben, már első ránézésre látszott rajta, hogy nagyon finom anyagból készült.
A fehérneműknél különösen nagy hangsúlyt fektetett a minőségre. S ez az élet minden területén elmondható volt róla. A munkájában is mindig a legjobbat nyújtotta, rá mindig lehetett számítani, ízlése pedig roppant kifinomult volt. Ez otthonukon tükröződött talán a legjobban. Az egész lakásból áradt a meleg, a meghittség. A színek, a bútorok stílusa, a függönyök, a képek a legkisebb kiegészítőkig harmonizáltak egymással. Párjával, Brúnóval 1 éve laktak itt. Kapcsolatuk kiegyensúlyozott volt, mindketten úgy gondolták, hogy egymással szeretnék leélni az életüket. Hosszas mustrálgatás után eltette a fehérneműt, felvette melegítőjét és a konyhába ment, hogy elkészítse a vacsorát. Brúnó később jön haza, mint szokott, mert megbeszélése van. Így Brigi nyugodtan előkészülhetett a meglepetésre. Miután megfőzte a spagettit gyorsan elmosogatott, megterítette az asztalt, odakészítette a gyertyát, s elégedetten nyugtázta, hogy minden a terv szerint halad. Még körülbelül másfél órája volt Brúnó érkezéséig.
A fürdőszobába ment, kinyitotta a csapot, beállította, hogy kellemesen meleg legyen a víz, majd a zuhany alá állt. Szerette, ahogy a vízcseppek végigfolynak a testén, mint egymást kergető játszópajtások. Arcát a vízsugár alá tartotta és teljesen elmerült gondolataiban. Nem hallotta, ahogyan nyílt a zár és kedvese a nevét kiáltva belép a lakásba. Brúnó hallotta a vízcsobogást. Levette cipőjét, megszabadult ruháitól és huncut mosollyal belépett a fürdőbe. Brigi még ekkor sem vette észre őt, hisz a zuhanyzó üvege teljesen be volt párásodva, ám valamit mégis csak megérzett, így az ajtó felé fordult. Egy sötét körvonalat látott és megijedt.
- Brúnó? - kérdezte. Párja ekkor kinyitotta az ajtót és mosolyogva mellé lépett
- Igen, Drágám, én vagyok. - megcsókolta, majd kezeit összefonta a lány formás hátsója felett
- A frászt hoztad rám. Tudod, hogy megijedtem?! De te, hogyhogy már ilyenkor itthon vagy? Nem úgy volt, hogy ma később jössz? - Brigi hangján meglepettséggel keveredett felháborodást lehetett érezni.
- Úgy volt, de elmaradt a megbeszélés... - egy kicsit hátrébb hajolt a lánytól, mustrálóan végigmérte tetőtől talpig - ...és így sokkal jobban jártam. - megmarkolta a feszes popsit. - Vagy talán rosszkor jöttem?
- Nem, Drágám. Csak egy kicsit máshogy terveztem az estét. Meglepetéssel készültem...
- Hmmm. Szeretem a meglepetéseket. Például ez is az, hogy most itt találtalak a zuhany alatt. - sokat sejtetően elmosolyodott és hosszan megcsókolta a lányt, miközben kezei elkezdtek felfelé vándorolni a hátán.
Brigi imádta amikor így csókolt, szenvedélyesen, kiéhezve. Nyelveik vad táncot kezdtek járni, miközben a csapból zubogott a víz, s már nem csak ők, hanem a falak is izzadtak. Brúnó amilyen hevesen csókolt olyan finoman vezette ujjait centiről centire, egyre feljebb a lány puha bőrén. Mikor tarkójához ért megállt, majd lehelletnyi csókokkal árasztotta el vállát, nyakát és füleit. Brigi libabőrös lett, annak ellenére, hogy a fürdő egy szaunához kezdett hasonlítani. Az ő kezei sem maradtak tétlenek. Finoman, hogy ne okozzon fájdalmat, végighúzta körmeit a fiú hátán, majd a fenekénél megmarkolta, amitől a fiú már amúgy is merev hímvesszője még jobban megkeményedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 08. 11. szombat 04:02
De nem rossz.
#2 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:40
Szokványos szerelmi történet
#1 Törté-Net 2003. 07. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?