Zsuzsi kalandjai 7. rész - Egy furcsa kívánság

Szavazás átlaga: 7.38 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 7.
Hossz: 34 193 karakter
Elolvasva: 858 alkalommal
Az emberi kíváncsiságra is jó példa. Azonban, akit zavar, vagy idegesít a homoerotika, azt kérem, nem olvassa el, és ne ócsárolja feleslegesen.
Szerencsére jól sikerült a videofelvétel páromról és kedvenc játékszeréről, ahogy kényezteti magát vele. Azóta többször is megnéztük, sőt én, mint afféle rossz, huncut kislány, egyedül is élveztem párszor, s persze minden alkalommal elfajult a dolog, ha értitek, mire gondolok. Egyszóval Péternek is nagyon tetszett, ő sem látta még magát így kívülről, amikor maszturbál. Nagyon értékelte, ahogy az ajándékomat is kezdi egyre jobban élvezni. Amikor pár napra el kell utaznia munkaügyben mindig magával viszi, és elmondása szerint mindig rám gondol, miközben játszik vele, sőt néha videochaten is játszadozunk egymással, és akkor is használja. Egyik szeretkezésünk után is elég sokat beszélgettünk mindenféléről, főleg izgató dolgokról, amikor megkérdezte tőlem, hogy milyen érzés nekem, amikor szopom a farkát? Milyen ízű a spermája, mit érzek furulyázás közben, és milyen, amikor teli spicceli a számat? Eléggé meglepődtem a kérdésein, de azért megpróbáltam válaszolni rájuk. Az ondó ízére volt a legkönnyebb válaszolnom, mert az olyan édesen kesernyés ízű. Arra, hogy milyen érzés szopni, nem nagyon lehet válaszolni, mert az eléggé személyhez kötött, mármint az én, vagyis a szopó személyéhez. Az biztos, hogy maga az érzés, hogy a szeretett páromnak örömöt okozok, már az is tökéletesen kielégítő, szexuálisan az az izgató benne, hogy egy lankadt, ernyedt péniszből az ajkaimmal, számmal és nyelvemmel méretes hímtagot varázsolok, ami fürgén lüktet a számban, az ízlelőbimbóim élvezik a férfihormonok és izzadtság keverékét a kemény szerszám bőr felületén, nyelvemet finoman csiklandozza a fasz nyalása és vad rángatózása. A makkból kifolyó előnedvek íze és saját nyálam keveredése finoman édes és kesernyés egyszerre, bár a férfiak előnedve inkább édeskés. Az így síkossá vált pénisz, ahogy könnyedén, vagy esetleg durván döfködi a számat rettentően finom érzéssel önti el altestemet, bizsereg a puncim, azt kívánja, hogy azonnal befogadhassa azt az édes szerszámot, hüvelyem megtelik nedveimmel, ami kéjesen folyik ki belőlem, végig a combjaimon a fenekem felé, és csöpög le rólam. Szóval valami ilyesféle érzés egy jó szopás. Az meg egyszerűen fantasztikus, amikor az orgazmust elérő fallosz hatalmas rándulásokkal lövelli ki magából a nedveit, ami egyenesen a torkodon szalad le, tele spricceli szájpadlásodat és nyelved a forró geciben úszik, majd az ajkaid szélén csurog ki a szádból, aztán fürge nyelveddel utánakapsz, nehogy kárba vesszen akár egy csepp is az édesen kesernyés nedűből.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
taxman
2024. április 2. 15:57
#5
Akit nem érdekel, nem izgat a homo vagy biszexuális történet, vagy akár a családi, annak nem kell ezeket a történeteket elolvasnia. Ez a történet jól lett leírva, akár az előzőek, jól volt felépítve. Elég nehéz olyan történetet írni, fordítani, ami nem köszön vissza, ráadásul ezek az írók amatőrök, gondolom ezért az esetleges hibáik megbocsájthatók. Azért az érdekes dolog, hogy amíg a férfiak nagy részét izgatja a nők egymással való szeretkezése, ugyanakkor nehezen tudják elképzelni, hogy a nőket is izgathatja két férfi szeretkezése. Egy írásban olvastam, hogy az emberek egy része biszexuális, csak manapság ezt a társadalom elítéli.
1
Andreas6
2023. december 26. 10:39
#4
Én sem vagyok rá vevő.
1
Ez egy válasz kaliban 2023. december 7. 20:30-kor írt üzenetére.
plmyaq
2023. december 8. 21:12
#3
Nagyon jó kis sztori ez! 🙂
2
kaliban
2023. december 7. 20:30
#2
Kedves Luthor!  
A pontokon sajnos nagyon meglátszik, hogy a homo téma miatt sokan elutasítják, pedig szerintem volt olyan színvonalú mint a sorozat eddigi részei. Gratulálok, hogy bevállaltad és gratulálok az íráshoz is, nekem tetszett. Bízom benne, hogy a folytatás egy nagy gruppenben fog kiteljesülni, ahol aztán tényleg mindenki - mindenkivel. Várom!  
Üdv: Kaliban
2
T
Törté-Net
2023. december 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1