A+ A-

Juju 2. rész

Valami muszlin vagy milyen kendőcskékből csinált szoknyácskát, meg melltakarót nekünk, Ami szó, ami szó nem sokat takart belőlünk, sem méreteiben, sem átlátszóságában. Gyuri el is volt képedve, mikor belépett. Amúgy is jó kedvünk volt, de Ági különösen vicces hangulatában volt, én meg, bármit is mondott volna, olyan zavarban voltam, hogy amúgy is csak vihogni tudtam volna. Mi folyik itt, kérdezte Gyuri egy idő múlva megütődve, mert Ági igen csak sikamlós vicceket engedett meg magának, aminek persze Gyuri volt a célpontja. Álljunk meg egy szóra vágott közbe. Végül is Juli az én vendégem, és azért hívtam, hogy szakmai megbeszéléseket tartsunk, de látom, hogy ti nagyon összemelegedtetek itt két nap alatt. Erre kezdünk csak igazából vihogni, amitől Gyuri, csak még zavarodottabb lett.
- Szép kis kolléga, meg vendéglátó vagy te, mondhatom. Először is eltitkoltad, hogy milyen bájos kis vendéget akarsz idehívni, aztán meg megszöksz itthonról, és egyedül hagyod ezt a szerencsétlent, akiben pedig buzog a tudásvágy. Egész nap valami hülye könyvtárban molyolsz, ha ugyan ott vagy. És nem valami kis nőcskével hetyegsz.
- Micsoda? Hogy gondolhatsz ilyet, kérdezte Gyuri felháborodottan. Én megijedtem, és próbáltam leállítani Ágit, de nem lehetett.
- Mire gondolhatnék, amikor két ilyen bombázó nő vár itthon, te meg észre sem veszel minket, és eltűnsz napokra. Vágott vissza éles hangon Ági. Szegény Gyuri csak hebegett, de ekkor szerencsére Ági megszánta. Megölelte, megpuszilgatta, és nevetve mondta neki:
- Jól van, csak vicceltem. Az, az igaság, hogy nagyon jól összebarátkoztunk Julival, egyáltalán nem bánom, hogy meghívtad, előtte, sem bántam, csak hát nagyon hiányzol nekünk.
- Nektek?? Kérdezte szemöldökét felvonva Gyuri.
- Igen nekünk, miért baj??
- Dehogyis, válaszolta a szegény elgyötört, és a fejét csóválva elvonult zuhanyozni.
- Nem kéne túlfeszítenünk a húrt, még a végén baj lesz, és mindkettőnkre megharagszik. Nekem mindegy, mert legfeljebb hazamegyek, de neked kell majd kibékítened, súgtam a fülébe Áginak.
- Ne félj, válaszolta, és adott egy puszit. Ismerem én az én kis uracskámat, és tudom, hogy meddig lehet elmenni vele. Meglátod, most már hamarosan megpuhul.
Mire Gyuri megmosdott, elkészültünk a finom vacsorával. Frissen sült marhahúst sütöttünk, sok salátával, meg krumplival. Farkas éhesek voltunk, mert napközben alig ettünk, viszont rendesen kitornáztuk magunkat. A hátsó kertben terítettünk meg, ahol annak ellenére, hogy még besütött a nap, egész kellemes volt. Gyuri megint egy szál sortban jelent meg. Nem is nagyon törülközött meg, a testén vízcseppek fénylettek. Összeszorult a torkom. Ági odalépett hozzá és megölelte.
- Hmm milyen friss és illatos az én uram mondta hízelkedve. És milyen izgatóan hűvös a teste, brr egészen beleborzongok, te nem akarod kipróbálni Juli? Fordult felém.
- Ági te bolondgombát ettél, ma vagy mi van veled, kérdeztem vissza. Hagyd már szegényt.
- Igaz - igaz, állt mellém Gyuri. Ági erre megpaskolta a hasát:
- Oké, de amit tegnap este mondtam, azt még ma is tartom, vagy te öltözöl, vagy mi vetkőzünk. Azzal otthagyta. - Csináljatok amit akartok, akkor sem veszek pólót, mert tegnap is kimarta a bőrömet az izzadtság. Viszek valami innivalót, ti meg hozzátok a vacsorát, mert összeesem az éhségtől, morogta és kiment.
Ági azonnal lekapta a "melltakaróját", majd a kezembe nyomta az étellel teli tálat. Kinyitotta nekem az ajtót, majd amikor kiléptem, egy mozdulattal kioldotta a masnit az én cicifedőmön, és lerántotta rólam. Felsikkantottam és majdnem elejtettem a tálat. Gyuri, aki már kint volt, felkapta a fejét, és üveges szemekkel nézte, amint a két majdnem meztelen őrült nő, a nagy tálcákkal közeledik felé.
- Pálmalevél legyezőnk sajnos nincs, de ha kívánod, a szoknyácskáinkkal legyezgethetünk szívesen, mondta kajánul Ági, mire én megint csak idétlenül vihogtam.
- Ti tényleg bolondgombát ettetek, de azért sem hagyom magam kihozni a sodromból, mondta fejcsóválva Gyuri. A kerek asztalt Ági úgy terítette meg, hogy az ételek elfoglalták az asztal egyik felét. Így mi közrefogtuk Gyurit. aki igen csak feszengett, és nem tudta, hogy merre nézzen. Bárhova is fordult, csak ciciket láthatott, meg szerintem puncikat is, mert a "szoknyácskák azonnal felgyűrődtek, ahogy leültünk. Úgy vettem észre, hogy szépen nődögélni kezd a nadrágján lévő, amúgy sem kicsi dudor és titkon reménykedtem benne, hogy az én látványom is hozzájárult ehhez, és nem csak az ő imádott Ágijának köszönhette. Én mindenesetre mindent megtettem ezért, főleg a whisky és a két pohár vörösbor után, amit még evés előtt, megitatott velünk Ági.
Azt játszottuk, hogy mindketten a másik tányérjában levő legjobb falatokat kívántuk meg, és folyton átnyúlkáltunk Gyuri felett, hogy elcsenjük azokat. Persze közben rendszerint végighúztuk a mellünket Gyuri karján vagy a hátán. Egyszer (isten bizony véletlenül) megbotlottam, és ha el nem kap, elestem volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:49
Kicsit tömény,de ettől függetlenül jó.
#6 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:15
Jó írás.
#5 masterboy 2002. 12. 31. kedd 01:09
nagyon jo a törté-net! szerintem igenis jo a csattano a végén! mindenki levonhatja a tanulságot belöle, én is megtettem... igen-igen egyre gondolunk... a sex 3-asban veszélyes, ha a jelenlévök közül kettöt érzelmi szálak is összekötnek!!! 10 pont
#4 GEB 2002. 12. 30. hétfő 22:19
A történet egy iagzi 10-es, a legjobak közé való. Főleg azért, mert egy nő írta le. De ha ez igaz és a végére gondolok, akkor Gyuri egy igazi "bunkó állat", aki nem érdemel meg egy, hát még két ilyen rendes csajt.
#3 Energie1 2002. 12. 29. vasárnap 11:53
A történet fullos, de szerintem Gyurinak nem kellett volna belemennie. Én biztos nem mentem volna bele, akárhogy is akarják, csak akkor, ha nem szeretem a feleségemet.
#2 K.O.M.C. 2002. 12. 28. szombat 14:53
Nagyon jó a történet. Hogy lehet Gyuri ilyen bunkó állat?!
#1 Törté-Net 2002. 12. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?