Vörsi kalandom 4. rész

Szavazás átlaga: 5.97 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 15.
Hossz: 15 066 karakter
Elolvasva: 446 alkalommal
Ez a sorozat az agytekervényem szüleménye.
Van nekem egy fúvókám, amit a bátyám esztergált részemre, mert egyszer nem rég valamelyik gyógyszer mellékhatása szorulást okozott. Egy nagyon jó barátnőm adta azt a jó tanácsot, hogy csavarjam le a tusolóm fejét, csavarjam a helyére ezt, majd a csövet helyezzem végbelemhez és magam végezzem el a beöntést! Sikerült magamnak ez a művelet. Most is itt van a kocsim kesztyűtartójában az a szerkezet. Olyan a kiképzése, mint a varrógép olajozóé. Kúposan csökken a vége, így fájdalommentesen végbélnyílásba könnyedén behelyezhető!
– Van kedved egy anális dugáshoz? Behozzam azt a kis adaptert??
– Igen! Igen, hozd be Álmoska! Szeretném, ha a kemény faszoddal a hátsómat is felavatnád, mert nekem férjemmel ez volt az ünnepi ajándékunk egymás felé!

Kimentem és kivettem a kocsim kesztyűtartójából azt a kis házilag készített szerkezetet. Bea megnézte és pazar, okos dolognak tartotta

(Ez egy sárgarézből esztergált, szabvány menetes kis adapter, aminek van egy kúposan kiesztergált fúvókája. A vége le van kerekítve és nem sérti fel a végbélnyílást. )
– Bea, felkészültél? Indíthatom a beöntési folyamatot?

El kell mondanom, hogy ez egy borzasztó fegyverré is tud átalakulni, ha nem avatott kezek végzik e munkát. Nem szabad a vízsugarat erősen, nagy nyomáson feldugni. Muszáj előtte egy kézi próbát végezni a hőfok és a nyomás nagysága beállításával. A szerkezet műanyag részét bekentem kis balzsammal, hogy jobban becsússzon a végbél nyílásába.

Megkértem Beát, álljon terpeszállásba, és hajoljon jó előre, Ujjaim hegyével körkörös mozgással simogattam Bea gyönyörű rozettás redőzetét! Nekem ettől a látványtól már beindultak a nyálmirigyeim a számban és nagyokat nyeltem.

Finoman benyomtam az adaptert a záróizmon túlra és lassan megengedtem a langyos vizet, a megfelelő kis nyomással. Figyeltem Beácska arcát, és mondtam neki, hogy az elsőnél furcsa lesz, amikor érzi, hogy nem bírja már visszatartani a szorítását, azonnal szóljon és amilyen gyorsan csak lehet, üljön a WC ülőkéjére és engedje ki.
– Álmoska! Én nem vagyok kezdő, mint Te! – Mondta mosolyogva.
– Menjél ki Álmoska! – A nők nem szeretik más személy jelenlétét amikor ezen tisztító fázison túl jutnak a végső cél eléréséhez.

Bea azonnal rá ült a WC kagylójára kiszaladt a belekben lévő értéktelen anyag. Kicsit furcsa hang-koncert kísérte, de kijöhetett minden. (hallottam kifele menet)
– Ne leskelődjél, menj és foglald el magad a hálószobámban!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2023. július 16. 19:45
#8
Őszinte véleményem nem volt ellenséges. Sajnálom, hogy így fogod fel.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. július 16. 14:06-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. július 16. 14:06
#6
Igen tisztelt Barátaim!
Nem mondhatnám, hogy konkrétan az írásom, tartalmán lovagolnátok. Mindkettőtöket már megkövettem hibáimért! Nyújtottam a jobbomat, de most visszaszívok mindent.  Mocskos rosszindulatú aljas emberek vagytok.
Stronggal feküdtem a korházba.  Nektek semmi nem számít! - Kívánhatnám, hogy a kezetek, vagy az agyatok bénuljon le, de én nem vagyok kárörvendő. Csupán arra kérem a Jó Istent, hogy kellően emlékezzen Rátok..

Elképzelhető, hogy az az utolsó élő bejegyzésem, de legyetek boldogok míg éljétek ki magatokat, de a fegyverek néha visszafelé is elsülhetnek..

 
0
gyuri0926
2023. július 15. 07:38
#3
Mi az az agytekervény ? 
1
Andreas6
2023. július 15. 06:29
#2
Elnézést kérek, de nem tetszett. Hangvételében száraz, precíz leírás, tanulhat belőle az, akinek még nincs ilyen irányú tapasztalata. Nyelvtanilag egy borzalom, hadd ne részletezzem...
1
T
Törté-Net
2023. július 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1