A+ A-

Titkok a hálószobából

Feleségemmel hét éve ismerjük egymást. Jól megvagyunk, jól kijön a szüleimmel és én is az övéivel. Anyósommal különösen jó kapcsolatot ápolok, de ha ez kiderülne, akkor szerintem megromlanának a jó viszonyok. Eléggé pornófüggő vagyok. Napjában két-három pornófilmet is megnézek, egyszer viszont az egyik pornómagazin egyik melléklete egy nagyi pornó volt. Előtte még nem láttam ilyet soha, nem is vonzott különösebben a dolog, de ha már ott van és megvettem, akkor gondoltam belenézek, ha nem tetszik, amit látok, majd kiveszem a lemezt. Elindult a film és az ötven-hatvan feletti nagyik nagyon odatették magukat. Nagy, lógós mellek, hájas hasak, kövér picsák és szőrös pinák, egyszóval az átlag pornókedvelőnek nem lenne egy épületes látvány, de ahogy basztak és baszatták magukat ezek a nagyik, az valami fenomenális volt. Egy fiatal csaj sem tudja azt az odaadást megmutatni, amit ők áthoztak a filmen. El is határoztam, hogy keresek magamnak egy ilyen idős kurvát és kipróbálom milyen a valóságban kefélni vele. A netről kinéztem egy 49 éveset, ő volt a közelemben a legidősebb akit találtam. Leegyeztettem vele és felmentem hozzá, egy órát fizettem minden extrájával és megkaptam érte addigi életem legfenomenálisabb baszását. Szó szerint szétbasztam a szőrös pináját és picsáját és a végén a szájába ürítettem a farkam. Ezután sűrűn visszajáró vendége lettem a hölgynek csak az volt a baj, hogy anyagilag elég megterhelő volt illetve gumi nélkül azért nem mentem bele és gumival nem igazán szeretek dugni. Ezért kezdtem keresgélni társkeresőkben is hasonló nőket. Kettővel össze is jöttem, de nem tartott fél évnél tovább egyik sem, de legalább nem kellett fizetni és a gumit is hanyagoltuk, hiszen más partnerük nem volt.
Ekkor már nézegettem anyósomat is, hiszen a feltételeknek ő is megfelelt, de azért kezdeményezni nem mertem, nehogy családi botrány legyen belőle. Együtt laktunk velük. Azt tudtam, hogy apósom már nem adja meg neki a mindennapi betevőt, azt is tudtam, hogy anyósom még igényelné, de hogy máshonnan beszerzi-e a hiánycikket arról fogalmam sem volt. Egyik este filmet néztem, feleségem már aludt, vele még a film előtt rendeztem házastársi kötelezettségemet (három órán keresztül keféltünk, ha belejöttünk nagyon nehezen hagytuk abba). Valószínűleg ezért mentem ki a konyhába inni. A folyosón hallottam, hogy anyósomék hálószobájában apósom csendesen horkol. Lementem a lépcsőn a nappaliba, innen nyílt a konyha, a WC és a fürdőszoba is. A fürdőszobában tusolás hangját hallottam és a fény kiszűrődött a kulcslyukon. Csak anyósom lehetett. Ekkor gondoltam benézek a kulcslyukon, hátha látok valamit. A mama tusolt. Nem kis darab nő, de az érett korosztályban pont a moletteket szeretem. Hatalmas lógós melleit mosta a habos szivaccsal, vizes haja a fejéhez tapadt. A lélegzetem is elállt egy pillanatra. A melleit külön-külön megemelte és gondosan körkörösen mosta a szivaccsal, elidőzve a nagy mellbimbókon. A hab lassan folyt lefele a hasán. A hasas sem volt kifejezetten lapos és alatta a természetes, borotválatlan, dús szőrű punci. Majd' megőrültem a látványtól, a szőrtől szinte semmi nem látszott a punciból, ám ekkor, mintha Isten megérezte volna a gondomat, kiejtette kezéből a szivacsot, hátat fordított nekem és mélyen lehajolt. A hatalmas popó közepén kinyílt a mennyei kapu. Lábamat elhagyta az erő és remegni kezdett. Soha életemben nem láttam ekkora tűzforró pinát felette egy gyönyörű segglyukkal. Visszaegyenesedett és utána intim mosakodó géllel megmosta a kéjbarlangot és a popólyukat is. Külön tetszett, hogy ennyire odafigyel a higiéniára is. Gyorsan végigszaladt a lábain is, utána vízzel letusolt és kilépett a zuhanykabinból. Megfogta a törölközőjét és gyengéden szárazra törölte magát, mikor a lábaihoz ért leült a zuhanyzó melletti székre és térdére feltéve a másik lábát törölközött tovább. Meglepett kora ellenére a hajlékonysága.
Ám ami ezután következett még jobban meglepett. Letette a törölközőt a szék karfájára és lassan szétnyitotta a lábait. Egyik kezével combjai belsejét kezdte simogatni, másik kezével melleit ingerelte, mutató és hüvelyk ujjával mellbimbóit morzsolgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 10:06
Szuper
#7 vakon53 2016. 03. 19. szombat 16:46
Ez a baj elégsok íróval elkezdenek egy írást és nemfejezikbe sajnos.
#6 feherfabia 2015. 11. 28. szombat 07:20
Hiányzik a folytatás!
#5 listike 2014. 02. 4. kedd 19:27
Jó lett volna, ha valóban folytatod. Így semmit sem ér.
#4 A57L 2013. 08. 30. péntek 04:27
Nem rossz.
#3 Sündör 2010. 09. 17. péntek 13:27
HÁÁÁT ?????
Eléggé el vagy tájolódva a "mature" - témában.
Gondolkozz mit akarsz ebből kihozni, és ha úgy érzed gáz, inkább ne folytasd és ezt is töröltesd.
Egyébként lehet Én vagyok sérült, de három órai "eksön" után nem biztos, hogy új partnerre rágerjedek
#2 gyuri0926 2010. 09. 17. péntek 08:21
Haver egy 49 éves nő ma már NEM ÖREG ÉS FÖLEG NEM BOROTVÁLATLAN !!!!!! Gondolj csak Madoonára , vagy Demi Moor-ra stb a magyar nagyvárosi nők sem rosszabbak ezektől .
#1 Törté-Net 2010. 09. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?