Mint a filmekben

Szavazás átlaga: 6.53 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 5.
Hossz: 9 490 karakter
Elolvasva: 549 alkalommal
El fogok mesélni egy történetet a tanáromról, akivel összejöttem. Higgyétek el nekem, hogy egy igazi szépség volt, és szerencsésnek mondhatom magam hogy megkaphattam. Ez még a középiskolai tanulmányaim idejére nyúlik vissza. Az informatika tanárom huszonöt év körüli friss házas hölgy volt, rendkívül korrekt, kiváló alkattal. Éjszaka sokszor álmodtam róla, de a fantáziám nem vált valóra iskolás koromban.
Az érettségi után két évvel újra összefutottunk. Igaz hogy elhagytam az iskolát, de még béha még mindig az álmaimban és a fantáziámban volt, bár soha nem találkoztam vele. Még azt sem tudtam, hol lakik. Az egyik napon a botlottunk egymásba. Ott volt a férjével vásárolni. Minden jót kívántam neki, és beszéltünk a régi iskolai napokról. Megkérdezte, hogy mit csinálok, és örült, hogy megtudta, hogy egyetemista vagyok. Azt mondta, hogy felvehetem vele a kapcsolatot, ha bármilyen segítségre vagy javaslatra van szükségem a tanulmányaim alatt könyvekkel vagy projektekkel kapcsolatban. Feljegyeztem a telefonszámát és megadtam neki a mobilszámomat. E kötetlen beszélgetés során megtudtam, hogy a férje egy szállítmányozási cégnél dolgozik, és sokat kellett utaznia.
Hazamentem, és a telefonszámán keresztül kiderítettem a címét. A közelünkben lakott, nagyjából öt kilométerre az otthonomtól. Vártam bő két hetet, majd felhívtam és megkérdeztem, hogy tud-e ajánlani valami jó könyvet a programozásról. Telefonon elmondta a könyvek nevét. Két-három napos közökkel újra beszéltünk telefonon a számítógépekről. Természetesen általános dolgok is szóba kerültek. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy segítene-e a félév végi projektem elkészítésében, mert félek hogy egyedül kevés vagyok hozzá. Boldogan beleegyezett. Nyári vakáció volt, és ráért. Elmentem hozzá, és vittem ajándékba néhány gyümölcsöt és csokoládét a párnak (igazából csak neki). Nekiláttunk a projekt megbeszélésének. A férjét is lenyűgözte a természetem és a viselkedésem. Este öt óra körül szoktam hozzá menni, a férje pedig fél hatra jött, így együtt teáztunk és uzsonnáztunk.
Egyik este a férje azt mondta, hogy Szingapúrba megy egy hivatalos körútra, és viccesen megkért, hogy vigyázzak addig a tanáromra. Mindig őt bámultam, miközben a projektet magyarázta vagy a számítógépen dolgozott. Hosszú fekete haja volt és kiválóan öltözködött. Imádtam, ahogyan összeállította a színkombinációkat a ruhája kiválasztásánál. Sima, selymes karjai, szép szexi dereka és nagy kerek mellei voltak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.53 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. szeptember 14. 05:38
#6
Van egy nyelvezete.
1
t
tibee72
2023. szeptember 8. 12:13
#5
Gyenge közepes.
1
P
Papesqu
2023. augusztus 6. 17:41
#3
Elég gyenge 
2
Andreas6
2023. augusztus 5. 06:49
#2
Nem fogott meg.
3
T
Törté-Net
2023. augusztus 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1