Négyes Valentin-nap

Szavazás átlaga: 8.08 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 10.
Hossz: 14 217 karakter
Elolvasva: 708 alkalommal
– Már megint jön a Valentin-nap! Ádám, valamivel meg kell lepni a csajokat! – mondta a bátyám, Gábor, miközben éppen együtt . Mindketten házasok vagyunk, és bizony Valentin-napon évről évre ki kell tennünk magunkért. Gábor felesége Móni, aki egy 35 éves, 165 cm magas, barna hajú, csinos, vékony, szép arcú nő, közepes nagyságú mellekkel, formás fenékkel. Az én feleségem Kata, aki 33 éves, 176 cm magas, szintén vékony és csinos, szőke hajú, kék szemű, Móninál kisebb mellű, de sokkal formásabb fenekű nő.
Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk Gáborral, hogy egy romantikus wellness hétvégére visszük el őket. És ha már együtt találtuk ki, menjünk együtt ugyanoda. Gyorsan ki is választottuk és lefoglaltuk a szállást egy ígéretes wellness szállodában a Valentin – napot követő hétvégére. Majd a kinyomtatott foglalást adjuk át nekik február 14-én, a hétvégén pedig együtt utazunk.
A tervünk jól sikerült. Móni is és Kata is örült a közös pihenésnek. Gábor és én még azt is leszerveztük, hogy a nagyszülők elvállalják a gyerekeket a hétvégére.
Pénteken meló után aztán elindultunk.
A szálloda nagyon tetszett mindenkinek. Két egymás melletti szobát kaptunk, amelyek között egy összekötő ajtó is volt. A portás kérdezte, hogy kinyissák-e a két szoba közötti összekötő ajtót nekünk. Móni és Kata rögtön rávágták, hogy persze, így könnyebb lesz összejárnunk.
Péntek este elég hamar ágyba dőltünk és aludtunk: az aznapi meló és az utazás mindenkit kifárasztott.
Szombaton aztán egész nap jacuzziztunk, szaunáztunk és a gőzben ültünk. Beszélgettünk, nevettünk, jól éreztük magunkat. Én közben le sem vettem a szemem a két csajról. Az utazás előtt mindketten vadi új, nagyon szexi bikinit szereztek be, amit most csodálhattam meg először rajtuk. Hát, mindketten elég merész, tangás és sokat sejtető fazont választottak. Csak úgy feszült rajtuk alul-felül. Kata zöld, Móni piros színűt választott. Mikor Gáborral kettesben maradtunk, ő is odasúgta:
– Hallod, tesó... A csajok extrán szexik ezekben a bikinikben.
– Na hallod, szerintem is megérték az árukat. – vigyorogtam vissza rá.
A víz alatt amikor csak tudtam simogattam Kata feszes, szexi testét. És ahogy észrevettem, Gábor sem hagyott ki egy alkalmat sem, mikor ő is ezt tehette Mónival.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.08 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!