A+ A-

Egy felejthetetlen tanévkezdet

Amerikában éltem családommal immár tobb, mint egy éve. Épp csak elvegeztem az általánost és izgatottan vártam, hogy mit hoz a jovo. Nyaram unalmas volt és abrandozasokkal teli. Semmi érdekes nem tortent velem azonkivul, hogy felvettek egy johiru gimnáziumba. Elege meglepett a dolog, hiszen rossz tanuló voltam világ eletemben. A lányokkal mindig is sikertelen voltam. Nem mintha rosszkepu lennek, de valahogy soha sem jott ossze semmi.
Talán pont ezen filoztam a tv elott egy forró nyár végi napon, amikor apám hazajott a munkából és kozolte, hogy van ott percem, hogy feloltozzek, mert hamarosan megjon a magántanár. Na mar csak egy magántanár hiányzott. Épp kedvenc boxeralsomban néztem a tv - t. Nem volt választásom, vagy tanulok vagy, pedig osz elején egybol kirúgnak a suliból. Szóval felvettem valami gatyát meg egy pólót és elég csapzott fejjel vártam, hogy jojjon az az ismeretlen hárpia.
Nem sokkal kesobb kopogtat valaki az amúgy felig nyitva levo ajtón. Kellemes meglepetésben volt részem. Egy 25 eves világosbarna hajú szepseg udvozolt.
Feszes farmernadrágban volt és egy nagyon sexi top volt rajta, nem takarva bo kebleit. Habogva koszontem neki és bemutatkoztunk egymásnak. Sarahnak hívtak ot. Az ido folyamán osszebaratkoztunk. Sajnos volt neki mar férje.
És épp egy honapja házasodtak ossze. Elege le voltam torve, amikor ezt megtudtam. Pedig mar az elso perctol kezdve tudtam, hogy nagyon kedvel o is engem. Szóval kialakult valami kolcsonos szimpátia. Teltek múltak a napok, o mindig jott és kellemesen végig tanultuk az idot, de eszem agaba se volt kedvezményezni. Míg egy nap bekoszontott a szeptember és mar csak egy nap volt hatra a suliig. Mar délután volt és én szerencsétlen ahelyett, hogy a magántanárt vártam volna, inkább lazítani akartam magamon. Meztelenul ledoltem az agyra Sarahra gondolva egyre inkább felizgultam, míg vegul nem bírtam tovább magammal és nekiláttam kielégíteni magam.
Éppen ez hatalmasat elveztem, amikor hallom, hogy csongetnek a kaputelefonon. A fenébe, teljesen kiment a fejembol. Kapkodva feloltoztem és letoroltem farkamról a gyerkocoket, mar amennyire tudtam. Éppen, hogy felhuztam a gatyám, mikor Sarah belepett az ajtón. Vidám mosollyal az arcán valami titokzatosság látszott. Feszes miniszoknya volt rajta, amiben jó lehetett látni formás combjait. Utkozben a szobám fele korulnezett a házban és megkérdezte, hogy szulieim itthon vannak - e. Mikor kozoltem vele, hogy nincsenek, mintha kicseréltek volna. Sokkal felszabadultabb lett. Leultunk az asztalhoz és elkeztunk tanulni. Dobbenten észleltem, hogy egy jókora adag sperma ott viritt a kezemen és bizonyara o is észrevette. Ahogy tudtam, kilógtam a mosdóba, rendbe tenni magam. Huh ekkora egest (gondoltam magamban.)
Eltelt korubelul fel óra, mikor Sarah egyszer csak abbahagyta a mondandóját és melyen a szemembe nézett. Nem értettem a mosolyát. Majd meg fogta a kezem és a szájához emelte és elkezdte szopni, pont ott, ahol nemrég meg valami virított. A szívem majdnem szétrobbant annyira meglepodtem, teljesen váratlanul ért az egész. Korubelul két perc volt az egész, majd mintha jelezni akarna valamit egy ugyetlen mozdulattal, elejtette a ceruzát, ami egyenesen az asztal alá esett. Persze én azonnal lehajoltam érte. Gondolhatjátok, hogy nem a ceruza járt az eszembe. Az asztal alatt leírhatatlan meglepetésben volt részem. Nyúltam volna a ceruza után, de onketlenul is a tanarno combjaira esett a tekintetem. A lábai nem voltak osszezarva, így betekintést nyertem a szoknyája alá. Kék tangaja volt. Nem bírtam magammal. Megpróbáltam minnel kozelebb jutni hozza. Sarah meg mindig nem zárta ossze a lábait. Pár másodperc heztialas után lesz, ami lesz alapon egy forró csókot, adtam gyonyoru combjára. Vártam egy kicsit, de nem jott semmilyen negatív megnyilvánulás. Annyira izgultam, hogy semmi másra sem tudtam gondolni csak arra, hogy magamévá tegyem ot. Elkezdtem csókolgatni formás combjait egyre feljebb és feljebb. O erre egyre hevesebben reagált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 vakon53 2016. 01. 23. szombat 12:43
Hol a folytatás???
