A lányok és az anyjuk 2. rész

Szavazás átlaga: 8.73 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 9.
Hossz: 37 257 karakter
Elolvasva: 3 380 alkalommal
Észre sem vettük az idő múlását, amikor Zsuzsi lassan felkelt és szó nélkül, mosolygó arccal magával vonszolt a fürdőszobába, ahol megszabadult még az utolsó, véletlenül magánfelejtett, de annál vonzóbb és szexisebb ruhadarabtól, majd megnyitva a zuhanyt, alá lépett és behúzott magához engem is. Hosszasan csókolóztunk fürdés közben, de kezeink szorgosan szappanozták egymás testét, mintha még keresnénk ismeretlen porcikákat a másikon, amit eddig nem fedeztünk volna fel. Mindketten sokáig elidőztünk a popsik mosdatásával. Úgy éreztük ezen testrészeinket egy kissé elhanyagoltuk, pedig csodálatosan feszes és kemény volt a feneke, valószínű a sok futástól és ugyanígy az erős, izmos combjai is. Gyengéden széthúztam a popsijának félgömbjeit, és síkos ujjammal izgatni kezdtem a popsijának nyílását. Záróizmai picit engedtek és be-becsusszant fél centikre ujjbegyem, melyet hangos sóhajtásokkal jutalmazott. Ő is kényeztette a fenekemet, és ilyenkor mindig vadul belemarkolt, tudatva, hogy mennyire élvezi kezeim játékát. Azonban egy kis idő múlva visszavonultatta hátsó bejáratát, így adta tudtomra, hogy nem híve az anális közösülésnek, ennyi pici izgatás még belefért, de nem szeretett volna továbblépni ebben a pozícióban. Így fenekéről a cicijeire és puncijára fókuszáltam ismét, amit örömmel fogadott, s közben érzéki, apró csókokkal árasztotta el arcomat, nyakamat. A hímtagom ismét ficánkolni kezdett a kis erotikus fürdésünk közben. Kacéran rám mosolygott, jelezte, hogy nincs ellenére a folytatás, volt bőven bepótolni valója, és szorosan rámarkolt a férfiasságomra, ami csak úgy lüktetett a tenyerében. Gyorsan elzárta a zuhanyt, alaposan megtörölgettük egymást, majd kézen fogva húzott magával a nappaliba, hogy újra elfoglalhassuk a nagy ágyat, és a már jól összegyűrt, izzadtságunktól és nedveinktől eláztatott lepedőt.
Kezeinkkel újra izgatni kezdtük a másikunk nemi szerveit. Ujjaim közé vettem szeméremajkait és morzsolgattam cirógattam, miközben mutatóujjammal az újfent duzzadni kezdő csiklóját simogattam. Ő közben a zacskóimat dédelgette, majd lassan végigsimított a keményedni kezdő hímtagomon. Majd ágyékom fölé hajolt és a vesszőm tövét csókolgatta, s lassan nyalni kezdte férfiasságomat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.73 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. november 1. 12:26
#10
Nagyon jó a folytatás is.
1
G
Gery8503
2023. január 10. 22:48
#9
Nekem nagyon tetszet mind a két rész eddig. Várom a folytatást.
1
cscsu50
2023. január 9. 23:14
#8
Remek, jó színvonalú történet.
1
p
papi
2023. január 9. 18:56
#7
Nekem így tetszett ahogy van.
1
K
Kampó
2023. január 9. 14:06
#6
Luthor!
Csodálatos EROTIKUS írást alkottál, az írásod pont olyan, mint egy szeretkezés. Lehet, hogy lehetett volna pörgősebb, de akkor az a baszás analógiája lett volna. Egyik sem jobb vagy rosszabb, csak más. 
Gratulálok az írásodhoz, soha rosszabbat!
1
Ulysses
2023. január 9. 09:32
#5
Andreas meglátása jó. Nem néha - ahogy a szólás tartja -, hanem valójában sokszor, a kevesebb több. A négysoros, többszörösen összetett mondatok, a hosszú bekezdések, a precíz anatómiai részletekbe menő akció leírások engem fárasztottak. Persze lehet, másoknak ez jön be. Bármilyen akció leírásánál - lehet harc, vagy szex - a feszesebb szöveggel fokozható a feszültség. Az egyre rövidebb, lényegre törőbb mondatok eleve pörgősebbé teszik a jelenetet. A csúcsponton jöhetnek az akár egyszavas mondatok. 
Ha fokozatosan egyre többet hagyunk az olvasó fantáziájára, egyre jobban beleéli magát a történetbe. És nem akarja átgörgetni a háromoldalas szexjelenetet. 
Luthor, tedd a kezedet a szívedre! Rosszabb lenne ez az írás, ha minden harmadik-negyedik mondatot kihúznád? Szerintem akkor sokkal ütősebb lenne!
2
Andreas6
2023. január 9. 07:47
#4
Legtöbbször az bosszant, ha egy történet szókincse szegény. Itt erről szó sincs, inkább azt mondhatom, hogy Luthor túllőtt a célon, és ettől kissé mesterkéltté, dagályossá vált a fogalmazás. Mindent összevéve jó közepesnek ítélem ezt az írást.
1
veteran
2023. január 9. 04:20
#3
Remek történet.
2
a
angel234
2023. január 9. 02:41
#2
Nagyon jó színvonalas történet lett.
2
T
Törté-Net
2023. január 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1