A+ A-

Az Új Mona Lisa

Kitalált történet
Egyszer volt, hol nem volt, valahol széles e világon élt egyszer egy lány, alig 15 éves, mégis oly alak büszke tulajdonosa, amit bárki megirigyelhetne. Gyönyörű hosszú barna haj, kék szemek.. csodálatos lábak, melyek ha kibukkannak a bokáig érő szoknya alól, férfihadak szeme fordul oda azonnal, hogy leesett állal csodálja. És a mellek, Istenem! Évának, a tökéletes nőnek lehetett hasonló ékessége.
A beavatottaknak volt is alkalmuk megcsodálni szépségét, hisz Csilla rendszeresen állt modellt. Na nem akárkinek! Főként saját magának: a tükörrel szemben állva festegette magát, kedvtelésből, magának. Képeit csak azok láthatták, akiket érdemesnek talált rá, és bizony kevés ilyen embert hord máig hátán a föld. Őszintén szólva, édesanyján, bátyján, és báttya barátnőjén kívül soha senki nem pihentethette szemeit az évezred kétségtelenül legszebb alkotásain.
Egy kellemes őszi esten történt, hogy Csilla a tükör előtt állva festegette fantáziájának buja szüleményét: angyalok nászát egy földi lánnyal. Témája ellenére a kép szolid volt, tartózkodó, inkább csak sejteni engedte a történéseket, mintsem láttatta volna. Olyan éteri, megfoghatatlan, akár alkotójának szépsége.
Annyira belemerült, hogy észre sem vette az érkező vendégeket, testvérét és barátnőjét. Ahogy beléptek a műterembe, megálltak mögötte, nézték amint keze kecses mozdulatokkal újabb és újabb színeket visz fel a vászonra. Valahogy olyan érzéki volt a látvány.. ahogy egy angyali lény festi vászonra vágyait, ahogy lenge öltözetét meg - meg lebbenti az ablakon át befújó meleg szellő, ahogy felborzolja haját, végigsimítja testét.. Az érkezők egymást átkarolva gyönyörködtek, majd mikor a huncut fuvallat kitárta Csilla köntösét, egy pillanatra felvillantva a szemlélődőknek kebleit, buja forróság öntötte el őket.
"Istenem..." - suttogta Melinda elfúló hangon, s megcsókolta kedvesét. Ő átölelte, s viszonozta párja csókját. Simogatták egymás haját, hátát, Feri kezei Melinda combjait, fenekét fogdosták, s az apró neszekre, sóhajokra Csilla is felfigyelt. Halkan vásznat cserélt, és festeni kezdte a mit sem sejtő látogatókat. Mosolygott, tetszett neki a jelenet, hogy e pár pont itt, pont az ő szeme előtt adja át magát a szerelem érzéki örömeinek. Festett, festett, körvonalakat, több képet egymásra. Mintha mozgott volna a festmény, követni lehetett az eseményeket rajta.
Melindáék teljesen megfeledkeztek róla, hogy más is jelen van, Csilla pedig a háttérbe húzódva figyelte az eseményeket. Izgatta a gondolat, hogy a másik kettő nem tud róla, s ő beleleshet életük eleddig rejtett pillanataiba is.
Feri simogató kezei Melinda topja alá tévedtek hátul, barátnője mezítelen testét cirógatva alatta. Minden egyes mozdulattal feljebb és feljebb tolódott a top, mikor alja elérte Melinda halmainak vonalát, Feri is előre húzta kezeit, s masszírozni kezdte a gömbölyű kebleket. Édes nyögések hagyták el a lány száját, amint barátja, ajkaitól elbúcsúzva csókjaival indult el lefele. Míg nyakán haladt, kezei a top szélébe kapaszkodtak, s húzták felfelé. Csak egyetlen pillanatra állt meg, míg a topot lekapva szabaddá tette Melinda felsőtestét. Nyaka tövét csókolta, akár egy bőre illatára éhes vámpír. Melinda szorosan magához ölelte, fejét vállára hajtva adta át magát a kényeztetésnek. Feri kezei kedvese combjaira tévedtek, masszírozták őket, míg Melinda fel nem húzta egyik lábát, s át nem ölelte vele. Ekkor feneke alá nyúlt, felkapta, majd letérdelt, és gyengéden a földre fektette.
Föléje hajolt, hozzá simult, újból szájon csókolta Melindát, aki eközben hátát simogatta, pólójának szegélyét keresve. Elindult csókjaival a lány kebleinek völgye felé, közben pólójától megszabadították. Elérve a halmokat, nyelve hegyével becézgette egyiket is, másikat is: hosszú ívű körökkel indítva, majd a bimbóhoz közeledve egyre gyorsulva, hogy mire elérje, huncutul ficánkoló nyelve megpaskolhassa őket. Egyik keze Melinda lábát húzta fel, karoltatta át derekát, s simogatta utána tovább, másikkal az épp szabadon levő bimbót cirógatta, s fogta ujjai köze egyszer - egyszer, hogy finoman morzsolgassa.
Melinda kéjesen sóhajtozott alatta, kedvese hátát simogatva, majd karmolászva az extázis felé közeledve. Feri keze mellén pihent, szelíden markolta éppen, közben a másikat szájába fogta, s lassú, lapos mozdulatokkal körbe - körbe simogatta, majd mikor engedte kifele, s ajkaival búcsúzásképp megszorította, megszívogatta a bimbót, Melinda körmei hátába mélyedtek. A lány teste megfeszült, mellei kidomborodtak, elkapta párja arcát, és magához húzta, hogy a rajta átsöprő orgazmus - vihart forró csókokkal nyújtsák picit hosszabbra.
Ernyedten kapaszkodott Melinda Feri nyakába, aki lendületet vett, oldalra gurult, hogy barátnője kerüljön felülre. Melinda felült, Csilla megcsodálhatta melleinek vonalát, formás fenekét, amint szoknyáját fellebbentve hajol vissza Ferihez. Újabb buja csókok tanúja lehetett a kis leselkedő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 A57L 2014. 12. 6. szombat 07:07
Gyenge írás.
#17 szaki 2006. 03. 24. péntek 13:25
SZAR
#16 psy 2004. 01. 20. kedd 08:32
De egyébként jó!
Jöhet az a folytatás!
#15 Thael 2003. 05. 5. hétfő 17:12
Hmm... Ha már egy ember kérte, üsse kavics, lehet hogy írok folytatást! :)