#17 listike 2014. 02. 18. kedd 16:03
Na, itt sem lesz folytatás.
#16 papi 2013. 07. 13. szombat 17:44
Kezdésnek jó, folytasd.
#15 Ati 2007. 05. 26. szombat 08:32
Hol a folytatás???
#14 kamikaze 2003. 01. 6. hétfő 13:59
Szerintem nagyon gáz! 15 évesen, ujjazza a csaj seggét, elötte 2 perc alatt a csúcsra viszi, azonnal feláll neki másodszor is (egy percen belül), ja, és ki ne felejtsem, hogy szerintem misszionárius pózban nem lehet fenékbe rakni senkit!
Részemről 1 pont!
#13 Rambo 2003. 01. 6. hétfő 10:05
Szerintem csak a címe rossz, inkább ez kéne: "X-atkák:az interdimenzinális tanga" :))) Előbb légy túl egy-két nőn, és majd ha tudod mitől dörren az ágyú, próbálkozz megint...4 pont
#12 Penge 2003. 01. 4. szombat 19:23
Mér nincs nekem ilyen tanárnőm???
#11 k12pista 2003. 01. 3. péntek 08:56
egy jó francia szó van erre merde
#10 Koma 2003. 01. 3. péntek 08:45
Marhaság
#9 Wakkhangya© 2003. 01. 3. péntek 02:29
Jah... Alighogy Lélvezett, már seggbe is Qrja... >8-( Kispajtás maraggyunk annyiban, hogy 1 dolog + sem fordulna a fejemben... Misszionáriusban segbbe töcskölni... -10 pötty... :-( Akkó' gyere vissza, ha lesz ékezeted, stílusod, realsztikusabb fantáziád, TAPASZTALATOD...!!!
#8 Madafaka 2003. 01. 3. péntek 02:13
Havonta 5 ilyen tortenet van, 2 pont, mert majdnem elolvastam a felet
#7 By 2003. 01. 2. csütörtök 19:57
Hé, nem kéne ennyire bele taposni a kedves bőfantáziával megáldott írónak.
Biztatás képpen 2 pont, remélem a kövi jobb lesz!
#6 Akárki 2003. 01. 2. csütörtök 16:17
1. Ékezetes betűk...Ez még ok, lehet, hogy nincs neki. De akkor mért van á, és é betűje?
2. 15 éves srác rögtön a lány seggét ujazza, majd utánna be is rakja neki...
3. "Kék tangaja volt.....Hamarosan Elerkezdtem teste legintimebb pontjához. Csodálatos vaginája volt."
A tangát nem vetted le? Az ilyeneket nem kéne kifelejteni, mert szvsz nagyon zavaró.
4. A srác éppen csak bedugja a 25 éves férjezett lánynak a faszát, aki ettől rögtön el is élvez...
Nagyon gagyi 1 történet, de kap rá mondjuk 5 pontot, mert próbálkozott vele, és én még erre se vagyok képes... Remélem a folytatás azért jobb lesz, ha lesz.
#5 Bret 2003. 01. 2. csütörtök 14:01
Hmm, nem tul realisztikus...
#4 bakker 2003. 01. 2. csütörtök 10:27
béna
#3 Machine 2003. 01. 2. csütörtök 09:32
Szörnyű
#2 Hami 2003. 01. 2. csütörtök 07:47
Namost erre nem nagyon tudok mit irni. Nekem momentan ok elfogadhato. De ha valos akkor ok de azert en varom a folytatast 9 pont.
#1 Törté-Net 2003. 01. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?