80-as évek 17. rész - Katonaság

Szavazás átlaga: 6.78 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 12.
Hossz: 8 267 karakter
Elolvasva: 683 alkalommal
Berántottak és ugyanazzal a lendülettel elküldtek az ország túlsó végére. Tartalékos tiszti iskola. Mérnökök lettünk összerántva, hogy kapunk egy harminc napos képzést, és telephelyvezetői beosztásba szétszórnak minket. Katonaságra jellemző, volt köztünk élelmiszeripari mérnök is, ha ő nem fog tudni hozzászólni a teherautókhoz, vagy a tankokhoz, akkor legalább süt egy jó kenyeret. Ami plusz, hogy a rendes állomány is elég kevés és egész szeptemberben amíg megy a kopaszok alapkiképzése, nekünk is be kell segítenünk az ügyeleti szolgálatba, emiatt hétvégi eltáv nuku. Maximum délután 4-től másnap reggel ébresztőig kimenő hétvégente. Akárhogy számoltam nem tudtam ennyi idő alatt hazamenni a kocsiért, akkor maradok a seggemen harminc napig. A többiek.. abban igaza volt apának hogy én voltam köztünk a legfiatalabb, a többiek négy-hat évvel idősebbek, szinte mind családos, soknak volt gyerek is, közös téma szinte alig. Nem volt mit tenni, hasonlóan mint az első katonakorom nagy részében, lementem agyilag egy megfelelően öntözött szobanövény szintjére.
A képzés az megfelelt egy elsőéves kollokviumnak, csuklóból-kisujjból kiráztam. Elkövetkezett az első eltávozás ideje, annyi volt a tervem hogy hazamegyek a kocsiért, és hátha akad valami punci is, mert már kezdett hiányozni. Szombaton vonattal haza, estére érkezek meg. Odahaza gyászos hangulat, speciel anya valamelyik rokona aznap hajnalban hunyt el. Szerette az öreglányt, és most egy házastársi összebújásra van szüksége, szóval akkor ma estére valami mást nőt kell keresnem. Leltár: Bea/Kati? Brrr... akkor Marika? Szenvedés lesz, de megpróbálhatjuk.
Elég késő van, de van bennem valami vicces, egyenruhában megyek, hátha azt hiszik a szomszédok hogy Marika férje jött haza.. Naná, hogy már hálóingben fogad, szemrehányóan hogy se egy levél, se egy képeslap... Atyaég ez levelezésre számított?? Na, inkább mesélj mint anyós. Nem láttam a seprűt az ajtó mellett, akkor mivel mégy a fiatalokhoz? Közben magamban elkezdek röhögni hogy na, anyóst még nem dugtam, most itt az alkalom. Igaz, hogy nem az enyém, de semmi sem lehet tökéletes.
Igen, megvolt az esküvő, a férjével nem feltűnően de kedvesen utálták egymást, úgy csináltak mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.78 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. március 12. 08:22
#3
Történet mint eddig is valósághű, nem a legérdekesebb a szex része, de ilyen is van.
1
Andreas6
2024. március 12. 06:52
#2
A pasas egy rohadék állat.
1
T
Törté-Net
2024. március 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1