A+ A-

Extrém élmények 2. rész

A pincér unott képpel letette elénk italunkat, majd ránk se nézve távozott. Szerettem ezt az éttermet; a kiszolgálás nem túl szívélyes, viszont a konyha kiváló, és volt valami különleges atmoszférája a helynek. Ráadásul az asztalok elkülönített boxokban kerültek elhelyezésre, így elég jól el lehetett bújni a kíváncsi tekintetek elől. Egyedül a szemközti asztaltól lehetett idelátni, de délelőtt gondosan azt is lefoglaltam. Niki felemelte poharát és némi nehezteléssel nézte a modortalan fiú hátát.
- Ennek aztán nem érdemes semmit megköszönni - morogta a szívószállal az ajkai között.
- És úgy gondolod, ha csúnyán nézel rá, jobb belátásra tudod bírni? Különben is nem mindegy?
- Neked minden mindegy? - lemondóan legyintett - Lehet, hogy neked van igazad. Minek is húznám fel magam hülye pincéreken?
- Talán csak rossz napja van.
- Persze, persze. Inkább azt mondd el, miért hoztál ide!
- Rögtön megtudod kedvesem - feleltem és előhúztam zsebemből a szépen becsomagolt dobozkát, majd átnyújtottam Nikinek. Kíváncsian tépte le a papírt róla. Amikor felemelte a doboz tetejét megdöbbenten nézett rám.
- Ez micsoda?
- Gésa-golyó. Nem láttál még ilyet?
Niki kivette a dobozból a két tojás nagyságú ezüstösen csillogó golyót. Láttam rajta, azonnal rájött mire is használatos kis ajándékom.
- Vesd le a bugyidat! - Kedvesem szemei elkerekedtek.
- Itt?! Te tisztára meghibbantál!
- És még rám mondtad a múltkor, hogy szemérmes vagyok. Gyerünk, húzd le szépen, ne ellenkezz! A terítőtől nem látni be az asztalok alá, és különben sincs itt senki rajtunk kívül
Körbenézett - senki nem volt, aki láthatta - majd újra rám, hogy tényleg komolyan gondolom-e a dolgot. Végül felhajtotta könnyű kék nyári ruhájának alját, s hüvelykujjait hasonló színű tangája alá csúsztatta. Még egy kérő pillantást vetett rám, majd látva eltökéltségemet, lassan végigtolta combján és hagyta lecsúszni a földre. Gondosan fazonra borotvált szemérmét csak néhány másodpercre vehettem szemügyre, a szoknya túl gyorsan elfedte a kívánatos dombocskát. Lehajoltam és kibújtattam karcsú bokáját a csipkés ruhadarabból. Ahogy tenyerembe fogtam a bugyit, ujjaim sikamlós nedvességet éreztek a finom anyagon. Nocsak! Tetszik neki a játék. Arca is jócskán kipirult, s mintha a levegőt is mélyebben venné. Imádtam ezt a nőt. Vevő volt mindenre, amit kitaláltam, csak kicsit kérette magát. És akár pillanatok alatt fel tudott izgulni. Zavartan megköszörülte torkát.
- És most?
A bugyit a zsebembe rejtettem, majd az asztalon heverő doboz felé intettem, miközben végig az arcát fürkésztem, megpróbálva gondolatai mögé férkőzni. Igazán akarja, vagy csak hagyja magát sodorni az eseményekkel? Niki keze újdonsült játékszere felé lendült, de félúton elakadt a mozdulat. A szemközti boxot figyelte, ahol egy fiatal lány helyezkedett el éppen.
- Ennek a kis kurvának is pont most kellett jönnie! - fakadt ki halkan. Jól észrevehető volt idegessége a nem várt jövevény miatt.
- Ne törődj vele. Vedd el a golyókat!
Niki kétségek között hánykódott. Tudtam, hogy hihetetlenül vágyott a kielégülésre, de azt is, hogy megzavarta a lány jelenléte. Volt egy gyanúm, hogy melyik érzés lesz erősebb, de inkább besegítettem egy kicsit. Elvettem a dobozt, és közénk helyeztem a padra. Közelebb húzódtam, és átkaroltam Niki vállát. Megrezzent érintésemre.
