A+ A-

Albérlet 2. rész

Bementünk a fürdőszobába, most figyelhettem meg először meztelen testét alaposabban. Igazi érett nő volt, csípője nem túl széles de anyaságot jelképező, puncija viszont meglepett. Gondosan borotvált "bikini" vonala és szőrzete apróra vágott volt. Mosolyogva figyelte, ahogy gyönyörködöm benne.
- Úgy nézel, mint aki még nem látott igazi nőt pucéran.
- Tudod, mindig az érettebb nők vonzottak, a fiatal lányoknál kudarcot vallottam, szinte félek is megszólítani egy lányt. Az asszonyokkal már könnyebben boldogulok, gyakran elbeszélgetek utazás közben is egy-egy nővel. Ők nagyon vonzanak olyankor megszabadulok a gátlásaimtól is.
Téged is első perctől megszerettelek, bánatos lettem volna ha nem kapom meg a szobát. És hogy téged is megkaptalak ez nagyon jó érzés.
Átöleltem, hosszasan csókolóztunk simogatva egymást.
- Szóval te a vénebb nőket csíped? - kérdezte cinikusan
- Nem azt mondtam, az éretteket, s ez nem mindegy - a kád lassan megtelt vízzel Kati már bele is ült - az ilyen érett nőknek a szemében ott csillog valami ami azt sugallja ők már tisztába vannak az élet dolgaival és szeretnének egy kicsit flörtölni is, mert jól esik nekik, hogy a fiatal csajok között felfigyelnek rájuk.
- Engem is ilyennek látsz? - kulcsolta össze két kezét felhúzott lábain - mesélj még ezekről nekem!
Bemásztam szembe vele a kádba, lábam-széttettem, hogy lábai közé férjenek. Elfeküdtem kényelmesen, Kati továbbra is ott gubbasztott a lábaim között.
- A legelső szexuális kapcsolatom is egy idősebb nővel történt.
Az egyik unokanővéremmel, Évával már kisrácként sokat hülyéskedtünk.
Tíz évvel volt idősebb, mint én, mindig rábíztak ha náluk voltunk vendégségben. Mikor már iskolás voltam, Éva pedig gimis segített a háziba. Egyszer amikor átmentem éppen biológiát tanult, megcsináltuk a házit és én közben kezembe vettem a biológia atlaszát. Az emberi testnél hosszasan elidőztem, tudtam hogy a lányoknak pinusuk van, de nem értettem mit jelent
a képen a hüvely, klitorisz, méh. Megkérdeztem tőle, mik ezek. Ő nevetett:
- Majd ha nagyobb leszel megérted, és talán meg is láthatod majd a különbséget!
Nekem zokul esett, hogy ilyen hamar elintézte a témát, és most először éreztem úgy, hogy kisgyereknek tart. Persze az is voltam Évához, aki már ekkor túl volt az első kefélésen / ezt persze utólag tudtam csak meg/.
Annyira megharagudtam rá, hogy utána nem is kerestem sokáig. Aztán meg ő tünt el egy jó időre külföldön tanult nyelvet. Már gimis voltam /15/ mikor ujra találkoztunk. Elkellett vinnem hozzájuk egy levelet, mikor beléptem a lakásba meghallottam a zene bömbölését. Emlékeztem rá, hogy ez azt jelenti Éva fürdik, és egyedül van itthon. A fürdőszoba ajtaja résnyire nyitva, hogy a zene akadály nélkül jusson tovább. Kopogtattam, semmi válasz.
Óvatosan belestem a résen, Éva elnyújtózva fekszik a habok között szemei csukva szája, mintha a dúdolna. A kezei a víz alatt és talán csinál is valamit.
- Éva - vertem meg az ajtót kívülről - Éva!
- Ki az - hangzott kissé ijedten a fürdőből - éppen fürdök egy pillanat.
- Csak én vagyok - dugtam a fejem a résbe - ne ijedj meg.
Éva a habokba merült, de amint megpillantott kidugta fejét és megnyugodva mondta:
- Ugy megijesztettél, már attól féltem valami betörő mászkál itt.
- Látod igy jár az aki bömbölteti a magnót - magam sem tudom , hogyan de közben már beléptem az ajtón - és nem zárja magára az ajtót.
- Annyira örülök, hogy látlak - terelte más irányba a beszédet - gyere adj egy puszit.
Én is nagyon örültem, hiszen rég elfelejtettem már a haragot. Odamentem a kádhoz lehajoltam, és megpusziltuk egymást úgy ahogy már nagyon régen. Közben lopva megnéztem a habokból előtűnő melleit.
- Egy levelet hoztam, letettem az asztalra megyek nem is zavarlak, majd később beszélgetünk.
- Dehogy zavarsz, menj kapcsold ki a magnót addig én magamra kapok valamit.
Bementem a szobájába, kikapcsoltam a magnót, ahogy körülnéztem, nem láttam semmi változást. Ugyanaz a heverő, szekrény asztal fotel stb...
Leültem a fotelbe Éva is jött már, egy fürdőköpeny volt rajta. Megnéztem alaposan, alakja kiforott, szép szőke hosszu haja gyönyörú szeme és szája megigézett. Most sokkal vonzóbb volt, mint amikor utoljára láttam.
Ő az ágyra ült velem szemben, ugy hogy az egyik lábát maga alá huzta a másikat meg lelógatta. Legalább egy félóra telt el mig elmondtuk mi is történt velünk mióta nem találkoztunk.
- A lányokkal, hogy állsz - kérdezte Éva, majd huncut mosollyal hozzá tette
- még mindig a biológia album a kedvenc olvasmányod?
Hirtelen azt sem tudtam mit mondjak,
- Hát nem igazán jött még össze - fejemet lehajtva válaszoltam.
- Akkor épp itt az ideje, hogy gyakorlati foglalkozáson vegyél részt, menj zárd be a bejárati ajtót és hozd be a testápolót a födőszobából. Be kellene dörzsölni a testemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 25. hétfő 07:19
Nekem sem ártott volna annak idején egy ilyen beavatás.
#7 zsuzsika 2016. 02. 14. vasárnap 08:50
Nem rossz.
#6 feherfabia 2015. 11. 17. kedd 06:43
Nagyon jö!
#5 A57L 2014. 05. 30. péntek 05:27
Ez se rossz.
#4 listike 2014. 04. 30. szerda 06:43
Jó a folytatás is.
#3 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 18:59
van aki komolyan veszi a tanulást
#2 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 21:55
hoppá
#1 Törté-Net 2003. 07. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?