Zsuzsi kalandjai 1. rész - A szenvedés

Szavazás átlaga: 6.31 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 18.
Hossz: 22 117 karakter
Elolvasva: 542 alkalommal
Alighogy elment reggel a férje munkába, Zsuzsi gondolatai máris az estén jártak. Két hete már hogy nem volt köztük testi kapcsolat, mert Péter sokat dolgozott, későn járt haza, és mire ágyba kerültek, azonnal elaludt. Így éjjelente Zsuzsi csak a fantáziáiban szeretkezett vele vadul, amitől forrón benedvesedett izzó puncija, és a kielégületlenség már fájón bizsergette kívánatos csiklóját is. Ilyenkor elalvásai előtt még finoman megsimogatta melleit, jobb kezével feszes hasán végigszánkázott a szeméremdombjáig, s lüktetően nedves punciját orgazmusig kényeztetve szenderedett mély álomba, miközben Péter hátat fordítva aludta az igazak álmát, és sejtelme sem volt neje hiányérzetéről. Reggelente, amikor felébredt, Péter már felöltözve itta a kávéját, s mire leért a lépcsőn, hogy lenge selyem hálóingjében útra bocsájtó csókkal engedje munkába társát, már csak a szép emléke maradt az éjjeli maszturbálásának. A hálóing alatt még nedves volt a puncija, és a feszes mellein kidudorodó hegyes mellbimbók majdnem átszúrták a selyem anyagát, de férjét még ez a látvány se bírta volna jobb belátásra, hogy reménye legyen legalább aznap este egy vad szexre Péterrel.

Szerelmük elején, még naponta többször is megkívánták egymást, s ahol csak lehetett egymásnak estek. Péternek elég volt, ha neje becézőn hozzábújt, fejét vállára hajtotta, s keze elkalandozva megsimogatta férje férfiasságát a nadrágon keresztül, és máris érezte, ahogy a hímvessző feszegeti ruhája szűk kereteit, amitől a nő is pillanatok alatt benedvesedett. Ez után forró csókot váltottak és alig győzték kivárni, hogy leszaggassák egymásról a ruháikat és forró testük egymás bőréhez érve megkezdjék buja játszadozásaikat, melyek egy félórás előjáték utáni vad szexben teljesedtek ki. A hetedik évükben járt a házasságuk és az utóbbi hónapokig nem volt gond a szexuális életükkel, de egy fél éve már, hogy jó esetben is csak kéthetenként egy szex, vagy annyi se jutott Zsuzsinak. Arra gondolni sem akart, hogy egy harmadik került a képbe, mert tökéletesen megbízott Péterben, s amikor végre szeretkezésre került a sor, érezte, hogy férje ugyanúgy kívánja, mint annak idején, és ugyanolyan kedvességgel, gyengédséggel halmozta el, mint addig mindig.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalnyi történet?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
1960 Ft * / 5.3€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2770 Ft * / 7.5€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5400 Ft * / 14.6€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 370 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.31 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A
Arya
2023. szeptember 19. 21:23
#10
Sajnálom, ha így érzel. Szerintem öreg az a férfi, akinek nem áll fel. Járna egy öregember ilyen oldalra? Hamarosan bemutatom egy történeten keresztül, mire gondoltam. Egyszer csak megjelenik. smile   
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. szeptember 19. 06:52-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. szeptember 19. 14:16
#9
Vitatható mi a hasznosabb Zsuzsi féle napközbeni húzásm vagy a férj egyszeri válasza. Egyiket sem helyeslem.
1
Lolamacko
2023. szeptember 18. 22:59
#7
Én végig azt vártam, hogy kiderüljön valaki más vette föl a telefont és izgult föl Zsuzsira.
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 18. 10:07
#3
Ez az "édes" férfibosszú. Én inkább megdugtam volna a nőt...
1
Andreas6
2023. szeptember 18. 07:29
#2
Nem izgatott fel.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1