A csajom exe 3. rész

Szavazás átlaga: 6.72 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2022. május 6.
Hossz: 32 139 karakter
Elolvasva: 1 264 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet

Írta: Lucas96
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
2022. április
Elélvezés után szinte éreztem magam. Szánalom és szégyen árasztott el. El sem tudtam hinni, mennyire lealacsonyítottam magam, és mennyire bejött a dolog. Valamiért hihetetlenül beindított, hogy bevallottam Bradnek (és magamnak), hogy azt akarom, hogy megdugja Daisy-t, de most összezavarodottnak és bizonytalannak éreztem magam ezzel kapcsolatban. Azon gondolkodtam, hogyan tudnám meggyőzni Bradet arról, hogy egyáltalán nem gondoltam komolyan, ez csak egy fantázia. De amikor másnap reggel felébredtem, rohadt kemény merevedésem volt az álmom miatt, amiben Daisy Brad farkán lovagolt. Most, hogy ismét felizgatott a téma, már nem voltam olyan biztos benne, hogy vissza akarom-e vonni, amit írtam.
A melóba érve teljesen le voltam merevedve. Totál éreztem magam Brad irodája környékén. Ő meg magabiztos, mindentudó mosollyal nézett rám, úgyhogy nem tudtam rávenni magam, hogy bemenjek hozzá. Egész nap pökhendien viselkedett velem, váratlanul elküldött a recepciótól, hogy az öltöző padlóját takarítsam vagy törölközőket pakoljak. Tiltakozni akartam, ugyanakkor merevedést éreztem az utasításai hallatán. Egyszer még ki is böktem: “Igen, uram”, amikor megparancsolta, hogy töröljem le a súlyemelő gépeket.
Otthon azon is hezitáltam, hogy teljesítsem-e azt, amit Brad mondott, és hagyjam-e, hogy Daisy-vel való szexuális életem teljesen kimerüljön. A testem azonban úgy tűnt, hogy megoldja helyettem a problémát. Munkanapokon tényleg túl fáradtnak éreztem magam, és a szabadnapokon meg, amikor Daisy kezdeményezni próbált, egyfajta mentális spirálba kerültem, amibe sodródva nem tudtam megkeményedni. Minél többet gondolkodtam ezen, annál biztosabban maradtam lanyhadt.
A következő pár hétben időnként sikerült felállítanom, úgyhogy azokon a napokon kemény választás előtt álltam. Daisy-t nézve merengtem azon, hogy végre készenállok a szexre, és tudtam, hogy ő is örömmel venné a kezdeményezésem. De aztán eszembe jutott, amit Brad magyarázott, miszerint teljesen meg kell tagadnom menyasszonyommal a szexet, ha azt akarom, hogy lefeküdjenek. Ilyenkor kisurrantam a fürdőszobába, és kivertem Brad valamelyik videójára. Furcsa érzés volt megtagadni magamtól a szex örömét a dögös menyasszonyommal, de addigra teljesen bepörgetett annak az illúziója, hogy valóságosan megcsal.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.72 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. május 9. 18:26
#16
A stílus nem fogott meg
1
JakeAmazing
2022. május 9. 01:23
#15
Ez a történet is azt bizonyítja, hogy minden cuckold látens buzi is egyben.
1
Pavlov
2022. május 8. 13:21
#14
Ha nem bírod kivárni az összes rész megjelenését vagy csak szívesen olvasnád az összefésült kiadást egy ingyenes ebookban:

https://www.smashwords.com/books/view/1146041
1
veteran
2022. május 8. 02:19
#12
Továbbra sem jön be.
1
p
papi
2022. május 7. 07:57
#10
Nekem nem jön be ez a stílus. Mind három szereplő ellentétes karakter. Egy idióta vőlegény, egy naív menyasszony és egy mindenkit megdöntő ex.
1
Z
Zoy11
2022. május 6. 20:32
#8
Tenyleg jo lett.
akinek meg nem tetszik ez a stílus, ne olvassa 😉
1
Andreas6
2022. május 6. 06:04
#3
Szánalmas, beteg pasas. Honnan szedted ezt az "alkotást", kedves Pavlov?
1