A+ A-

SzadoMester történetei 2. rész

Kegyelem avagy egy rabnő könnyű szolgálata
Íme egy újabb történet, bár nevezzük inkább az előbbi folytatásának. A szereplők ugyanazok, vagyis én és - nevezzük ismételten így - Erika nevű rabszolganőm. Ezúttal sem ő jelent meg a színem előtt, vagyis a kínzókamrámban, hanem én tettem látogatást nála. Persze ezúttal jobban felszerelkeztem és jónéhány "kézieszközt" magammal vittem, amire bármikor szükségem lehet, kedvemtől függően, és persze könnyedebben is hordozható, mint néhány más felszerelés, netán "bútordarab".
Természetesen pontos lehettem volna - minden más esetben ez az alapelvem - de direkt késtem, növelve a szolgámban az izgalommal kevert feszültséget. Bíztam benne, tanult annyit, hogy külsejét és viselkedését tekintve megfelelően fogadjon. Na majd meglátom, legfeljebb büntetést kap, ha nem így lenne.
Felmentem az emeletre és bekopogtam. Szinte abban a pillanatban kitárult az ajtó - megjegyzem - szerencséjére. Nem az előző alkalommal viselt szandál volt rajta, hanem egy másik, hasonló vékonypántos - én csak üvegcipőnek hívom átlátszó pántjai és talpa miatt - de legalább olyan szexis. Egy testszínű elasztikus "forrónadrág" és egy ugyanolyan anyagú top. Vagy anyagának jellege, vagy vékonysága miatt, de elég erősen átrajzolódtak rajta sötétebb mellbimbói és fanszőrzete. Ráadásul az nadrág izgatóan bevágott a puncijába. Szerintem direkt belehúzta.
- Örülök, hogy megérkeztél Uram, kérlek fáradj be és foglalj helyet - invitált beljebb. Bólintottam egyet és szó nélkül bementem, majd leültem a nappali kényelmes foteljébe.
- Mit parancsolsz Gazdám, miben lehetek a szolgálatodra? - kérdezte elém állva.
- Legelőször valami italt kérek, aztán a szórakoztatásomra készítsd elő a legszexisebb ruháidat, cipőidet és fehérneműidet, mert bemutatót fogsz nekem tartani. Ma ehhez van kedvem. Igyekezz, tegyél be valamilyen zenét, amire erotikusan is tudsz mozogni. Izgató és kívánatos legyél te kurva!
Kívánságomat nyugtázta, valóban betett egy cd-t, amelyről kellemes zene csendült fel, majd elment. Nemsokára bejött. Ugyanabban volt ugyan, amiben fogadott, de miután kimentette magát az első bemutatandó darabot illetően, izgalmas, kihívó mozgásba, táncba kezdett. Az orrom előtt lejtett, simogatta a testét, markolászta magát, riszálta a seggét és minden hasonlót, ami valóban tetszett. Egyre jobban belemelegedett.
- Jól mozogsz te ribanc, szerencséd van. Most menj és vegyél fel mást.
Következőleg egy barackvirágszínű sztreccsruhában jött be, amely olyan rövid volt, hogy a fotelban ülve éppenhogy nem láttam a lábaközét, de amikor mozgott és kissé lejjebb hajolt, bizony láttam sötétlő szőrzetét. Amúgy lábbeli nélkül volt, illetve egy konyakszínű harisnyában, amelyen hátul vékony csík fut végig és a combján nem csipkében, hanem vastagabb részben végződik. Ezután újabb cuccokban jelent meg még néhányszor, majd felszólításomra a fehérneműs bemutató jött. Nem írom le minden egyes megjelenését, de ez utóbbi esetben két bugyi nagy gerjedelmet váltott ki belőlem. Az egyik egy pusztán pántokból álló tanga volt, amelynek az elején egy pici háromszögű csipkeanyag volt, s ahogy alul egy pánttá vált, úgy húzódott bele a pinájába és haladt hátra a seggének vágatában is rejtve, majd kibukkanva és csatlakozva a hátsó keresztpánthoz. Ciklámenszínű volt. A másik egy nem csipkés, de amúgy teljesen áttetsző anyagú bugyi volt, amelynek az első és hátsó részét alul mindössze a pina mellett kétoldalt egy-egy párhuzamosan futó vékony pánt kötötte össze, hogy a hüvelyébe bármit fel lehessen dugni bugyilevétel, vagy félrehúzás nélkül. Ez fekete színű volt. És azért még megemlítek egy amolyan kezeslábast is, amely kissé sűrűbb szövésű fekete neccanyagból készült és mint egy másik bőr, úgy tapadt a testéhez, de alatta levő meztelensége teljesen nyilvánvaló volt.
Amikor megelégeltem, mondtam neki, hogy "mindent" vegyen le. A pici bugyit és maréknyi melltartót levette, ami éppen rajta volt és kilépett az éppen aktuális magassarkúból.
- Most pedig dugd fel magadnak a fehérneműt!
- Hogyan? - tekintett rám kérdőn.
- Legyél már egy kicsit kreatív baszd meg! Tömd a picsádba a cuccot. Sőt, hogy a pinád ne legyen egyedül, a melltartót oda nyomd, a bugyit a seggedbe. Mindegyikből maradjon kint egy pici.
Ezzel terpeszbe állt, berogyasztotta a térdeit, behajolt és gyömöszölni kezdte magába a fehérneműket. Elölről a pinába, hátulról a segglyukába. Kissé nehézkesebben ment, de végül sikerült.
- Ez elég gyatra volt, gyere ide háttal és hajolj be - mondtam, majd kirántottam belőle a melltartót és az orromhoz emeltem - már megint büdös a pinád! A segged is ilyen? - és kirántottam abból is a cuccot, majd ezúttal is megszagoltam - Koszos a segged is! Mégis hogyan vártál engem? Olyan szagot árasztasz, mint nyáron egy útszéli kurva a huszadik menet után. Takarodj és mosd meg mindegyiket. Illatos és tiszta legyen! - küldtem el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 14:25
E-írásnak sem lessz folytatása.
#6 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:57
Jó az írás.
#5 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:02
Folytasd!
#4 Kritik 2003. 03. 18. kedd 19:38
Jó! Lesz még?
#3 szolgalány 2003. 03. 17. hétfő 10:13
Tetszik a történet,ez a valóságban is müködhet.Így tovább!
#2 TheChronic 2003. 03. 15. szombat 19:22
Egészen kellemes történet,lágy együttlét a kemény kezdés után.Várom a következőt.
#1 Törté-Net 2003. 03. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?