A+ A-

SzadoMester történetei 1. rész - Mazoszolga

avagy egy rabnő felvételi vizsgája
Kezdem ezzel a történettel, amit akár többször is leírhatnék - persze némi változtatással, hiszen teljesen egyforma találkozó nincs - ugyanis minden, magát teljesen a Mesterére bízó rabszolganőnek át kell esnie hasonló "vizsgán". Ebből szűröm le többé-kevésbé a hozzáállását, az odaadását, a szolgálatkészségét, hogy mennyire tisztelettudó és egyáltalán mennyire gondolja komolyan elhatározását és persze azt, hogy mi mindent kell bevetnem, hogy jó szolga váljék belőle. Nem untatok senkit az előzményekkel, a megismerkedés, az előzetes E-mail váltás és tájékozódás részleteivel. Az lényeg az olvasó szemszögéből a személyes találkozás részleteiben rejlik. Annyit bocsátanék előre, hogy bizonyos dolgok előre le lettek beszélve, s ezekből néhányat meg is említenék itt és most:
- A rabszolganő Mesterének, Szadomesterének, Urának, Gazdájának szólíthat szituációtól függően, mindezt a legnagyobb tisztelettel és alázattal. Nemet nem mondhat semmilyen parancsra, büntetésre, legfeljebb kérheti - természetesen a módját megadva - annak mérséklését, módosítását. Mindent végre kell hajtania, amit Ura mond neki, a mentőszavak az egyedüli segítségei, amelyekre támaszkodhat.
- Ha gondolja és Ura kedvében akar méginkább járni, kérheti büntetésének súlyosbítását.
- Minden önálló, saját elhatározású cselekedetéhez Ura engedélyét kell kérnie.
Nos legyen az első szereplőnek - mostantól rabszolganőnek - Erika a neve. Végül is mindegy, hiszen nevén sosem szólítom majd a szenvedő felet. 29 éves volt, ezt tőle tudom. Nos eljött az első személyes találkozás ideje. Nyárelő volt, nem volt ugyan kánikula, sőt az esték hűvösebbek voltak még. Megmondtam neki, hogy várni fogom a Kálvin téri parkolóházban. Amikor odaér, hívjon fel és megmondom hányadik emeletre kell jönnie. Kíváncsi voltam milyen ruhában jön és persze a külsejére is, mert levélváltásainkból csak hozzávetőlegesen alkothattam képet az általa megadott külső jegyek alapján. Említés szintjén a tudtára adtam, hogy a kissé kihívó öltözettel és sminkkel kedvemben járna. Semmi konkrétum - ezt rábíztam - mindössze egyetlen, hogy nagyon kedvelem a magassarkú, szexis szandálokat, s ha van neki, akár fel is vehetné.
Felautóztam hát a parkolóba és a hatodikon találtam helyet. 11.00 órára volt megbeszélve a találkozó. Az a típus vagyok, aki nem tűri a késést, ebben a szituációban pedig kiváltképp nem. És láss csodát - egy nőtől - a megbeszélt időpont előtt csörgött a telefonom:
- Igen?
- Helló! A rabszolganőd megérkezett. Hová menjek most?
- Gyere a hatodikra, ott parkolok.
Ezzel megszakítottam beszélgetésünket és kíváncsian vártam az első benyomásokat. Két percen belül felért a lift és egy csinosan öltözött nő lépett ki belőle. Tényleg szexis szandál volt rajta, aztán egy ujjatlan, garbónyakú sztreccsruha, amely bár mini volt, nem volt mégsem ultrarövid. Szóval nem az, amelyikben ha kissé megdől, máris kilátszik a lábaköze. Ezen egy hasonló hosszú, begombolatlan, kardigánszerű felső az esetleges hűvösebb időre. Közepesen erős smink, sötétvörös száj és körömlakk. Szolídabban kurvás, ha lehet ilyet mondani. Amúgy alkatra az átlagosnál hajszállal teltebb, rövid, barna hajjal - hú de tetszik - bájos, de nem klasszikusan szép arc.
