A+ A-

Lobo, a fiú 2. rész

Tegnapelott feljött hozzám egy régi barátom, akivel még elozo munkahelyemen dolgoztunk együtt. Most valami fejlesztési unkája van, így megkért magyarázzak már el neki néhány dolgot, amit nem ért. Szívesen megtettem, mivel jó barátok voltunk. Sosem gondoltam róla, hogy bárminemu vonzalmat érez a férfiak iránt, hiszen szép barátnoje van, akit én is ismerek és azt gondoltam, ez ot teljesen kielégíti.
Ültünk egymás mellett, én pedig folyamatosan magyaráztam neki a számítógép elott, hogy mit hogyan kell csinálni.
Nagyon meleg volt, és mivel otthon voltam, nem volt rajtam csak a rövidnadrágom, ami alá semmit sem vettem, meg egy póló. O is hasonlóan volt öltözve.
Egy ido után ki kellett mennie a wc - re, s addig meg akartam keresni neki valamit a számítógépen. Ahogy keresgéltem, megtaláltam azokat a képeket, amit nemrég töltöttem le az internetrol. Szép képek voltak, szép fiúk, különbözo pózokban, meg volt jónéhány, ami fiatal fiúk szeretkezéseit ábrázolta. Míg o kinn volt, addig végignézegettem a képeket és bizony nem vagyok fából, a gyönyöru testek és helyzetek látványától megmerevedett a farkam. Mivel alsónadrág nem volt rajtam, kidülledt a nadrágom. Amikor a barátom visszajött nem törodtem vele, de a képeket persze bezártam és úgy tettem, mintha még mindig keresnék valami mást. O megint mellémült, és észrevette erosen domborodó rövidnadrágomat.
- Mi az, csak nem szexképeket nézegettél? - kérdezte váratlanul.
Én elpirultam egy kicsit, de tagadtam. Tovább magyaráztam neki, de egyre többször vettem észre, hogy figyeli a nadrágomat. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mert azt hittem nem érdeklik a fiúk. Gondoltam, teszek egy próbát.
Hátradultem a székemben, és így magyaráztam neki. A farkam még mindig ágaskodott és ez megtette a hatását.
Folyamatosan azt figyelte, miközben mondtam neki amire kíváncsi volt. Ezen kicsit felbátorodtam és megkérdeztem.
- Kíváncsi vagy, milyen képeket nézegettem?
- Persze, mondta.
- Rendben, válaszoltam, - de nem biztos, hogy tetszeni fog.
- De én biztos vagyok benne - mondta és a monitort nézte.
Elokerestem neki a képeket és hagytam, hogy nézegesse. Közben kimentem a konyhába, hogy igyak egy pohár ásványvizet. Nem siettem vissza, hagytam, hogy végignézze mindet. Amikor bementem azt láttam, hogy a nadrágján keresztül simogatja a farkát.
- Nagyon jó képek, mondta, s ekkor már tudtam, hogy o is vonzalmat érez a fiúk iránt.
Melléültem, és elkezdtük elölrol nézegetni a képsorozatot. Volt egy kép, amin két szé fiatal srác volt együtt és orálisan szeretkeztek. Amikor odaértünk, rápillantottam a barátomra. O is visszapillantott és nyelt egy nagyot.
Lecsukta a szemét és azt hiszem nagyon kéjesen sóhajtott egyet. Amikor kinyitotta a szemét még mindig ot néztem. O nem várt tovább, megsimogatta a combomat. A farkam már lankadóban volt, de ettol, mintha ezer liter vér tódult volna bele, ismét megmerevedett egy szempilantás alatt. O ezt észrevette és mosolygott. Visszamosolyogtam rá, ekkor kiszállt a székébol és letérdelt elém. Az arcával a nadrágom kidülledo részét simogatta, miközben kezeivel a combomat simította végig. A térdemtol indult, majd amikor elérte a combom tövét, finoman az egyik ujjával benyúlt a nacimba. Amikor hozzáért a farkamhoz, nyögtem egyet kéjesen, mintegy megadva ezzel az engedélyt, hogy tovább csinálja. Lassan lehúzta a nadrágomat és levett a pólómat is, miközben a testemet csókolgatta. Én is segítettem neki, s néhány pillanat múlva meztelenek voltunk. Még mindig a székben ültem, hátradoltem, lábaimat szétraktam amennyire csak bírtam, az egyiket a mellettünk lévo ágy szélére, a másikat pedig az asztalra. Megint letérdelt elém, és a bokámtól kezdve elkezdte csókolgatni a lábamat, egyre közelebb haladva a farkam felé. Amikor odaér, a két tenyerével a golyóimat közrefonta és simogatta, a szájával a makkomra tapadt és elkezdte óvatosan szívni. Leírhatatlanul jó volt.
Aztán megnyálazta a mutatóujját és elkezdte a fenekem nyílását izgatni a bal kezével. A jobb kezével a farkam tövét húzogatta, miközben a szája egyenletesen szopta a makkomat. Lassan bevezette az ujját és mintha szeretkeznénk, ki - be mozgatta a fenekemben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 v-ir-a 2012. 01. 20. péntek 23:11
ez tök jó volt smile
#3 ff12 2010. 01. 27. szerda 18:36
EZT kikell próbálnom..
#2 Béla 2002. 10. 13. vasárnap 17:51
állati jó.2x elmentem.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?