A+ A-

Emlékek az intézetből 2. rész: A vallatás

Telt-múlt az idő, és lassacskán teljesen belerázódtam az intézeti életbe. Folyt a melegvíz, gyakran járhattam az edző terembe, szépen növekedtek az izmaim. A verések teljesen elmaradtak, az átlagom kiváló volt. Dawson nevelőnő, néhány naponként meglátogatott, de sosem bántott. Egyik nap, kerti munkára osztottak be, ahol más fiúk is voltak. Ők is ugyan olyan kék farmeringet és nadrágot viseltek, mint én.
Legtöbbjük velem egykorúnak tűnt, de volt két elég fiatal fiú is. Alig beszélgethettünk, mert az őr állandóan csendre intett minket. De azért jó érzés volt tudni, hogy nem vagyok egyedül. Kezdtem úgy érezni, hogy valahogy majd csak kibírom az érettségiig itt.
Az étel is egészen jó volt. Minden harmadik nap, egy nagyon csinos hollóhajú lány hozta az ételt és vitte el az üres edényeket. Egyik nap, miközben kifelé sietet az üres tálcával a szobámból, egy kis papír fecni hullott ki a zsebéből. Akkor vettem csak észre, amikor már kiment, mert én épp a mosdófülkében voltam. Felemeltem a papírost, szétnyitottam, de mindkét oldala üres volt. Látszott, hogy egy nagyobb lapból van letéve a darabka. Közönyösen vállat vontam, összegyűrtem a cetlit, és a WC-be dobtam. Eltelt egy-két nap, és én teljesen meg is feledkeztem az esetről.
Minden nyugodtan folyt tovább egészen addig, míg egy éjjel kiáltozásra és kutya csaholásra riadtam fel. Az ablakhoz ugrottam, és láttam, hogy sötét ruhás alakok szaladgálnak, elemlámpával a kezükben. A távolban egy terepjáró tépett el. Nem tudtam mire vélni a dolgot. A kiáltozás lassan távolodott, és mivel már nem látszott semmi, visszabújtam az ágyba.
Reggel Dawson nevelőnő hangjára ébredtem.
- Kelj fel. Az aligazgatónő beszélni óhajt veled.
Sietve felugrottam és az ajtóban álló középkorú nőre néztem. Az asszony a nevelők szürke kosztümjét viselte, őszes haját kontyba fogta. Szigorú tekintettel mért végig.
- Tegnap egy lány megszökött az intézetből - kezdte - Ilyen réges-rég nem fordult elő - szüntet tartott és tekintetét a szemembe fúrta.
Elkaptam a pillantásom. - Az a lány az, aki időnkét többek közt neked is az ételt hordja. Ha jól tudom, két napja itt hagyott egy papírt. Igaz ez?
- Ööö, hát igen, igazgatónő, valóban, kiesett egy kis fecni a zsebéből.
- És? Mi állt rajta?
- Semmi. Üres volt. Ki is dobtam - válaszoltam. Nem értettem mire ez a nagy felhajtás.
- Hm. Üres. Nos, nem vagyok benne olyan biztos. Sajnos a felvételen nem látszik jól, hogy valóban így van-e. Talán valamilyen információ volt rajta, ami kapcsolódik a szökéshez - morfondírozott - Hiba volt kidobni az a papírt. Nagy hiba. Dawson nevelő, kérem, ellenőrizze a szoba tárgyait, kíváncsi vagyok minden meg van-e. A nevelőnő sietve átnézte a fiókjaimat, és a polcaimat.
- Hol a tollad? - kérdezte.
Sosem használtam tollat, mindig ceruzával írtam. Eddig még nem volt belőle baj.
- O-oda tettem, fiókba - dadogtam.
- Itt nincs. A lány vitte el. Talán azzal nyitotta ki a zárat. Habár fogalmam sincs hogyan - fordult nevelőm az ősz hajú matróna felé.
- Érdekes. Talán összejátszott ez a két kis diák. Tehát mi volt azon a papíron? Valami üzenet talán? - szegezte nekem újra a kérdést.