Összegezve nekem tetszett, elégedett voltam.
- Helló! - mondtam a kocsiban ülve, amikor odajött az ablakhoz. - Helló! - köszönt vissza - Remélem elégedett vagy velem. Ha igen, kérlek engedd meg hogy szolgáljalak!
E szerint én is megfeleltem neki, mert azért most utoljára - a menekülőszó kivételével - még meggondolhatta volna magát. Ha nem ezt mondta volna - ezt egyébként előzőleg megbeszéltük - természetesen minden további kellemetlenséget megelőzve elmehetett volna.
- Rendben! Akkor most vetkőzz le meztelenre, csak a szandál maradhat rajtad. A többi ruhádat add ide - láttam hogy megmerevedik és hirtelen elgondolkodik. Tétovázott. Ez persze természetes így az elején. Közben a parkolószintet fésülte át a szemével.
- Itt? - kérdezte - beülhetek a kocsiba?
- Nem! Azt mondtam hogy vetkőzz és nem azt, hogy kérdezz! Ha már az elején ilyen engedetlen vagy, jobb ha eltűnsz a szemem elől te hülye picsa!
- Ne haragudj, de váratlanul ért.
- Mint még sokszor fog ilyen érni! Na vetközz, hadd lássalak! Az Uram szót pedig hallani akarom, ahányszor hozzám szólsz. Vagy valamelyik másikat, amit mondtam!
Lassan elkezdett vetközni, miközben a teret továbbra is figyelte.
- Ne nézelődj, hanem hajtsd le a fejed! Mi a faszt nézelődsz?! Félsz, hogy meglátnak? Na és?! Hajtsd le a fejed ha Velem beszélsz és ha bármit csinálsz. Nem nézhetsz a szemembe, csak ha én mondom!
Kibújt a ruhájából, lekapcsolta melltartóját és lassan letolta a bugyiját. Nem volt napbarnított, se nem szoláriumozott. Mégsem volt az a hófehér bőrű. Bikinivonalban borotvált, dús göndör szőrű pina és közepesnél picit kisebb, enyhén megereszkedett mellek kissé nagyobb és sötétebb mellbimbóval.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 01. 20. szombat 08:31
A vibris szex nem is olyan rossz... 8p
#8 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:56
Ez már jobb.
#7 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:01
Nem rossz
#6 Hardmaster 2003. 02. 23. vasárnap 17:16
Teljesen korrekt és elfogadható történet. Az már az én egyéni "bogaram", hogy első alkalommal semmiképp nem vinném a rabnőt olyan helyre, ahol mások is megláthatják ilyen mivoltát. Sőt, még a második alkalommal sem, legkorábban a harmadikon. De előfordulhat olyan is, hogy a rabnő csak nálam rabnő, kívülállók előtt nem. Ez sok mindentől függ. És szerintem van még egy "válaszópont", az első találkozás után. Ha ugyanis a másodikra nem jön el (és akkor nincs több lehetősége), az azt jelenti, hogy meggondolta magát. Ha eljön, akkor már csak a "másodfokú" safe-word a kilépési lehetősége.
#5 Pinki 2003. 02. 23. vasárnap 16:34
Nagyon tetszik, remélem lesz még.
#4 Karesz 2003. 02. 22. szombat 23:02
Nem is olyan rosz, jónak igérkezik. Várom a folytatást.
#3 TamáS/M 2003. 02. 22. szombat 16:04
Határozottan kedvemre való történet.
Nem az a tipikus soft sm-es ejnye-bejnye. A lány kifejezetten jó alapanyagnak tűnik. Kíváncsian várom, milyen szolgalányt sikerült faragni belőle.
#2 Squito 2003. 02. 21. péntek 15:46
Nem rossz, nem rossz...
#1 Törté-Net 2003. 02. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?