A+ A-

Családban marad 4. rész

Kinyitottam a szemem. Lassan eljutott a tudatomig, hogy hol is vagyok. Azután az is, hogy mi történt mielőtt elaludtam. Jót aludtam, kipihentnek éreztem magam.
Hangok szűrődtek be a nappali felől. Ketten beszélgettek, de nem hallottam, hogy kik azok. Felkeltem, nagyon lassan kinyitottam az ajtót, úgy hogy nem kattant a zár nyelve. Most már jól hallottam mindent. Kicsit meg is lepődtem, mert Edit volt az és Pálmi. Hát még mennyire meglepődtem, amikor lassan fel is fogtam, hogy miről beszélgetnek ők ketten.
Pálmi épp azt ecsetelte, hogy mit is műveltünk mi ketten néhány órával azelőtt.
Hoppá! Figyeltem egy darabig, de semmiféle szemrehányást vagy ilyesmit nem tudtam felfedezni a hangjukban. Edit néhol közbekérdezett, azután ő is elmondta az együtt töltött éjszakánk részleteit.
Nem tudtam eldönteni, hogy most álmodom és csak rossz tréfát űz velem a képzelet, vagy ezek ketten tényleg megbeszélik az intim részleteket, mégpedig úgy tűnt, gátlások nélkül, elvégre is mindketten érintve voltak egy ponton, a feleségem révén. Edit, mint lányát, Pálmi mint unokatestvérét tudva a feleségemben. Ráadásul még meg is osztják itt egymással a kalandjaikat.
"Nincs más hátra - gondoltam magamban - tisztázni kell a helyzetet."
Felhúztam egy alsót, kióvatoskodtam a nappaliba, a két asszony felém fordult és szinte egyszerre üdvözöltek.
-Sziasztok. Az előbb fültanúja voltam a beszélgetéseteknek. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy avassatok be, milyen kapcsolat van köztetek, hogy ilyen intim részleteket osztotok meg egymással a magánéletetekből. Én most elmegyek zuhanyozni. Arra kérlek titeket, hogy addig beszéljétek meg, hogy miből és mennyit akartok megosztani velem. Nem akarok túlzottan kíváncsi lenni, de abból, amit hallottam és amilyen kapcsolatom kialakult veletek külön-külön, úgy érzem hasznos lenne, ha többet tudhatnék rólatok.
Elmentem zuhanyozni, nagyon jól esett, majd felfrissülve leültem velük szembe és elkezdtek mesélni. Hol felváltva, hol egymás szavába vágva. Egy érdekes kapcsolat bontakozott ki előttem, amiről eddig halvány sejtelmem sem volt. Ráadásul egy mozaik olyan elemei kerültek a helyükre, amiről nem is tudtam, hogy léteznek, ergo hol a helyük.
Az teljes bizonyossággal kiderült, hogy Pálmi és a nagynénje, azaz Edit valami egészen különleges kapcsolatnak örvendhettek egymással. Elmesélték, hogy Pálmi már tini kora óta megosztotta minden titkát Edittel. De nem gyerekes módon, hanem komolyan és korát meghazudtolóan, illetve mélységben. Ez hatással volt Editre is, aki kezdetben nem akarta terhelni a kislányt, de ahogy az egyre érettebb lett úgy szellemileg, mint érzelmileg és fizikailag, ő is egyre több személyes dolgába avatta be Pálmit. Mígnem odáig jutottak, hogy nem volt egymás előtt titkuk. Mindent tudtak a másikról, és természetesen nem éltek vissza vele. Igazi barátnők, igazi lelki társak lettek ők ketten.
Amikor Edit annak idején lefeküdt velem, természetesen ezt is megbeszélték, miután hazaérkezett. (Itt jött az első döbbenetem, lehet, hogy kívülről is hallatszott, de az arcomra biztosan kiült: akkor Pálmi már úgy jött hozzánk egy éve, hogy tudta ezt! Tisztában volt mindennel. Lehet, hogy ezért volt olyan bátor és kezdeményező?)