- Semmi, tényleg üres volt - lassan, de biztosan kezdtem szorongani.
Az izzadság kiütközött a homlokomon.
- Elképzelhető, de biztosra kell mennünk. A lányt hamarosan elkapjuk.
De én szeretem tisztán látni a dolgokat. Az a gyanúm, hogy te segédkeztél neki a szökésben. Épp ezért, lesz majd egy kicsit komolyabb kihallgatás nemsokára. Addig gondolkodj, hátha felfrissül a memóriád - mondta és mindketten kimentek a szobából, és rám zárták az ajtót.
Töprengve ültem le az ágyra. Mit csináljak? Nem hazudhatok oda valamit, mert abból csak nagyobb baj lesz - gondoltam.
Egy óra múlva egy telt, erőteljes alkatú nevelői egyenruhát viselő nő jött be és utasított, hogy kövessem. Aggódva engedelmeskedtem. Az ismeretlen szürkeruhás nevelőnő levezetett az alagsorba, majd onnan a pincébe.
Semmi jóra nem számítottam, de tudtam, hogy teljesen értelmetlen ellenkeznem. Talán megúszom valami kisebb fenyítéssel - gondoltam - végül is semmi szabálytalanságot nem követtem el.
Nem is sejtettem, mekkorát tévedek.
Egy szobába értünk: csempézett falak, mosdó, WC, szekrény. Asztal, szék nem volt, sem pedig bilincsek a falban.
- Elő kell, hogy készítselek, mielőtt elkezdődik a kihallgatás - vette oda a nevelőnő, miközben a szekrénynél babrált valamit.
- Vetkőzz le! Tedd a tarkódra a kezeidet, és állj terpeszbe - utasított.
Egy pillanatig tétováztam. Megszoktam már az ilyesmit, de eleddig csak Dawson nevelőnő előtt kellett levetkőznöm. De hamar észbe kaptam, és sietve kibújtam a ruháimból. Felvettem a kért pozíciót és vártam.
A szürkehajú nő elém lépett, és módszeresen elkezdte leborotválni testemről a szőrt. Először a hónaljamról, utána azt a néhány szálat a mellkasomról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 deajk2008 2016. 10. 23. vasárnap 11:25
mindenesetre azt tudom mondani, hogy érdekes...
#26 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:18
Ez se rossz.
#25 papi 2013. 10. 22. kedd 09:54
Nem rossz.
#24 atti1234 2008. 06. 21. szombat 19:30
Hát nem tom, kinek mi tetszik, de talán vissza kellene emlékezni, hogy honnan indult a szadizmus...
Csak nem egy könyv hatására?
Jé? Tényleg?
#23 Matuska 2003. 03. 7. péntek 05:03
Bárcsak ilyen intézetben lakhatnék én is!
#22 Moncsi 2003. 03. 5. szerda 03:29
Mondjon akárki, akármit, végre egy izgalmas történet. Én is várom a folytatást. Akinek nem tetszik, ne olvassa :)
#21 Asker 2003. 03. 5. szerda 02:54
Tévedés ne essék, én is beleborzongtam a történetbe. Elég élethű, illetve érzékletes a leírás. Mindazonáltal nem hinném, hogy több puszta fikciónál. A képzeletben pedig nincs "jól felfogott" határ.
Én is remélem, hogy lesz azért némi szex is a folytatásban.
#20 Krisz 2003. 03. 4. kedd 18:29
Bár én is szeretem a s/m történeteket, de ez undorító. Miért nincs 0 pont?
#19 mátyós 2003. 03. 4. kedd 17:19
Válasz: Rám erotikusan hatott pl., hogy egy nagydarab szakállas férfinak volt kiszolgáltatva a főszereplő. Van akire ez hat, van akire az. Mellesleg ha lett volna szex a dologban, akkor már "normális" a történet?
Sztalin: Ha a szakállas fickó mondjuk leszopatja magát a sráccal, akkor semmi probléma nem lenne a sztorival? Ez a pszichiátriásdi kicsit gyerekes dolog. Az ember összetetebb annál, minthogy mindenki csak magából induljon ki.