Hogy az idők miért nem "stimmelnek", arról tudnék mesélni. Egyébként szándékos volt :P
#14 Buddha 2003. 04. 6. vasárnap 16:57
Nem értek egyet veletek, igaz van benne néhány baki és az idők sincsenek telejesen a helyükön de nem vészes, előfordul, én személy szerint örülök az ilyen történetekenk nem az a szokványos baszunk élvezünk stílus van benne erotika és az kell, összefoglalva élveztem a történetet várom a folyatatást...:)
#13 jani 2003. 03. 9. vasárnap 16:35
5pont
#12 shit 2002. 11. 26. kedd 19:37
elég jó
#11 xxe 2002. 11. 26. kedd 09:21
Szerintem pedig jó sztory volt, "kellőképp" erotikus.. 9p
#10 Madafaka 2002. 11. 22. péntek 23:07
Az elso fele mult ido, a masodik jelen ido? Furcsa dolog ez egy tortenet elmeselesekor.
#9 Genya 2002. 11. 22. péntek 15:31
ngyon gyenge.....
van benne 1-2 baki
#8 dunken 2002. 11. 22. péntek 14:38
gyenge
#7 levim 2002. 11. 22. péntek 09:27
Borzalmas gyenge...
#6 tomi 2002. 11. 21. csütörtök 16:50
rettento gyenge... miért nem tudta elmesélni normális stilusban?????gyalázatos :-(((((
#5 bogi 2002. 11. 21. csütörtök 14:57
Nagyon jó, sok orgazmust lehet átélni olvasása alatt
#4 Zero 2002. 11. 21. csütörtök 09:00
.aZ-nek igaza van
#3 wero 2002. 11. 21. csütörtök 06:11
Jo, bar lehetne jobb is. Erzodik, hogy az iro sokat olvas.Fejlodokepes.
#2 mondom 2002. 11. 21. csütörtök 02:15
édi:)
#1 Törté-Net 2002. 11. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?