A+ A-

Extrém élmények 1. rész

- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után.
Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen.
Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulatának.
- Na mi lesz, talán nem mered elmondani? Nehogy most kezdj el szemérmeskedni!
- Isten ments, csak gondolkozom, hogy melyik élményem volt a legextrémebb.
- Ó, te Casanova, szóval annyi volt, hogy meg sem tudod számolni.
- Ne légy már ilyen gúnyos. Ismerhetsz, tudod jól, hogy nem vagyok egy nőcsábász. Viszont tényleg szeretem a szélsőséges dolgokat. Volna is egy-két ötletem, amit kipróbálhatnánk. Akár most rögtön is.
- Mellébeszélsz! Azonnal válaszolj a kérdésemre!
Nagy lendülettel rám fordult, és rázni kezdte a vállaimat. Súlyos kerek mellei föl s alá táncoltak a szemem előtt. Mivel az elmúlt két órában csak egyszer élveztem el kefélés közben, kezdett visszatérni belém a szufla. Belemarkoltam Niki fenekébe és erőteljesen széthúzva félgömbjeit, utat nyitottam ismét harcra kész fegyveremnek, majd félretéve minden udvariasságot kopogás nélkül behatoltam barátnőm kapuján. Egy nagy nyögés és egy még nagyobb pofon volt a reakció. Ez utóbbira nem igazán számítottam, így elképedve bámultam a hadakozó nőre.
- Mégis mit képzelsz, csak úgy belém rakhatod a farkad, amikor jólesik?! - láttam, alig bírta visszatartani a nevetést, bárgyú tekintetemet látva.
- Pontosan azt képzelem - feleltem égő arcomat masszírozva. Nem mondom, egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy én is lekeverek neki egyet, de inkább visszafogtam magam - Ha annyira zavar, akkor miért nem húzod le magad rólam?
- Csak!
Jézus, micsoda egy némber! Lassan megemelte csípőjét, azt hittem lemászik rólam, de aztán újra visszaereszkedett. Hangja is negédessé vált.
- Szeretném, ha elmesélnéd a legperverzebb kefélést, amit átéltél, miközben én szépen kielégítem magam rajtad.
- És miből gondolod, hogy tudok egyszerre két dologra koncentrálni?
- Kezdjed már, kérlek!
Ezt már egész halkan mondta, arca kipirult, mint mindig, ha izgalomba jött.
- Hát jó. Elmesélek neked egy történetet, ami két éve esett meg velem.
De hosszú lesz, úgyhogy próbáld visszatartani magad.Nem válaszolt. Csukott szemmel előrehajtotta fejét, hosszú barna haja mellkasomat cirógatta. Kínzóan lassan mozgott fel és alá. Mielőtt belekezdhettem volna, pozíciót váltott, felsőtestével teljesen rám nehezedett, lábait kinyújtotta, fejét vállamra hajtotta. Egészen kicsiket mozdult, csípőjét fel sem emelte rólam, csak finoman körkörösen mozgatta csiklóját hozzádörzsölve farkam tövéhez. Halkan suttogni kezdtem a fülébe:
2001. szeptemberében megismerkedtem egy lánnyal. Hajnalkának hívták és gyönyörű volt. Vörös haja egészen a derekáig ért, bőre csodálatosan fehér és bársonyos. Az illatáról mindig a tavasz jutott az eszembe. Telt ajkak, finom arcél, mindig mosolygó zöld szemek, karcsú de gömbölyded alak. Olyan volt, mint amilyennek a tündérmesékben a legkisebb királylányt képzeltem gyerekkoromban. Akkoriban pont egy ilyen romantikus, kedves, vidám és nem utolsósorban kívánatos nőre volt szükségem, így piszkosul szerencsésnek éreztem magam.
Csak két hónap után feküdtünk le egymással. A szeretkezéseket vele inkább gyengédnek nevezném, mint szenvedélyesnek. Semmi perverzió, semmi különleges vágy. Visszafogottan éltük szexuális életünket, de furcsamód mégsem tartottam unalmasnak. Őrülten szerelmes voltam belé, és nem volt szükségem az extrém dolgokra, bár lelkem mélyen tudtam, hogy ez csak ideiglenes állapot. De akkor nem tudtam nagyobb gyönyört elképzelni annál, hogy végigcsókolom érzéki testét, arcom befúrva combjai közé figyelem arcát, ahogy elragadja a kéj, majd átölelve beléhatolok, hogy egyszerre jussunk el az orgazmusig. Fantasztikus időszak volt.