#18 nacsa 2003. 03. 4. kedd 15:54
Mint mondottam régebben is, nekem tetszik a sztori. Ez a rész valóban nélkülözi az erotikus töltést - már annak, aki nem izgul fel az erőszaktól - de ennek ellenére jól megírt, élvezetes és roppant érdekes.
Várom a folytatást. Az se baj, ha lesz benne egy kis szex is :-)
#17 Zero 2003. 03. 4. kedd 10:54
Szerintem neked az is szexuális élvezetet jelentene, ha karamboloznál
és minden végtagodat csonkolnák. Keress fel sűrgősen egy orvost. Beteg vagy.
#16 zoltán 2003. 03. 4. kedd 08:11
Ismét hozzászolnék,de most a pozitív reagálokhoz - hogy nem kell mindent szabályozni ez így igaz DE ez egy szextörténeteket magábafoglaló oldal.Ez pedig nem az! Ha cseppet sem erotikus és mégis megjelenik az oldalon, az azt jelenti hogy bármilyen témájú sztori olvasható lesz itt???? Alíg várom a következő részt hogy egy zacskó cukorka hanos felbontontása miatt megölik a főszereplőnkent.húúúúú de iszonyú izgató lenne...........
#15 2003. 03. 4. kedd 04:02
Cseppet sem erotikus, de jo. Jobb, mint sok sztori ami itt olvashato. Persze vicces, hogy egyesek ennyire komolyan veszik... Nem kellene annyi "valosagshowt" kukkolni!!!
#14 JW 2003. 03. 4. kedd 03:08
Mint már korábban leírtam a szerző a szadizmus egy új dimenzióját nyitotta meg és ez nem feltétlenül hízelgő rá nézve. Ilyen történetet még olvasni is borzalmas de ezt elképzelni, hogy valakivel hasonlót művelnek az túl tesz mindenen. Ezt a történet kiváló kézikönyv a címe az is lehetne, hogy: Hogyan csináljunk teljes pszichikai roncsot egy emberből vagy Amit még a pokolban sem csinálnak... Ilyen borzalmakat csak egy ember, egy beteg találhat ki...

sztalin: neki nem pszichiáterre hanem pszichátriára van szüksége
#13 sztalin 2003. 03. 3. hétfő 21:23
Céltalan szadizmus.Semmi köze a szexhez.Az" alkotó" sürgősen vegye fel a kapcsolatot a pszihiáterével.
#12 Asker 2003. 03. 3. hétfő 18:21
Mellesleg kétlem, hogy a történet valójában megesett dolgokat dolgozna fel.
#11 Asker 2003. 03. 3. hétfő 18:18
Üdv! Szerintem az írás elég jó minőségű. Az pedig, hogy kinek mennyire izgató szexuálisan a tartalma, az teljesen egyéni dolog.
Koherensnek tűnik a story, én kíváncsi vagyok a folytatásra.
#10 mátyós 2003. 03. 3. hétfő 15:56
Nekem tetszik és egyáltalán nem kell törölni. Akinek nem tetszik, az ne olvassa el a folytatást. Ennyi. Nem kell folyton mindent szabályozni.
Egyáltalán miért zavar itt egyeseket ez a sztori? Fáj?
#9 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 15:21
Ha valakinek van ellenvéleménye(tehát tetszik neki a tört.),azt elolvasnám,mert kíváncsi lennék,mitöl erotikus ez a sztori.
Remélem,Törté-net reagál a hozzászólásokra.
#8 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 15:19
Csatlakozom a felháborodókhoz.Semmi,de semmi keresnivalója ennek a történetnek ezen az oldalon.Semmi köze a szexhez,ez csak céltalan és végtelen kínzás-sorozat.
Mint törzsvendége a site-nak,már végigolvastam az összes S/M és bizarr,stb. történetet,de a legrosszabbak is valóságos kéjforrásként hatnak ehhez képest.
Javaslom a sztori törlését!