Minket néz - szólalt meg. Követtem tekintetét. A vörös hosszú hajú lány épp leengedte a kezében tartott könyvet, míg italt rendelt a kelletlen ábrázatú pincértől.
- Olvas - jegyzetem meg lakonikusan.
- Nem. Nem olvas. Minket figyel a könyve fölött, - Niki hangja izgatottságáról árulkodott - látom, érzem.
- Talán tetszel neki.
Áthatóan nézett rám. Tudtam, hogy még nem volt nővel, de azt is, hogy éppoly vágyat érez a saját, mint az én nemem iránt. Ujjaimmal megsimogattam nyakának bársonyos bőrét, majd hozzáhajoltam és a füle alatti érzékeny területet kezdtem nyelvemmel cirógatni. Tudtam, hogy ez gyenge pontja. Felsóhajtott, és lecsukta szemeit. Jobb kezem combja belső oldalán futtattam végig.
- Gyönyörű nő, ugye? - váratlanul érte kérdésem, kissé homályos tekintettel fordult felém.
- Igen, az - válaszolt, miközben átnézett a szomszéd asztalhoz - most is figyel. Látod?
Válasz helyett szétnyitottam lábait. Kivettem a dobozból a zsinórral összefűzött golyókat és végiggörgettem combjának belső felén, a térdétől indulva egyre feljebb, mígnem elértem lucskos puncijának bejáratát. Összerezzent, ahogy külső szeméremajkait kezdtem masszírozni a két gömbbel. Vissza kellett fognom magam, nehogy azonnal felnyomjam őket Niki forró hüvelyébe. Farkam egyre kényelmetlenebbül feszengett nadrágomban, de szerettem volna minél jobban elnyújtani a pillanatot, s mindkettőnk élvezetét. A hűvös fémmel ráérősen körbejártam Niki kisajkait, hüvelynyílását, de rejtekéből türelmetlenül kibúvó csiklójához nem értem hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 tomi19 2014. 04. 12. szombat 19:10
Hol a harmadik rész ?
#10 papi 2013. 10. 26. szombat 13:37
Szuper
#9 A57L 2013. 09. 22. vasárnap 04:00
Nem rossz.
#8 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 03:15
jóóóó
#7 Hidrox 2003. 06. 20. péntek 13:40
Igen, igen, én is pont erről beszéltem. De szeritnem a vörös-fehér is már elég egzotikus.
#6 TheChronic 2003. 06. 20. péntek 13:21
Hidrox: nekem úgy egyáltalán a vörös haj-hófehér bör kombináció tetszik,pedig egyébként az egzotikus csajokra bukok...
Az ágyban szerintem nem a hajszín a döntö,hanem a hozzáállás és a tapasztalat!
Folytatsd!!
#5 Hidrox 2003. 06. 20. péntek 12:14
TheChronic: Hát én arra a Hajnira gondoltam. Azt hiszem igencsak hasonló a véleményünk a vörös nőkről. Azt mondják igen jók az ágyban. :)
#4 TheChronic 2003. 06. 20. péntek 00:29
Igazad volt,Hidrox,az elözö tényleg jobb kicsit,csak másikra emlékeztem(vigyor).
DE ez sem rosszabb,akkor így mondom.És ha ez a Hajni tényleg AZ a Hajni,akkor hűha...:)))
Mondtam már,mennyire odavagyok a vöröshajú,fehérbörű nökért? :D
Fenntartom az elözö véleményemet,részletezésben nagyon jó vagy!
#3 Hidrox 2003. 06. 19. csütörtök 16:37
Nagyon megnyugtató a véleményed, kedves TheChronic. Én úgy gondoltam, hogy az előző jobb volt, hogy is mondjam, kissé elszállt az ihlet a vége felé.
#2 TheChronic 2003. 06. 19. csütörtök 15:45
Ez egy ilyen nap,vagy ennyire kezdenek kiérlelödni íróink? Mindegy is,mert ez egy fantasztikus történet,jóval az elözménye színvonala felett,és elképesztö módon úgy van tele apró részletekkel,hogy az jó értelemben nem feltűnö.
Hidrox,csak így tovább!!
#1 Törté-Net 2003. 06. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?