A+ A-

Juju 1. rész

Sziasztok, Juli vagyok.
Szóval az úgy volt, hogy a barátom Jancsi lebukott a múlt héten. Hajnalig internetezett. Amikor felébredtem és láttam, hogy nem alszik, beosontam és a háta mögül döbbenten néztem, hogy szex sztorikat olvasgat. Állati zavarba jött, de én mondtam, engem is hagyjon egy kicsit nézelődni. Elolvastunk egy párat. Tetszik ez az oldal, van néhány egész jó sztori, de én ilyenkor már nem tudok számítógépezni, így eluntam hamar. Javasoltam Jancsinak, hogy inkább gyakorlati síkra kéne terelni a dolgokat. Szerintem már eléggé be lehetett indulva, mert igen csak jól sikerült a gyakorlat. Utána beszélgettünk egy ideig, és fel elevenítettük a megismerkedésünk történetét. Szerinte közzé kéne tenni.
Szóval két éve történt. Első éves voltam az egyetemen és írtam egy dolgozatot. A tanáromnak nagyon tetszett, és úgy február táján azzal állt elő, hogy lesz egy diákkonferencia, az egyik szomszédos országban, pofozzam át egy kicsit és adjam ott elő. Baromi boldog voltam. Ja, 21 éves vagyok, 175 cm magas, és 54 kiló. Fekete hajam van, viszonylag keskeny csípőm és 90 - es mellbőségem. A puncimat nem borotválom, nincs rá szükség, mert nem látszik ki a fürdőruha alól semmi. A melleim kerekek és még állnak. (Az adatokat Jancsi követelte, hogy beírjam Az övé meg 18/4,8. hehehe) A fiúkkal addig nem - igen foglalkoztam, mert mind hülyék és csak dugni akarnak. Volt elég bajom a barátnőimmel, akik átlag kéthavonta sírták ki magukat a vállamon egy - egy szakítás után. Engem az érettségi banketten dumált meg egy srác, hogy feküdjek le vele. Mind a ketten ittunk, szerintem el is volt ázva rendesen. Letolta a bugyimat, felültetett egy asztalra és megdugott. Kb. két perc alatt elment, kigúvadt szemekkel és vörös fejjel, közben meg hörgött.
A farka olyan vékony volt, hogy szerintem a szűzhártyámat sem szakította át, legalábbis vérfoltot nem találtam, csak ragacsos voltam, azután elment dicsekedni. Szerencsémre? Még fel sem izgultam rendesen. Ezután, úgy döntöttem, hogy le vannak tojva, inkább a tanulásra fordítom a figyelmemet. A konferencián egy kollégiumban szállásoltak el minket. Egyedül voltam a szobában, mert valaki nem jött el. Izgatottan készültem az előadásomra. Mondták, hogy van még egy magyar, valami Djuri, de nem találkoztam vele. Az előadás jól sikerült, annak ellenére, hogy angolul kellett felolvasnom. Volt egy - két kérdés is, de szerencsémre tudtam rájuk válaszolni.
Később a szünetben beszélgettem egy pár emberrel, majd hirtelen a lélegzetem is elállt. Odalépett hozzám egy srác. A világ legjobb hapsija volt. Magas, széles vállú kisportolt, és kifejezetten jóképű. Olyan volt, mint egy megelevenedett görög szobor. Bocsánat, szólalt meg magyarul, Kovács György vagyok, gratulálok az előadásodhoz, nagyon tetszett. Azt hittem elájulok. Azután lassan feloldódtam, és beszélgetni kezdtünk.
Elmondta, hogy külföldön jár egyetemre, és ő is foglalkozott már a témával, de nem jutott el idáig, ahova én. Megkérdezte, hogy láttam - e már a várost, mert az előadások és a vacsora után szívesen megmutat nekem néhány dolgot. Határtalan izgalommal készültem az estére. Az előadásokra alig tudtam figyelni, csak őt néztem titokban, mert persze egymás mellett ültünk. Valami bizseregni kezdett bennem, főleg az ágyékom táján, de igazából nem tudtam, hogy mi lehet, mert korábban még sohasem éreztem ilyet. Késő estig sétáltunk. Én igyekeztem jól kinézni, még egy magas sarkú cipőt is felvettem, amiben persze botladoztam az utcák göcsörtös kövein. Észrevette, és lovagiasan felajánlotta, hogy kapaszkodjak belé, amit sietve elfogadtam, és akkor sem engedtem el, amikor már régen sima úton jártunk. Néha leültünk egy italra (kóla, narancslé) és beszélgettünk. Nem is vett tudomást arról, hogy Nő vagyok.
Másnap, elhatároztam, hogy bevetek mindent. Szerencsére jó idő volt, és felvettem egy csinosabb, lazább ruhát, még a hajamat is megigazítottam. Meg is néztek jó páran és aznap, mintha többen sürögtek volna körülöttem. Ekkor kaptam az egyetlen bókot tőle. Nagyon csinos vagy ma, úgy látom, néhányan irigykednek rám, amiért velem mászkálsz, nem zavar? Nem, válaszoltam. Megint későig mászkáltunk, majdnem éjfél lett mire a koleszba értünk. O ugyanazon az emeleten lakott, és szintén egyedül volt a szobájában. Zuhanyozó csak egy működött a folyosón, amit felváltva használtak a fiúk és a lányok. Úgy döntöttem most vagy soha. Villámgyorsan meztelenre vetkőztem és felkaptam a fürdőköpenyemet. Nagyon késő volt már, szinte mindenki aludt. Kilestem, amint a fürdőbe megy, azután fogtam a sampont, meg a törülközőt, az ajtóhoz lopóztam, és hallgatózni kezdtem. Ekkor kilépett két srác. Irtó zavarba jöttem, de gyorsan megkérdeztem, hogy van - e még bent valaki. Mondták, hogy várnom kell még egy kicsit, mert épp most ment be egy fiú, de már csak egyedül van benn. Megköszöntem, és megvártam, amíg eltűntek a szobájukban. Még vagy két percet vártam, azután óvatosan besurrantam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:29
Nem rossz,de a címkének nem gruppennek kellett volna lennie,hanem leszbikusnak.
#5 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:15
Nem rossz.
#4 Mr. A. Hack 2002. 12. 27. péntek 12:23
ismerős
#3 2002. 12. 25. szerda 21:03
Szintén ismerős, de jó story egyébként.
#2 Body 2002. 12. 25. szerda 11:51
Kár hogy már olvastam valahol:-((
de azért itt is 9 pont.
A második rész is jó, de igért folytatást az író.Azt várom:-)
#1 Törté-Net 2002. 12. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?