A+ A-

Ártatlan chatelés

A történet amit elmesélek elég meglepő, ha nekem mesélné valaki nem is hinném el, de hát velem történt meg.
Az egész elég érdeksen indult, talán mint egy mese.
Hol volt hol nem volt...
volt egyszer egy férfi ( ez vagyok én) és vett egy rádiótelefont Vodafone - os internethozááféréssel. Tudtam nem lesz egyből tökéletes az internet, de elég sokat szenvedtem vele, mert állandóan lefagyott.
Ráadásul nem tudtam lemérni a letöltési sebességet. Egyik este hogy teszteljem a telefont beléptem egy chat oldalra, ami manuális frissítéssel működött. ne tudom hány ilyen van ezt történetesen a szex. org chatje volt. Elég érdekes volt beköszöntem stb... persze senki nem állt velem szóba, és nem igazán értettem, persze a telefon megadta magát és nem is tudtam visszajutni, csak másnap.
Másnap beléptem elég jól működött a net, és a hello után bedoptam egy kis figurát, gondoltam hátha erre valaki visszaköszön.
o/
I
/
Persze erre ketten is visszaköszöntek és el kezdtem chatelni Pink fedőnevü lánnyal. Az én nevem Aladin volt. ( Ezt csak azért írom le mert ha valaki ott járt augusztus közepe után tudjahogy ez azon kevés történetek közé tartozik ami tényleg igaz!!!!) Kellemes volt, de közben én a telefonomat teszteltem, és nem gondoltam semmi komoly dologra.
Másnap este megint bementem és mint ismerős köszöntöttem őt. Folytattuk a beszélgetésünket és éreztem hogy érdeklem, de hát ő is érdekelt engem mert azonos koruak voltunk,és nem csak aszexről tudtunk írni egymásnak.
Megtaláltuk a közös hangot. Chateltünk,persze nekem megadta magát a netem, és csak óra küzdelem után tudtam visszamenni, addigra ő már nem volt bent. A harmadik nap már semmi más nem érdekelt csak az hogy chatelhessek vele. Áttértünk az e - mailre is mert ez a chat nálam nem volt valami megbízható. Írtam egy rövid levelet, és nem is gondoltam volna hogy ilyen hamar választ kapok. Azt kellet észrevennem, semmi más nem érdekel csak a levelei,szerencsémre wapon keresztül bárhonnan meg tudtam nézni. Egész nap csaka leveleit vártam, és amikor megláttam hogy új üzenetem érkezett akkorát dobbant a szivem, majd kiugrott a helyéről. Lassan tudtosult bennem ami szinte hihetetlen, szerelmes lettem valakibe úgy, hogy nem is láttam. Nem is akartam elhinni, de minden stimmelt már ami a tüneteket illeti.
Nem tudtam odafigyelni semmire
Nem volt étvágyam
Fájt a gyomrom
Minden szabad pillanatomba rá gondoltam. Nem akartam szenvedni ezért gondoltam ha találkozunk és meglátom akkor ez eltünik. Szivem mélyén reméltem, biztos kövér és csúnya. Persze ez nem jött be. (Szerencsére) Találkozásunk előtt volt a születésnapja, gondoltam viszek neki virágot, természetesen semleges sárga rózsát, utána úgy is elmegyünk ebédelni és beszélgetünk. Ott álltam a megbeszélt helyen és vártam, persze meglepődtem amikor megláttam.
A helyzet az, hogy nagyon olyan volt amilye az én "ideálom". A kedvenc női parfümömet használta, úgy festette a körmét, szolnyát viselt,rettentően csinos volt, és felejthetelen szép szemei voltak (de ezt már az e - mailből tudtam). Nekem zöld szemem van és láttam rajta hogy tetszik neki nagyon. Beültünk a kocsiba és a szoknyája feljebb csúszott, a fényben megcsillantak barna combján selymes kis szőke szőrszálai ami nagyon illet hozzá. Nekem ez nagyon tetszik. Ő természetesen visszahúzta a szoknyáját ami kerek kis térde felett szerencsére véget ért. Nagyon gyönyörű lába volt és annyira izlésesen volt felöltözve, hogy szinte semmi másra nem tudtam gondolni egész végig csak hogy magamhoz ölelhessem. Megebédeltünk és felemtünk e Normafához közben nagyon jót beszélgettünk.
A kocsiban csókoltam meg először, és nagyon kellemes volt, közben eszembe jutott amit írt, hogy ő nagyon szereti a férfiak ékességét szopogatni. Nagyon jól csókolt és csak az járt a fejembe még hazafelé is milyen lehet a szájában lenni. Addig a míg hazavittem végig a combján pihent a kezem, persze a jó izlés határain belül, de alig vártam már hogy megcsókolhassam selymes bőrét. Tudtam a második találkozásunk fergeteges lesz. Rövid ebéd után felmentem hozzá és már az ajtót alig tudtuk becsukni annyira egymásnak estünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 zsuzsika 2014. 12. 29. hétfő 09:00
