80-as évek 16. rész - Utolsó nyári hét

Szavazás átlaga: 7.72 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 8.
Hossz: 20 253 karakter
Elolvasva: 807 alkalommal
Ez az utolsó teljes hetem egy hétfői inzultussal kezdődött... valami úton-módon, talán tévedésből, de a sok-sok évvel ezelőtt beadott telefonkérelmünk az aktacsomag tetejére került, és megjelent két szaki egy készülékkel hogy csókolom ezt akkor mi most bedugnánk és innentől kezdve lehet telefonálni. Mondjuk anya már az iskolában, mert készítették elő a tanévet, fater meg a gyárban, de kimondottan élveztem felhívni őket...
Aztán olyan 11 felé amikor elkezdett a készülék, akkor pislogtam egy nagyot, ki tudja máris a telefonszámunkat? Anya hívott vissza, hogy akkor akár mehetek is a kocsimmal a suli elé, mert mára abbahagyták, és haza kell hozni őt meg Julcsit. Elautókáztam odáig, elég hamar ki is jöttek. Kérdezem hogy akkor most először Julcsit, aztán haza, nem csak haza, Julcsi most nálunk marad még egy jó darabig. Kellett egy kis idő amíg összeállt a fejemben hogy ez mit is jelenthet... közibe csaptam a lovaknak, és kábé olyan ámokfutást rendeztem le, mint Keke Rosberg a monacói pályán. Csak én valamivel többet előztem.
Ahogy hazaértük, iparkodtam karácsonyi képet vágni... nem, anya még nem vagyok éhes, tudod mostanában kicsit lustálkodom reggelente, még alig ébredtem fel. Megyek vissza a szobámba, ha szükség lesz rám akármi miatt, gondolom majd szóltok. Aztán eszembe jutott anyával miben állapodtunk meg, hogy no kettes. Szar ügy, akkor most ezek hancúroznak egyet közösen, én meg maximum hallgatózhatok. Oké, ajtó bezár, durci indul.
Hallom hogy csapódik odakint egyik-másik ajtó, aztán sokatmondó csönd. Érezzék jól magukat. Aztán nyílik az én ajtóm is..., anya és Julcsi (aki most már egyáltalán nem néni) pedig besorjáztak. Egyből rámjött a jogerős csuklás, ugyanis mindketten észbontó csábos fehérneműben. Melltartó/harisnyatartó/harisnya... bugyi persze semmi, legalább az nem lesz zavaró. Julcsin feketében, anyán tűzpirosban. Mindenesetre elkezdtem aggódni hogy én itt és most nem kizárt hogy ki leszek csontozva, két ennyire feldobott nő által. Még az utolsó tiszta pillanatomban konstatálom hogy mindkét nő nyakában egy rövidre kötött kendő. Aha, ezek néztek valami pornófilmet azóta, mert amik a koliban keringtek abban valami északi szőke nőnek ez volt az egyik mondhatni jellemzője, hogy rövidre kötött kendővel a nyakában dugott. Ja, és anya nyakában megint a hosszú fehér gyöngysor, mivel hétköznap nem láttam rajta, most ez neki a szexjelzése?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.72 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. március 8. 13:31
#3
Andreas6-tal egyetértek, ez így nem jött be, főleg a befejező rész..
1
Andreas6
2024. március 8. 07:54
#2
Egyáltalán nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2024. március 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1