A+ A-

Albérlet 1. rész

Egyetemista korom egyik legszebb évéről szól a következő történet:
Felvételt nyertem az egyik fővárosi egyetemre, de sajnos kollégiumi férőhelyet nem kaptam. Így albérlet után kellett néznem. Már-már feladtam a reményt, hogy sikerül találni egy minden szempontból megfelelőt. Szinte az utolsó lehetőségben bízva csöngettem be az ajtón. Nemsokára egy középkorú nagyon vonzó nő nyitott ajtót, vörös hajú, gesztenyebarna szemű sportos alkatú. Egy virágmintás pólóruha volt rajta, amely a combja közepéig ért mellei érett almaként feszültek, látszott, hogy nem visel melltartót.
- Miben segíthetek - kérdezte mosolyogva, mondtam a hirdetés miatt jöttem, szeretném megnézni a szobát, ha még kiadó.
- Persze, meg lehet nézni. Erre tessék - invitált beljebb, becsukva mögöttünk az ajtót - elnézést - simult mellém - hadd menjek előre mutatni az utat! - ahogy elment mellettem éreztem parfümje finom illatát, háta mögött lépkedve feneke ringó mozgása és a vékony anyagon átsejlő apró bugyija kötötte le a figyelmemet.
- Ez lenne az - térített magához a hangja, kitárva előttem a kisszoba ajtót.
A panelházakban megszokott kétszer három méteres "lyukról" volt szó. Nem lepődtem meg, máshol is ilyeneket mutattak. Egy ágy, vékonyka szekrény és egy íróasztal volt benne. Most már csak az árára voltam kíváncsi:
- A szoba megfelelne csak az a kérdés, mibe kerül?
- Mi a foglalkozása, ha szabad megkérdeznem?
- Egyetemista vagyok, most kezdem az első évet - húztam ki magam büszkén, mert mindig jól esett, ha idősebbnek néztek, mint amennyi vagyok.
- Óh, ez nagyszerű! Én igazából lánynak akartam kiadni a szobát, de az egyetemista fiuk ellen sincs kifogásom. Tudja, azt hittem, hogy idősebb és hát nem szívesen fogad be egy elvált nő egy vadidegen férfit. Ugye megérti?
Szívem dobbant egyet, elvált és ilyen jól néz ki, most már az se érdekelt, ha többet kell is fizetni. Mennyivel jobb érzés egy idegen nagyvárosban úgy hazaérni, hogy az albérletben nem egy vén szipirtyót lát az ember maga körül, hanem egy vonzó érett nőt.
- Hát persze, hogy megértem - hebegtem örömömben - máskor is előfordult már, hogy öregebbnek néztek.
- Akkor, ha érdekli üljünk le itt a nappaliba - vezetett át egy tágasabb helyiségbe.
Ízléses berendezése arról árulkodott, hogy a tulajdonos szereti kényelemben tölteni szabad idejét. Sarokülő, amely ággyá is alakítható, kis asztal, modern szekrénysor, itt volt a televízió és egy mini hí-fi. De rengeteg virág és disz ékesítette a szobát
- Foglaljon helyet - mutatott a kanapéra, leültem. Velem átellenben foglalt helyet, majd a frász jött rám, ahogy meztelen combjait átvetette egymáson.
Elmondta mennyit gondolt a szobáért és, hogy ez magába foglalja a rezsit is.
Nagyon meglepődtem, mert ez nem volt több, mint amennyit máshol kértek.
Rögtön igent akartam mondani, de látva csodálkozó arcom hozzátette:
- Tudod, - egy pillanatra megállt - azt hiszem nyugodtan, tegeződhetünk, hisz nekem is van egy egyetemista lányom, de ő Miskolcon tanul. Tudom mennyi költséggel, jár a tanulás, pláne azoknak, akik nem helybeliek, másik egy férfi is jó, ha van a háznál és te olyan megbízhatónak látszol. Ezért adom ilyen jutányosan, na megfelel?
- Hát ez nekem tökéletes lenne, tehát kiveszem.
- Akkor én Kati vagyok, személyedben kit tisztelhetek?
Bemutatkoztam:
- Mától kezdve a tied a szoba, és isten hozott. Tegeződjünk le, szerbusz - és egy puszit nyomott az arcomra.
- Szerbusz, Kati - viszonoztam kedvességét.
Hamarosan beköltöztem, a lakásban szabadon mozoghattam, használhattam a konyhát is ha főzni akartam. A hálószoba volt az egyetlen intim hely ahova nem volt szabad bejárásom, de ezt tiszteletben is tartottam. Persze megmutatta Kati (már csak így szólítottam) egy franciaágy volt benne, tükrös szekrény és egy pipereasztal tele kozmetikumokkal. Mikor megmutatta, elmondta, hogy a lánya (akinek a fényképe ott volt a pipereasztalon, és nagyon szépnek látszott) Zsuzsa csak hébe-hóba jár haza, de akkor sem fog zavarkodni mert itt elférnek a nagy ágyon, igy olyankor sem kell feltétlenül hazautaznom.
Az én szobám és övé között volt a fürdőszoba, s azzal szemben a nappali. A vécé szerencsére külön volt a fürdőszobától, igy nem kellett attól tartani, hogy szükségletünk esetén egymásra nyitunk zuhanyozás közben. Ezt a magam részéről egy picit sajnáltam is.
Kati eladóként dolgozott egy butikban, a kora délutáni órákban járt haza. Én általában mindig otthol találtam már, mire megérkeztem az egyetemről. Nagyon sokat adott a megjelenésére, a merészebb ruhákat is szívesen viselte. Nem is csoda hiszen valóban jó alakját kiemelték ezek a ruhák. Szerette a csipke dolgokat ezt a fürdőszobában a szárítón elhelyezett holmikból állapítottam meg. Otthol viszont mindig pólóruhában szeretett lenni. Sokszor időztem el a kádban, a fölöttem száradó piciny bugyikon és melltartókon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 09. 24. vasárnap 07:26
Hangulatos, jó történet, élvezet volt elolvasni.
#10 zsuzsika 2016. 02. 14. vasárnap 08:41
Tetszett.
#9 feherfabia 2015. 11. 17. kedd 06:34
Egész jó! Folytasd!
#8 A57L 2014. 05. 30. péntek 05:26
Nem rossz írás.
#7 listike 2014. 04. 30. szerda 06:10
Nagyon jó.
#6 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 18:56
ígéretes kezdet
#5 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 21:48
oké
#4 incifinci 2003. 07. 18. péntek 13:17
Azt leszámítva, hogy tánc közben egyből tövig becsusszant, igazán jó!
#3 TheChronic 2003. 07. 17. csütörtök 22:29
Nem,ez nagyon is jó! Már olvasom is a folytatást!
#2 sud 2003. 07. 14. hétfő 12:56
kettes:-(
#1 Törté-Net 2003. 07. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?