Gyenge.
#27 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:12
Egynek elmegy.
#26 listike 2014. 06. 1. vasárnap 07:09
Nagyon gyenge.
#25 papi 2014. 05. 16. péntek 10:29
Elmegy
#24 Wágner úr 2006. 03. 4. szombat 15:57
-Kicsit ilyenkor elszállok-
gondolom ez alatt őtlötted ki ezt a himsoviniszta szart!!
#23 Privato 2003. 09. 28. vasárnap 03:11
Farokvitához: 19 hosszban tényleg nem épp a leghosszabb, de az írás alapján 5cm vastag is, no meg az erek, ami azért növel az "értékén", ami amúgy egy nagy hülyeség mert nem a méret a lényeg, hanem hogy bennem legyen, és ügyesen mozogjon..:)
A történethez: eleje borzalmas, nem kellett volna részletezni ennyire a vodával való szenvedést, és hogy melyik nap mi történt. Arról nem is beszélve, hogy lekövethetővé tenni a személyeket nem szép dolog. Nem biztos, hogy ezt a lány is örömmel venné. A közepe, azaz a lényeg már egy fokkal jobb, némi apróságot leszámítva, mint pl a vadul egymásnak esés és a félóra nyakcsókolgatás ellentétpáros.:) Amit viszont nagyon hiányoltam (vagy csak én maradtam le róla?!), hogy a lány néhány puncisimogatáson kívül nem sokat kapott. Kielégülést meg pláne nem...Nem szép!
Egy elégedetlen Nő..:)
#22 Catalisat 2003. 02. 1. szombat 01:23
Nob! En eppen leszokoban vagyok a chatrol, pedig en is Vodas vagyok (Akkor en is ugyes vagyok? ;)
Kicsit tenyleg elvan a srac az ereivel
#21 Nob_ 2003. 01. 9. csütörtök 14:38
Ügyes ember lehet ha ment neki a Vodán a chat, nekem még sosem sikerült. Ha ezzel túloz, akkor még lehet pár dolog... 3 pont.
#20 152-es 2003. 01. 9. csütörtök 12:57
Nomen est omen :)
#19 tarack 2003. 01. 8. szerda 20:35
Biztos hogy ide kellett ezt irni, es nem Vodafone helpdeskbe? Mondjuk ugy, hogy sajatos.
Ami a mereteket illeti, csatlakozom a kicsikhez. A meret - remelem - nem lenyeg.
Egy szolid 12-es...
#18 Lompy 2003. 01. 7. kedd 23:13
Nekem 18-as. Ezek szerint az enyém is a nagyok közé tartozik? :)) Szerintem egy laza átlag de jól elboldogulok vele! Nem kell szerintem a mérettel nagyra lenni, csak az a lényeg, hogy a nőt mennyire tudod a fellegekbe repíteni! Ha az aktus után a szemébe nézel és látod a csillogást.. :) ..szerintem az az igazi elismerés!! Na csak ezt akartam hozzáfűzni! Nekem 2 pont.
#17 moon 2003. 01. 7. kedd 17:30
Igen, én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Volt már dolgom sok pasival, de a tapasztalataim szerint a 19 egy jó átlag. Pedig nem vagyok egy karonülő...
De úgy tűnik, nagy becsben van tartva a kicsike...:)
#16 Madafaka 2003. 01. 7. kedd 02:12
Vajon mi a manoert akart a kovetkezo alkalomra varni a tobblovetu csodafarkaval a "puncijanak meghoditasaval"?
Meg egyebkent is, miert lepodott meg egy fel oras elojatek utan, hogy nedves a csaj?
#15 szinyor 2003. 01. 6. hétfő 00:43
Jafar nem vagy Te egy kicsit gonosz?:)))
elvágatod vele az írói vénáját vagy milyük van az íróknak:))))))))
#14 Jafar 2003. 01. 6. hétfő 00:32
A történetnek nem csak az indítása meseszerű (kiv: voda :)))... persze ez nem is lenne baj, ha jó lenne. De nem az. Mivel a legrosszabb és az átlag közé belőhető: tőlem 3 pontot is kapsz. Remélem ez a folytatáshoz kevés inspiráció... :)))
#13 anon 2003. 01. 5. vasárnap 21:53
no comment.... vodanet..
#12 LinkViki 2003. 01. 5. vasárnap 19:42
Tommie-val egyet értek!Ez aranyos,nem profi de cuki story!!!
#11 97 2003. 01. 5. vasárnap 01:49
ferfival talalkozott es jo szőrös volt a laba
#10 Ridick 2003. 01. 5. vasárnap 00:07
"szoknyája feljebb csúszott, a fényben megcsillantak barna combján selymes kis szőke szőrszálai ami nagyon illet hozzá"

ez mi???

kicsit mintha ellene szálva magától a srác...de mind1 ő dolga...
#9 szinyor 2003. 01. 4. szombat 23:13
neked a 19 azé tűnik nagynak,mert alatta lehetsz bőven:)
van egy haverom 26/6 na az már valami
külön személyi igazolvány kell neki:)
ja és a történet...hm