Természetesen Pálmi is vica versa elmesélt mindent, ami nálunk történt. Igazából csak én nem tudtam erről semmit, de nem is baj, számomra talán így volt a legjobb. Mielőtt hazajöttünk volna a feleségemmel, és ahogy készülődtek az esküvőre, számtalanszor szóba került az előző év, és ami akkor történt hármunkkal, igaz külön-külön. Gondolták, hogy ismét lesz majd valami közöttük és köztem, de nem határoztak el előre semmit. Hagyták, hogy alakuljanak úgy az események, ahogy akarnak. (Azt, hogy aztán hogyan is alakultak, már tudhatjátok.)
Mindketten hangsúlyozták, hogy nem állnak testi kapcsolatban egymással. Szigorúan heteroszexuálisak. Viszont a beszélgetés közben kiderült, hogy lelki társak ide vagy oda, meg milyen jó is volt nálunk (no meg ami ezen a héten történt) azért lelkiismeret furdalásuk van. És nem is a férjek miatt, hanem a feleségem miatt, hiszen érthető okokból nagyon szerették. Néztem a két nőt, most is olyan kívánatosak voltak, az arcuk kipirult a beszélgetés hevében. Szemük csillogott.
Fantasztikusak voltak. És én megkaptam ezt a két gyönyörűséget! Kezdtem újra beindulni, bár már korántsem azzal a hévvel, mint eddig, hiszen jól megdolgoztak a héten mindketten. Milyen jó is lenne! Egyszerre ezzel a két nővel. Persze akkora Casanovának azért nem tartom magam, hogy lazán kielégítsek egyszerre két ilyen nőt. Hiszen ők nem valami durr bele bumm stílust képviseltek, hanem az érzelmeiket, az érzéseiket is beleadták egy szeretkezésbe, tehát elképzelhetetlen volt már első gondolatra is, hogy itt bármiféle pornóba illő jelenetekről lehetne szó. De nem is kívántam ilyet. Viszont őket annál inkább. Csak a lelkiismeret furdalással nehéz felvenni a harcot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Bizse42
2019. 01. 13. vasárnap 01:55
Jó,jóóóóóó ... Válaszolok rá!
#15 tiborg
2013. 11. 30. szombat 06:53
Oregem nagyobba szerencsed,mint az "eszed",ha van a futyulodben.Szerencse, hogy a "magomles" a csalad sajatossaga. Válaszolok rá!
#14 listike
2013. 06. 25. kedd 10:56
Nagyon jó. 10pont. Válaszolok rá!
#13 sipospista
2013. 06. 6. csütörtök 16:37
szuper Válaszolok rá!
#12 papi
2013. 06. 6. csütörtök 16:17
Nem kéne itt befejezni. Válaszolok rá!
#11 Bikmakkocska
2013. 01. 11. péntek 08:36
Nagyon jó, folytasd! Válaszolok rá!
#10 genius33
2013. 01. 7. hétfő 12:17
Kellemes de lehetne folytatás is! smile Válaszolok rá!
#9 sihupapa
2008. 11. 9. vasárnap 21:21
Ámen! Válaszolok rá!
#8 Katalin62
2008. 01. 3. csütörtök 16:42
Jó,bár vannak "technikai" problémák.Tapasztalatból mondom. Válaszolok rá!
#7 Manóka Land
2003. 07. 28. hétfő 11:58
very thx!
:-) Válaszolok rá!
#6 TheChronic
2003. 07. 25. péntek 00:17
Technikás,hiteles és a részletessége,összetettsége ellenére végig követhető marad...igencsak belejött az író - mondhatnám,hogy a végére,de már az elsö rész is hasonlóan jó volt.Az egyetlen kifogásom az lehet,hogy némileg tárgyilagos,valószínűleg az élmények személyessége miatt.
Gratulálok,ez kiemelkedö sorozat a site történetében!
Most megyek,és újraolvasom még egyszer... Válaszolok rá!
#5 xy 27
2003. 07. 16. szerda 19:48
tecccettt Válaszolok rá!
#4 jani
2003. 07. 15. kedd 23:34
Kár hogy vége a történet sornak. Válaszolok rá!
#3 anonym
2003. 07. 15. kedd 23:13
Fincsi Válaszolok rá!
#2 bosznia
2003. 07. 15. kedd 15:52
öhm... kurvajÓ? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2003. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!