A+ A-

Vidéki nyaralás

Nagyon vártam már az iskola végét és a szünidő kezdetét. Minden évben el szoktam utazni a nagynénémhez, aki egyedül neveli az unokatestvérem. Ő is ugyan annyi idős, mint Én. Mindketten nyolcadik osztályba járunk. Hogy miért vártam annyira ezt az utazást? Tavaly nyáron mikor lent voltam, ért egy nagyon kellemes élmény a nagynénémmel kapcsolatban. Nálunk itthon mindig egyedül szoktam fürödni, mert nagyon szégyellős vagyok és a szüleim tiszteletben tartják ezt. Viszont amikor lent voltam, hiába tiltakoztam, hogy a nénikém megfürdessen, azt mondta, hogy inkább Ő segít, mert különben nem biztos, hogy rendesen megmosakszom mindenhol. Az unokatestvéremet is Ő fürdeti mindig. Gyorsan levetkőztem és beugrottam a kádba. Elkezdte szappanozni a hátam, a nyakam és elől a mellkasom. Mikor ezt befejezte, kérte, hogy álljak fel, hogy lent is meg tudjon mosni. Zavarban dadogtam, hogy majd inkább Én. Nevetett, hogy látott már Ő olyat, ne legyek olyan szégyenlős. Mikor felálltam, elkezdett mosdatni, és a farkam mosásánál az rögtön felállt. Nagyon zavarban voltam, de Ő nem csinált belőle problémát. Csak mosolygott és tovább csinálta. Sajnos tovább nem jutottunk, és ezért remélem, hogy majd idén hátha mást is csinálunk. Nagyon jó érzés volt amikor a merev farkam simogatta. Azóta már sokat fejlődtem, a fütyim nagyobb lett, szőrösebb is, és sokszor vertem már ki magamnak. Végre eljött a nagy nap, elutaztam a nénikémhez. Nagyon örült, hogy látott. Az unokatestvérem is nagyon megnőtt, talán még jobban, mint Én. Egész nap sétáltunk az erdőben, és sokat is játszottunk. Bevallom, direkt összekoszoltam magam, hogy biztosan fürödnöm kelljen. Este haza mentünk, és jól bevacsoráztunk. Az elalvás előtt szoktunk fürödni, és már nagyon izgatott voltam, hogy mikor kerül már ár sor. A nénikém ránk nézett, és azt mondta:
- Hűha, de koszosak vagytok. Azonnal menjetek fürödni!
Bekísért minket a fürdőbe, megengedte a vizet és folytatta:
- Vegyétek le a ruhátokat, és alaposan mosakodjatok meg!
- Miért te nem maradsz itt? - kérdeztem ijedten.
- Nem, nem. - mondta nevetve - Most már nagy fiúk vagytok, egyedül is megtudtok fürödni. Majd szóljatok, ha végeztetek.
A francba! Ebből sem lesz semmi. Nagyon szomorú lettem, mert már annyira beleéltem magam a jó érzésbe. Észrevettem, hogy az unokatestvérem gúnyosan néz rám.
- Hát te meg mit nézel, mi? - kérdeztem mérgesen, miközben beleereszkedtünk a vízbe.
- Azt hitted, hogy megmossa a farkadat mi?
- Hát ezt meg honnan veszed? - lepődtem meg.
- Hogy honnan? Azt hiszed, nem láttam tavaly, hogy felállt a farkad, amikor az anyu megmosta? Remélted, hogy így lesz megint, ugye?
- Igen, - törődtem bele - valóban nagyon jó volt. Úgy szerettem volna, ha megint megteszi.
- És ha más csinálná, az nem lenne jó? - kérdezte
- Más?! - értetlenül néztem - Kicsoda?
- Én.
- Te?! Miért, csak nem vagy buzi?
- Nem, - mondta - nem vagyok, de miért ne próbálnánk ki? Úgysem vesztünk vele semmit. Ha nem jó, akkor nem csináljuk többet, ha pedig jó, akkor meg annál jobb. Na?
- Nem is tudom. - tétováztam - lehet, hogy igazad van. Te tudod, mit kell csinálni?
- Nem nagyon, - ismerte el - de majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
- Na jó. - egyeztem bele - de ha nem tetszik, akkor abbahagyjuk.
- Oké. - mosolyodott el.
Egy percig még tétováztunk, de aztán az Ő keze elindult a víz alatt és megfogta a térdem. Átfutott rajtam a borzongás a furcsa érzéstől, de nem állt le. Feljebb csúsztatta a kezét a combomon, amikor elnevettem magam.
- Hű, ez nagyon csiklandós! - rázkódtam meg.
- Olyan, mint a hét fogás mi? - nevetett Ő is.
Ekkor már a másik kezével is megfogta a másik combom és már egészen fent járt a lábam közénél. Kezdett komolyodni a dolog. Kicsit közelebb jött hozzám, hogy jobban elérjen. A keze már ott volt a lábam között. Éreztem, hogy az ujjai elérik a szőrzetem. Elkezdte simogatni azt is. Ettől a farkamban valami bizsergés indult el, s már nem nevettem. Becsuktam a szemem és nem mertem rá nézni. Igyekeztem csak elképzelni, hogy mit csinálhat most. A keze követte a szőrzetem vonalát lefelé a farkam irányába. Egy ujjal végig simított a farkam. Megremegtem, és teljesen megmerevedett a nemi szervem. A szívem a torkomban dobogott, mikor a kezébe vette és erősen megszorította. A másik kezével a golyóim fogta meg, ami a meleg vízben megnyúlt a zacskómban. Óvatosan húzogatta a bőrt a víz alatt, ami könnyen ment. Átadtam magam az élvezetnek. Hirtelen a fenekem alá nyúlt és megemelt, miközben a lábát alám dugta, hogy ne süllyedjek vissza. Ezzel teljesen kiemelkedtem a vízből és a farkam tökéletesen láthatóvá vált. Erre már kinyitottam a szemem és rá néztem. Kitágult szemekkel nézte a farkam és remegő kézzel szorította. A szája kinyílt és a nyelvét kinyújtotta az izgalomtól. Már eszünkbe se jutott, hogy valami rosszat teszünk, s arra pedig végképp nem gondoltunk, hogy abba hagyjuk ezt a dolgot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2016. 10. 15. szombat 05:58
Kiraly
#7 toomi 2011. 10. 13. csütörtök 03:03
...Remélem, a szopás viszonzásra talált..... smile
#6 gergő 2010. 05. 15. szombat 18:24
Heheee... nekem is ismerős, szintén nagynéni nélkül..., velem is nyolcadikban esett meg, a másik fiú 16 volt.
#5 xjf4medc 2010. 03. 24. szerda 23:45
Ahhh, ismerős..., csak a nagynéni nélkül...:-)))!
#4 HaZa 2002. 11. 7. csütörtök 15:56
Izgis sztori nekem is merev lett a végére ,üdv tihda én is igy vagyok.
#3 moderator 2002. 06. 23. vasárnap 16:15
Érdekes történet.
Fojt köv?
#2 Denzel 2002. 06. 22. szombat 17:25
Szerezz egy tarsat, akivel egyutt tanulhatjatok a sexet. semmi szerelem, csak sex :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?