Egyik nap aztán bejelentette, hogy hazautazik édesanyjához, és örülne, ha én is vele tartanék. Kicsit aggódtam a találkozás miatt, bár nem tudom, hogy miért. Talán attól féltem, hogy az anyja nem felel meg az elképzeléseimnek. Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, ez járt folyton az eszemben.
Úgy terveztük, egy egész hetet ott töltünk. Péntek délután indultunk útnak, százötven kilométer autópálya után mindenféle mellékutakon száguldottunk végig, sűrű hatalmas tölgyerdőkön keresztül. Hajni lassításra intett, majd egy kanyar után egy nyitott kovácsoltvas kapun irányított át. Valamikor említette, hogy nagy házuk van, de az elém táruló látványtól gyorsan rá kellett jönnöm, hogy meglehetősen szerényen nyilatkozott a méreteket illetően. Sőt a ház kifejezés sem igazán illett az épületre, inkább valami kastélynak titulálnám. Úgy néztem legalább kétszáz éves lehetett, ha nem öregebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (179 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 A57L 2013. 09. 22. vasárnap 04:00
Nagyon jó.
#32 papi 2013. 07. 24. szerda 14:54
Ez nagyon tetszett
#31 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 03:09
jóóóóóóóóó!!!!!!!
#30 Takezo 2003. 04. 6. vasárnap 00:34
10 pont... remek, tényleg... csak jöjjön a folytatás!
#29 TheChronic 2003. 04. 5. szombat 15:05
Hidrox! Kösziii!!! De én is beérem akár Hajnival is,söt,még lehet,hogy osztoznék is...:D Ketten már csak-csak kielégítjük...vagy nagyon csúnyán szétba***uk... :))
Az önkritikád szimpatikus,de ne vidd túlzásba,mert idöközben szihológusok is feltűntek az oldalon...
A folytatásig minden jót!
#28 steve 2003. 04. 4. péntek 17:49
Ügyes vagy. Várom a folytatást, nem lehetne bevonni a szakácsnőt is?! 10p
#27 Teknösbika 2003. 04. 4. péntek 08:46
Hidrox!
léccives, vsak ennek a Niki barátnődnel mutass be:-)))
vagy Hajni nevű exednek, jólesne, és nem mondom el senkinek...
#26 Hidrox 2003. 03. 31. hétfő 14:06
Teknösbika és TheChronic! Ha hallok egy fehérmájú nőről, Ti lesztek az elsők akiknek szólok. (persze csak akkor, ha én már nem bírok vele)
#25 Hidrox 2003. 03. 31. hétfő 14:03
Fifty! Igazad van. Én is sokat gondolkoztam, hogy valójában megtudnám-e csinálni, de rájöttem, hogy akkor sem tudok összefüggően beszélni, ha éppen nem szopnak. Köszi mindenkinek a kritikát és a dícséretet, folytatom, amint lesz időm írni, remélem az is tetszeni fog.
#24 fifty 2003. 03. 31. hétfő 13:29
érdekes volt, de könyörgöm, a pasim ne tudjon összefüggően beszélni, míg a számban van a farka... :) de amúgy klassz volt
#23 king 2003. 03. 31. hétfő 10:06
jó 10 pont
#22 Takezo 2003. 03. 29. szombat 00:23
hmmm hát igen ól sikerült... grat
#21 Xcal 2003. 03. 28. péntek 19:06
Ezt egyszer énis kiprobáltam volna :)
#20 roki balboka 2003. 03. 28. péntek 17:53
Tortenetbe tortenet? Akkor lett volna jo, ha az anyjanak is meselsz egy tortenetet, arrol, hogy egyszer ugy kefeltel valakit, hogy mondtal neki egy tortenetet kozben ...
Es a vegen ezt meseld vissza :))))
Nalam ez 8 !
#19 Ska-P 2003. 03. 28. péntek 14:09
Hiperkorrektül tutira frankó! 10 pont.
#18 Su 2003. 03. 28. péntek 11:46
Gratulálok az írónak. Tényleg nagyon ügyesen van megszerkesztve a történet...:o) Epekedve várjuk a folytatást!!!:o)
10es!
#17 enen 2003. 03. 28. péntek 11:14
Ilyen jót elég ritkán olvasok.
#16 tomy7 2003. 03. 28. péntek 10:34
tuti volt!
#15 taxman 2003. 03. 27. csütörtök 21:18
Nagyon kellemesen van megírva.Gratulálok. Kérem a folytatást. Jár tőlem a 10.
#14 alma 2003. 03. 27. csütörtök 20:34
szuper tortenet. folytatast ide :)
tenyleg nagyon jo volt.